Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklama się szykuje, pierwsze filmy zaczną pojawiać się od środy.

Dodatkowo, jak ktoś jest chętny nagrać zapowiedź, serię i posiada 'dobrą' aktywność na fb, kanale yt to zapraszam do kontaktu na pw.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Majkel bedzie jakas otwarta beta czy coś bo z chęcia bym pomogl i potestowal wszystko za troche SMow :D?

Będzie, informacje podamy jutro wieczorem bądź pojutrze rano co i jak bo trzeba to dobrze rozplanować, nie zrobimy łapanki od tak aby wbili i się pobili.

Opublikowano

świetna prezentacja i świetny pomysł na serwer mam nadzieje, że wszystko wypali i w końcu po długim czasie będzie stabilny i dobry serwer bez bugów,przekrętów.

Mam pytanko co do reklamy jaką planujecie pamiętajcie, że od reklamy zalezy wszystko ilość graczy jak na taki serwer musi być 1k+!

Kiedy beta?

Opublikowano

Widzę darworek napracowałeś się przy prezentacji jaki ty kochaniutki się zrobiłeś hehe.

Ja bym ostatni set z PL'a wyjebał - totalny s**t to już się nikomu nie podoba za to przed ostatni jak najbardziej dobry.

Powodzenia na starcie i dużej liczby graczy

Darwor złodziej  <3

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ciekawie się zapowiada.

Mam nadzieję, że wypali bez problemów.

Grafika ładna. Brakuje takiego typowego mediuma.

Oby nie było problemu z zmiankami.

Czekam na start.

Opublikowano

Nic ciekawego to nie ma ale zagram 

Każdemu niestety nie dogodzimy, dla jednych liczy się to dla drugich tamto :P

Czekam aż dedyk wstanie i biorę się za robotę, będę mógł wtedy dopiero coś dodać do zapowiedzi.

Opublikowano

Widzę darworek napracowałeś się przy prezentacji jaki ty kochaniutki się zrobiłeś hehe.

Ja bym ostatni set z PL'a wyjebał - totalny s**t to już się nikomu nie podoba za to przed ostatni jak najbardziej dobry.

Powodzenia na starcie i dużej liczby graczy

Darwor złodziej  <3

Napracowałem się to prawda, dlaczego mówisz na mnie złodziej? ;)

Opublikowano

Jak bym mógł dostać się na bete? Na forum podanie jakies trzeba zlozyc czy cos?

Nie jest nawet jeszcze wiadome czy beta się odbędzie.

Pisałem już komuś stronę wstecz, info wieczorem lub jutro rano :)

Opublikowano

Truta dropi i wyłącznie ze szkatułki ripera oraz niebieskiej śmierci.

Drop jest standardowy ze szkatułki ripera, lecz z niebieskiej śmierci jest 5% więcej.

Cóż, to twoje zdanie.

Ale mamy już rozłożony cały plan na przyszłe update serwera które naprawdę wprowadzą wiele ciekawych systemów, urozmaiceń na serwerze :)

Będzie wiele eventów, co tydzień Wojna królestw, co 3 tygodnie turniej PVP i wiele, wiele więcej.

Nasz zespół dokłada wszelkich starań by serwer był jak najlepszy oraz kontakt z Administracją bardzo dobry.

Wiesz na ilu serwerach zawsze tak pisali, że będą co raz eventy a tak na prawdę nic nie było albo był jakiś ox lub zuo raz na 2 tygodnie... i też pisali tak jak wy... i tak wiem, że napiszesz iż będzie inaczej, że będzie tak piszesz ale i tak każdy wie swoje, że tak nie będzie, taka prawda :P

Opublikowano

Wiesz na ilu serwerach zawsze tak pisali, że będą co raz eventy a tak na prawdę nic nie było albo był jakiś ox lub zuo raz na 2 tygodnie... i też pisali tak jak wy... i tak wiem, że napiszesz iż będzie inaczej, że będzie tak piszesz ale i tak każdy wie swoje, że tak nie będzie, taka prawda :P

My nie jesteśmy innymi serwerami.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nikt nie wie jak będzie, wyjdzie w praniu kolego. Tak jak ty piszesz, tak my piszemy więc słowo przeciwko słowu.

Równie dobrze Twoje słowa mogą się ziścić, ale nasze również. Ja zachęcam.

Opublikowano

Szkoda że nie ma niekończącej się pelerynki :P

Jest, można wymienić za 2000 zwykłych pelerynek.

Dodane to zostanie podczas większej aktualizacji prezki.

Opublikowano

Pety itp. są na stałe czy tymczasowe?

W prezce jest napisane o tym.

Mi się nie podoba

Ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...