Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RevengeMT2 [Dedyk] [Easy]

αѕєк

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za jaką kwote będę mógł kupić FULL IS'a ? ( PRZELEW, CHODZI MI GŁÓWNIE O WSZYSTKIE RZECZY DO PVM I PVP - PIERŚĆIENIE, KOSTIUMY, FRYZY, PETY, SKINY,  I TAK DALEJ )

Opublikowano

1) Healer ma zwiększone wartości leczenia i zwiększenia ataku?

2) Archer z każdej odległości bije tak samo czy im dalej od przeciwnika tym słabiej?

3) Kiedy IS? Żeby przelew zdążył dojść:D

Opublikowano

Czekam a serwer. :D

Moglibyście poprawić te linki a stronie.

http://scr.hu/4307/5lgsv

Wyczyść przeglądarkę z syfi bo u mnie wszystko ok

1) Healer ma zwiększone wartości leczenia i zwiększenia ataku?

2) Archer z każdej odległości bije tak samo czy im dalej od przeciwnika tym słabiej?

3) Kiedy IS? Żeby przelew zdążył dojść :D

tak

nie

przed startem

Czekam a serwer. :D

Moglibyście poprawić te linki a stronie.

http://scr.hu/4307/5lgsv

Jak Reklama zadziała to napewno

1912513.jpeg

Opublikowano

Zagram mam nadzieje że wypali bo od początku wakacji trafiam na same nie wypały.

Mam nadzieję że nie zrobiliście syfu z takich postaci jak mental/bm.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Za jaką kwote będę mógł kupić FULL IS'a ? ( PRZELEW, CHODZI MI GŁÓWNIE O WSZYSTKIE RZECZY DO PVM I PVP - PIERŚĆIENIE, KOSTIUMY, FRYZY, PETY, SKINY,  I TAK DALEJ )

Ponawiam pytanie -.-

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że nie będzie startu przełożonego :v Serwer prezentuje się naprawdę dobrze i czekam :3 A jak jest z klasami? Zbalansowane są ?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Ponawiam pytanie -.-

pare dyszek i masz wszystko

Miejmy nadzieję, że nie będzie startu przełożonego :v Serwer prezentuje się naprawdę dobrze i czekam :3 A jak jest z klasami? Zbalansowane są ?

Testowaliśmy 5 dni na każdym poziomie z misjami / bez misji z is bez is etc i stwierdziliśmy że jest okey

1912513.jpeg

Opublikowano

elo, chetnie podbije kurdełe nick xojciec nawet jak nie ma i tak gram w chunjo 

@ skąd bronie 75

@ gra bez is'a możliwa ( drop itemów is/sm w grze?)

@ Sprzedam opla.

Troche reklame rozbudujcie bo mało stron w zapowiedzi i tutaj też ; / . Modele z Tery L2? Grafika z prezki też mi coś przypomina. Powodzonka 3majcie się

Opublikowano

Prezentacja mnie nie porwała - jak mam być szczery. Serwer planujecie na dłużej, czy na tyle co AVARIE?

Zostawie to bez komentarza

Skąd bronie 75 bo nie widziałem żeby było napisane :D

Beran / Red Las

1912513.jpeg

Opublikowano

Prezentacja jest bardzo słaba do tego dodam że nie ładnie reklamować serwera na innych serwerach np. Dzisiaj na Castiosie. (Wątpię...by zwykli gracze to robili, a nawet jak tak to nie za darmo)  xD

Nie polecam, nie pozdrawiam i nie zagram.  ;)

bedzie licznik graczy ? 

Nie, bo wstyd :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...