Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RevengeMT2 [Dedyk] [Easy]

αѕєк

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

974191440438622862139.png

Jak tu ma być taka pomocna i miła administracja w stosunku do graczy to ja za przeproszeniem sram na ten serwer .

ty dejmien spierdalaj bo pewnie ty go pizgasz razem ze swja pseudo banda hakerow za 2 zl takze dobrze ci napisal ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Pomocnik
Opublikowano

ty dejmien spierdalaj bo pewnie ty go pizgasz razem ze swja pseudo banda hakerow za 2 zl takze dobrze ci napisal ;)

no a ty spierdalaj pseudo jutuberze, antyreklame wszędzie robisz

@no widać że twoje iq to nie przekracza własnie gimnazjum a szkoda

Opublikowano

no a ty spierdalaj pseudo jutuberze, antyreklame wszędzie robisz

idź gimbie niech ci matka da 5 zl na cole darmozjadzie ;-)

@skoncz 18 lat to pogadamy bo narazie jesteś darmozjadem na utrzymaniu rodziców ;-)

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano
kozapdg, w 24 Sie 2015 - 19:44, powiedział:

daje wam czas do 20 jak nie bedzie zadnego info to niestety nie bede wiecej czekaj 

Pozdrawiam tylko dlaczego nie pokazaleś jak atakujesz revenge bo jestes tak dziecinny że odgrywasz się za to że nie jestem u Ciebie na ts3.

1912513.jpeg

Opublikowano

idź gimbie niech ci matka da 5 zl na cole darmozjadzie ;-)

@skoncz 18 lat to pogadamy bo narazie jesteś darmozjadem na utrzymaniu rodziców ;-)

Wjazd na rodziców? Bardzo dorosłe zachowanie #Polecam.

Opublikowano

mi dalej nie działa

zawsze mi sie wydawało ze zanim serwer wystartuje to przynajmiej Ranking jest wyzerowany na stronie a tu nic :/

Opublikowano
kozapdg, w 24 Sie 2015 - 19:44, powiedział:

daje wam czas do 20 jak nie bedzie zadnego info to niestety nie bede wiecej czekaj 

Pozdrawiam tylko dlaczego nie pokazaleś jak atakujesz revenge bo jestes tak dziecinny że odgrywasz się za to że nie jestem u Ciebie na ts3.

No to zrozumiałe słownictwo od twojej strony :) Też bym tak mu pisał jakby atakował serwer ... A potem pisał głupoty na MPC.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Wjazd na rodziców? Bardzo dorosłe zachowanie #Polecam.

Widzę że chyba nie wiesz co to wjazd na rodziców ;]

Nikogo z jego rodziny nie obraziłem lecz stwierdziłem że jest darmozjadem na utrzymaniu rodziców i zeby zamknal morde i nech mu matka da 5 zl na cole zeby sie cieszyl pozdro i pocwicz chłopie albo zacznij kminić fakty ;-)

mi dalej nie działa

dzialać nie bedzie bo to tępe gowno dejmien ddosuje z swoimi pseudo hakjerami za 2 ojro ;-)

giphy.gif

Opublikowano

Podejrzewam, że nie prędko skoro administracja zajmuje sie prowadzeniem dyskusji na MPC zamiast pracą nad serwerem aby mógł wystartować

Opublikowano

Jak 1000 ludzi siedzi na stronie głównej i serwer jest atakowany to sie nie dziwcie, że strona nie działa i jest opoznienie.

Zamiast spamić tutaj bezsensownymi postami może weszlibyście na forum lub fanpage gdzie wszystko również pisze lub chociaż co do samego serwera wszystko pisze w prezentacji np. gdzie dropi truta no to nie ma problemu.

I poczekajcie na ten start, a nie. Przecież teraz każdy serwer ma takie problemy przy starcie.

Opublikowano

Oj Wezy Wezy pizgnac to ja cie moge w czolo moze zmadrzejesz, jak patrze na te twoje reklamy serwerow to az mi sie srac zachciewa

302881440440248862139.png

Polecam isc na browca b jak widac administracja nawet nie potrafi odp kiedy bs tart serwera

Opublikowano

Oj Wezy Wezy pizgnac to ja cie moge w czolo moze zmadrzejesz, jak patrze na te twoje reklamy serwerow to az mi sie srac zachciewa

ja jak widze twoje marne tsy na ktorych po 5 osob siedzi i twoje pseudo zyciowe ddosy to mi sie slabo robi

koncze z toba dyskusje bo nie chce dostać kolejnych % ;]

pozdro 

giphy.gif

Opublikowano

a ja mam inny problem niz wy :D :/ sciagnalem  client 1,2gb i jak przelozylem do folderu to nie mam pliku ktory by go otworzyl

ktos cos poradzi?

Opublikowano

a ja mam inny problem niz wy :D :/ sciagnalem  client 1,2gb i jak przelozylem do folderu to nie mam pliku ktory by go otworzyl

ktos cos poradzi?

bedzie patcher.

nie dziekuj

giphy.gif

Opublikowano

85zl is pod pvp? 72,5k hp 85L 20um/20sr, nie za duzo troche?

Kij ze 85zl ale te bonusy to troche za wysokie chyba :P

No nic zobaczymy w praktyce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...