Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wrzucajcie za dużo do itemshopu bo to jest zbędny element gry

Spokojnie, itemshop będzie optymalny i nie będzie drogi.

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Większość serwerów wygląda ładnie do czasu kiedy startują, a przynajmniej próbują wystartować. Polecanie teraz serwera jest bezsensowne, a polecający serwer są dla mnie śmieszni, a ich poleceniem serwera można sobie co najwyżej tyłek podetrzeć. Zobaczymy czy ten serwer wytrzyma start. Jak wytrzyma to potem powinno już być z górki. Na serwerze zawitam, baaa nawet w konkursie wezmę udział, a nuż wygram ;) Mam nadzieję, że przynajmniej miesiąc (oby dłużej!) pozwolicie ludziom pograć na swoim serwerze. Mam kilka pytań odnośnie tego serwera:

- Mam nadzieję, że byliście już na wakacjach, a serwera nie stawiacie żeby na owe wakacje zarobić?

- Ostatnio jest moda na shopiki offline, niektórym wychodzą(Vesteris), a innym nie(Alucard) u Was można będzie się ich spodziewać?

- Jeśli ich nie planujecie zrobić w ogóle to wielkość shopów pozostaje taka sama jak na PL?

- Ile yang można dać maksymalnie na handlu? Jeśli 9.999.999 to czy planujecie zwiększyć do 49.999.999 lub dodać bryłkę 10kk?

- Są jakieś przedmioty do Biologa, które zwiększają szansę na pomyślne oddanie przedmiotu lub skracają czas? Jeśli nie ma to czy po nie przyjęciu przedmiotu przez Biologa można od razu próbować oddawać przedmiot?

- Zakładam, że DT trochę zmieliście, można się dowiedzieć jak?

- IS jest jakoś możliwy do zdobycia w grze?

- Planujecie możliwość wbicia 30lv konia i zmiany jego wyglądu na powiedzmy Czarnego Konia(tego z pl'a)?

- Skąd można wziąć nieskończoną pelerynkę o ile takowa istnieje na Waszym serwerze?

P.S Co do tła ładowania to ładne są, ale moglibyście pokusić się o dodanie tam jakichś ciekawostek z Waszego serwera.

Opublikowano

Nie ma sensu robić czegoś takiego, właśnie o to chodzi by bronie zatruty itp. miały swoją wartość :)

Cóż, pożyjemy zobaczymy.

Ja wiem, że stać nas na wiele.

Zapraszamy na forum:

http://forum.atharia.pl/

To, że kogoś stać na wiele a zrobić to to są dwa inne pojęcia ;) Jakbyś napisał " zrobimy co w naszej mocy...." itp to wtedy lepiej byś przekonał ludzi bo pisać, że będą często eventy to jest jak z politykami dużo mówią gówno robią :P

Opublikowano

­Macie Source?

Tak.

Większość serwerów wygląda ładnie do czasu kiedy startują, a przynajmniej próbują wystartować. Polecanie teraz serwera jest bezsensowne, a polecający serwer są dla mnie śmieszni, a ich poleceniem serwera można sobie co najwyżej tyłek podetrzeć. Zobaczymy czy ten serwer wytrzyma start. Jak wytrzyma to potem powinno już być z górki. Na serwerze zawitam, baaa nawet w konkursie wezmę udział, a nuż wygram ;) Mam nadzieję, że przynajmniej miesiąc (oby dłużej!) pozwolicie ludziom pograć na swoim serwerze. Mam kilka pytań odnośnie tego serwera:

- Mam nadzieję, że byliście już na wakacjach, a serwera nie stawiacie żeby na owe wakacje zarobić?

- Ostatnio jest moda na shopiki offline, niektórym wychodzą(Vesteris), a innym nie(Alucard) u Was można będzie się ich spodziewać?

- Jeśli ich nie planujecie zrobić w ogóle to wielkość shopów pozostaje taka sama jak na PL?

- Ile yang można dać maksymalnie na handlu? Jeśli 9.999.999 to czy planujecie zwiększyć do 49.999.999 lub dodać bryłkę 10kk?

- Są jakieś przedmioty do Biologa, które zwiększają szansę na pomyślne oddanie przedmiotu lub skracają czas? Jeśli nie ma to czy po nie przyjęciu przedmiotu przez Biologa można od razu próbować oddawać przedmiot?

- Zakładam, że DT trochę zmieliście, można się dowiedzieć jak?

- IS jest jakoś możliwy do zdobycia w grze?

- Planujecie możliwość wbicia 30lv konia i zmiany jego wyglądu na powiedzmy Czarnego Konia(tego z pl'a)?

- Skąd można wziąć nieskończoną pelerynkę o ile takowa istnieje na Waszym serwerze?

P.S Co do tła ładowania to ładne są, ale moglibyście pokusić się o dodanie tam jakichś ciekawostek z Waszego serwera.

- Nie mieliśmy wakacji bo robiliśmy serwer ;)

- Offline shopy będą wdrążone przy aktualizacji serwera jak i inne rzeczy.

- Tak, aktualnie shopów offline nie będzie - pisałem wyżej.

- Yangi dropią w małych ilościach po 100,99 etc. po to by nie było tzw. inflacji na rynku, że każdy gracz ma przy sobie 1kkk - więc ceny będą stosunkowo niskie, bryłki są dostępne u dozorcy.

- Tak jest przedmiot - ten który skraca czas biologa (nie pamiętam jak się nazywa :P) jeśli biolog zawiedzie możemy natychmiastowo oddać kolejny przedmiot.

- Po zabiciu ripera ujawni nam się Niebieska Śmierć.

- Tak, wszystkie przedmioty z IS'a będą zdatne do handlu.

- Zobaczymy, wszystko okaże się w przyszłych aktualizacjach serwera :)

- Będzie można wymienić 2000 pelerynek na jedną nieskończoną.

To, że kogoś stać na wiele a zrobić to to są dwa inne pojęcia ;) Jakbyś napisał " zrobimy co w naszej mocy...." itp to wtedy lepiej byś przekonał ludzi bo pisać, że będą często eventy to jest jak z politykami dużo mówią gówno robią :P

Owszem, zrobimy co w naszej mocy ale wiadomo, że najpierw będzie trzeba wyeliminować wszelkie bugi i błędy (gdyż takowe się znajdą, nie jesteśmy wszystkiego wyłapać) i później ruszamy ze wszystkim :)

Forum:

Opublikowano

- Po zabiciu ripera ujawni nam się Niebieska Śmierć.

- Tak, wszystkie przedmioty z IS'a będą zdatne do handlu.

- To wiem, napisaliście o tym w prezentacji, a chodziło mi o coś w stylu usunięcia mobów na piętrze z metinami morderstwa czy na piętrze z kowalem.

- To fajnie, ale czy oprócz kupna od innego gracza czy też sięgnięcia do własnej kieszeni jest możliwość zdobycia czegoś z IS w grze np. ze skrzyń bossów czy eventów czy coś  w tym stylu?

Takie jeszcze pytanko. Jak wyglądają u Was misje? Przemyśleliście je dobrze czy nawaliliście ich w .... i podczas robienia jednej misji wbijamy kilka leveli co wiąże się oczywiście z dostaniem kolejnych misji i tak w kółko, aż zaśniemy przy robieniu misji? Chodzi mi tutaj o początkowe levele, gdzie z kilku grupek mobów możemy wbić level, a misje są nam bardziej potrzebne do Yangów niż Expa.

Opublikowano

Chyba wybiorę ten drugi serwer startujący w Piątek.

Nie podoba mi się, że nie ma metali a nawet bodzi u handlarzy. 

Nie podoba mi się wbijanie skilli księgami.

Hard/Medium się zapowiada więc ja wybiorę tamten Medium/Easy.

Nie lubię się bawić z rzeczami, które męczyły mnie na PL

Opublikowano

Ty nie lubisz, ale inni lubią się wysilać i mieć satysfakcję z osiągnięć, a nie wszystko od razu mieć.
Opublikowano

@Regius

Dokładnie, każdy ma inny gust. 

Opisałem jak ja oceniam serwer, bez żadnych hejtów i podtekstów. 

Na serwerach Easy również można mieć satysfakcję ze swoich osiągnięć, które czasami są trudniejsze niż na hardzie.

W sumie to dobrze, że w piątek dwa serwery, przynajmniej ludzi nie będzie na obu najebane, tylko w miarę równo to się podzieli ;)

Opublikowano

Każdy ma swój gust, jednym za łatwo drugim za trudno :P każdemu nie dogodzimy.

Metale oraz bodzie dropią z bossów oraz metinów, bardzo łatwo je zdobyć - metale trochę trudniej.

Opublikowano

­Macie Source?

Pracujemy na source.

- To wiem, napisaliście o tym w prezentacji, a chodziło mi o coś w stylu usunięcia mobów na piętrze z metinami morderstwa czy na piętrze z kowalem.

- To fajnie, ale czy oprócz kupna od innego gracza czy też sięgnięcia do własnej kieszeni jest możliwość zdobycia czegoś z IS w grze np. ze skrzyń bossów czy eventów czy coś  w tym stylu?

Takie jeszcze pytanko. Jak wyglądają u Was misje? Przemyśleliście je dobrze czy nawaliliście ich w .... i podczas robienia jednej misji wbijamy kilka leveli co wiąże się oczywiście z dostaniem kolejnych misji i tak w kółko, aż zaśniemy przy robieniu misji? Chodzi mi tutaj o początkowe levele, gdzie z kilku grupek mobów możemy wbić level, a misje są nam bardziej potrzebne do Yangów niż Expa.

Misje są spoko :)

Reklama rośnie w siłę, więc będzie zamieszanie :)

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Jest ok 150 misji do 135 poziomu, a uwierz, że misje opłaca się robić :)

Dodatkowo pieczęcie szybciej lecą oraz moby są usunięte na piętrze z metinami, riperem.

Tak, będzie masa eventów + będzie dużo rzeczy rozdawanych z IS'a podczas eventów.

Opublikowano

@Trobol nie ukrywam, że zrobiliście człowiekowi smaka na serwer, ale tak jak pisałem w pierwszym poście zobaczymy za kilka dni co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, a jak nie to... "I will find you and, i will kill you" cytując już klasyka :)

Opublikowano

@Trobol nie ukrywam, że zrobiliście człowiekowi smaka na serwer, ale tak jak pisałem w pierwszym poście zobaczymy za kilka dni co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze, a jak nie to... "I will find you and, i will kill you" cytując już klasyka :)

Ciesze się, pracujemy, pracujemy ciągle i jeszcze dojdzie kilka rzeczy do prezentacji :)

Przypominam, że trwają 2 konkurs.

Pierwszy do. umieszczenia sygnaturki, drugi dot. konkursu na fb link:

https://www.facebook.com/AthariaPL

Zapraszam Was serdecznie na forum:

Opublikowano

Czesc !

Szukam ekipy metina ktore szukaja miejsca dla siebie na stalym stabilnym serwerze teamspeak3 !

Ip ts --
kontakt : pw tutaj lub na ts3 nick Diabelek.

Oferujemy strefy i wlasne rangi za free!

Opublikowano

A ten wynik na Facebooku odbywa się poprzez losowanie ?

Tak, rozlosujemy 10 osób - wyniki będą podane na Fanpage :)

Opublikowano

Płatności z konta My Psc nie będzie? :v

Niestety tak, ale na pewno w przyszłości dodamy automatyczne płatności PSC :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...