Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM] Attessia.eu / Attessia.pl

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ikonka z wyglądem ataku u maga (na prawo od broni) również posiada możliwość wrzucenia kamyka, jeśli broń takową posiada. To na pewno bug ;)

edit;

No i generalnie coś wam opisy gildii się pierdolą.

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taki dobry serwer niby ... a graczy nawet 100 nie ma. Licho. Liczyłem przynajmniej na start od strzała ponad 500

Też się tego nie spodziewaliśmy, chyba czas shakes and fidget po prostu przeminął :)

Ikonka z wyglądem ataku u maga (na prawo od broni) również posiada możliwość wrzucenia kamyka, jeśli broń takową posiada. To na pewno bug ;)

edit;

Dzięki za informacje to pole zostanie zablokowane.

O co chodzi z opisami gildii? Nie zauważyłem błędu? 

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

@up

Nie zapisuje opisu prawidłowo. Czasem zapisze połowe, czasem nic. Nie działa pisanie na nowo czy kopiowanie i wklejanie.

Opublikowano

Taki dobry serwer niby ... a graczy nawet 100 nie ma. Licho. Liczyłem przynajmniej na start od strzała ponad 500

Też się tego nie spodziewaliśmy, chyba czas shakes and fidget po prostu przeminął :)

edit;

Czas Shakes & Fidget nie przeminął, po prostu na serwerze jest jeszcze sporo błędów!

Jeśli je naprawicie to będzie najlepszy serwer!

Opublikowano

edit;

Czas Shakes & Fidget nie przeminął, po prostu na serwerze jest jeszcze sporo błędów!

Jeśli je naprawicie to będzie najlepszy serwer!

Gdy global wystartował miał podobne błędy do nas, które nie przeszkadzają w grze

Opublikowano

@SebuśPL 

To teraz pozostała reklama, jedyne co mnie odrzuca w serwerze to szata graficzna, wolałbym tą standardową ze starego dobrego Shakes & Fidget

Opublikowano

@SebuśPL 

To teraz pozostała reklama, jedyne co mnie odrzuca w serwerze to szata graficzna, wolałbym tą standardową ze starego dobrego Shakes & Fidget

Z reklamą jest problem bo youtuberzy nie chcą nagrywać a reklama na fb by zaczęła działać potrzeba kilka dni. Szata jest taka ponieważ uznaliśmy że to priv więc jakoś musi się różnić od globala.

Nie moge sie zarejestrowac,probowalem na 3 roznych przegladarkach ciasteczka cookies wyczyszczone:(

Nick bez spacji i znaków specjalnych? Mail poprawny?

http://imgur.com/hHuLgdL

na tym sie konczy

Za chwile powinny zacząć działać błędy więc spróbuj zarejestrować się za godzinę i sprawdź czy wyświetla się przyczyna dlaczego nie możesz się zarejestrować 

Opublikowano

te buttony wyglądają jak w grze dla przedszkolaków stare są lepsze... Ale serw mogę polecić

Opublikowano

te buttony wyglądają jak w grze dla przedszkolaków stare są lepsze... Ale serw mogę polecić

Tego jeszcze nie słyszałem :P

W aplikacji mobilnej są i nikomu nie przeszkadzają :)

Opublikowano

Głupoty, jest dobrze. Jeśli ktoś wychodzi z czymś nowym do ludzi, nazywają go szaleńcem, natomiast jeśli osiągnie sukces, piszą o nim książki. Dajcie czas, mnie osobiście nowy wygląd już idealnie wpasował się w gust, choć fakt potrzebowałem dwóch dni, aby się "przyzwyczaić". Naprawcie te pierdółki, przysiądźcie dobrze do cen grzybków i dobrze to rozpiszcie bo aktualnie jest chujnia, każdy chyba to wie i jazda z marketingiem. Reklama na facebooku działa po maksymalnie 24h, sam sprawdzałem kilka dni temu i potwierdzam, że działa i oferuje fajne zasięgi, jeśli tylko dobrze sprecyzujemy grupę odbiorców. ;)

Opublikowano

Głupoty, jest dobrze. Jeśli ktoś wychodzi z czymś nowym do ludzi, nazywają go szaleńcem, natomiast jeśli osiągnie sukces, piszą o nim książki. Dajcie czas, mnie osobiście nowy wygląd już idealnie wpasował się w gust, choć fakt potrzebowałem dwóch dni, aby się "przyzwyczaić". Naprawcie te pierdółki, przysiądźcie dobrze do cen grzybków i dobrze to rozpiszcie bo aktualnie jest chujnia, każdy chyba to wie i jazda z marketingiem. Reklama na facebooku działa po maksymalnie 24h, sam sprawdzałem kilka dni temu i potwierdzam, że działa i oferuje fajne zasięgi, jeśli tylko dobrze sprecyzujemy grupę odbiorców. ;)

@hiowcaheh Nie że nie podoba mi się i że nie polecam serwa ale tak dziwnie się czuję przyzwyczaiłem się do starych  :) @SebuśPL ale serw spoko :) coś nowego może serwer osiągnie sukces :)

Opublikowano
@hiowcaheh Nie że nie podoba mi się i że nie polecam serwa ale tak dziwnie się czuję przyzwyczaiłem się do starych  :) @SebuśPL ale serw spoko :) coś nowego może serwer osiągnie sukces :)

Powód dla którego będziecie stać w miejscu przez kolejne dwa lata.

Do gry został dodany czat, logujecie się na niego automatycznie poprzez logowanie do gry.

Opublikowano

Co tam z serverem sie podziwa?

Jesteśmy świadomi problemu ale musimy czekać na sebusia.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakieś nowości beda wprowadzane ?

Choćby nawet jakies gzybki damowe? :D

Dzienne, czy też tygodniowe ?

-==-

Wojny gildi działają ale nie popawnie.. Bo nie daje punktów czci za wygana bitwe.

Tylko pisze Utacono Czci: 0

Opublikowano

Wie ktos dlaczego gdy wpisuje wasza domene attessia.pl badz attessia.eu wyskakuje mi blad: konto zostalo zablokowane a przyznam ze nigdy jeszcze na waszym serwerze nie gralem :/

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...