Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

K-Scripts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Gasa

Jak wpiszesz np. Osób online to tez Ci działa?

//Zmieniłem kodowanie i już działa z polskimi znakami. Dzięki

To dobrze, sprawdzajcie kodowanie znaków czy jest ustawione na UTF-8

Weź też pod uwagę, że czasami nazwa jest zbyt długa i bot nie może nic zrobić.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@dopobraniapotrz

Nie da się bo w configu trzeba wpisać ID kanału.

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKlasskai mozna wiedziec kiedy udostepnisz tego poda z administracja online? :D

@TOPIC: A jak zrobić żeby wypisywał w nazwie serwera?

Chwilowo nie mam zamiaru nic pisać, bo nie widze w tym większego sensu. :)

Opublikowano

@KlassKai..

Sam pisałeś że to 3 minuty roboty więc co Ci szkodzi? Zainteresowanie na pewno będzie jeśli o to się martwisz

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Opublikowano

@KlassKai..

Sam pisałeś że to 3 minuty roboty więc co Ci szkodzi? Zainteresowanie na pewno będzie jeśli o to się martwisz

Dobrze, uznajmy że to zrobię jednak nie jestem pewien czy dziś, jutro wracam oficjalnie.

Opublikowano

Bardzo fajny skrypt od Przemka, ogólnie polecam jego wszystkie produkcje dotyczące rzeczy do TS'a. 

Jednak fajnie, jakby w jakiś sposób rozwinąć tego bota o np. wpisywanie na kanał jakiś informacji 'online', że Na serwerze jest 50 użytkowników w tym 5 z administracji, 5 youtuberów czy coś takiego ;p

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Mi by wystarczyła opcja dostępności samej administracji ale chyba nic z tego nie będzie;/

Opublikowano

Bardzo dobry skrypt. Działa bez zarzutów, a jego instalacja i konfiguracja jest bardzo prosta.

Duży plus za udostępnienie. 

Co do tematu, czy bot sprawdzając dany kanał wlicza do niego podkanały?

Opublikowano

Bardzo dobry skrypt. Działa bez zarzutów, a jego instalacja i konfiguracja jest bardzo prosta.

Duży plus za udostępnienie. 

Co do tematu, czy bot sprawdzając dany kanał wlicza do niego podkanały

Witaj, bot nie działa na zasadzie sprawdzania ile jest osób na kanale, tylko pobiera aktualną ilość osób online i wpisuje w kanał.

Fajny minibocik mógłbyś może jakiegoś pokebot'a fajnego napisać jeśli byś chciał oczywiście

Aktualnie nie mam zbytnio na to czasu, ale planuje zrobić jakąś wersję multibota dla mpc.

Opublikowano

Mam pytanie czemu mi się w ogóle nie uruchamia ten bot? Config edytowalem ale nadal nie chce działać

Opublikowano

Mam pytanie czemu mi się w ogóle nie uruchamia ten bot? Config edytowalem ale nadal nie chce działać

Witaj, zainstalowałeś na swoim serwerze php + screena?

PHP:

apt-get install php5-common libapache2-mod-php5 php5-cli

Screen:

apt-get install screen

Następnie:

/etc/init.d/apache2 stop
 /etc/init.d/apache2 start

A jeżeli to posiadasz wejdz do katalogu wpisz w putty: php brain.php i pokaz co Ci wyskakuje. :)

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak już jest to Online Osób to myślę,że do bota,którego chcesz stworzyć 'MultiBot' dla MPC to wystarczyłoby na prawdę nie wiele opcji,a m.in.:

- PokeBot

- Online w Nazwie Serwera

- ew. WelcomeMessage

- Status Administracji

- Lista Administracji

Podejrzewam,że te 5 opcji bota by w zupełności zadowoliło potencjalnych Użytkowników,którzy poszukują właśnie takich opcji na Swój komunikator głosowy,a nie radzą Sobie np. z konfiguracją JTS3ServerMod czy też TS3-Bot 1.0.0.15 lub ts3phpbot

Mam nadzieję,że "MultiBot" zostanie udostępniony w krótce i będzię cieszył się popularnością jak M-Bot

Czekamy na "MultiBot'a" :D

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...