Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Neria 2009

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostało tylko czekanie. Truta tak jak na pl z dt i z av2 czy tylko z dt?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostało tylko czekanie. Truta tak jak na pl z dt i z av2 czy tylko z dt?

Podpinam się do pytania dodam jeszcze czy u handlarzy ?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Serwer ciekawy tylko czemu CN pamiętam tamte serwery jeszcze przepisywanie kodu z ##### :)  Co do Koncepcji serwer fajny. 6-7 bon jest ? .

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

o luju toś zaszalał zapowedź tyłka nie urywa ale dzieci się języka nauczą :D

gdzie dropią bronie 75lv ? i w ogóle jaki drop tak jak na PL ?

Opublikowano

lepsze od dzisiejszego PL'a, polecam, byleby wszystko było po polsku i ładnie napisane w questach, powodzenia ;D

To ma być po chinsku jak zza starych lat synu

79160594027661829163.png

Opublikowano

Może jakaś beta rano? ;d

ee tam beta, jak ma startować to niech startuje równo :D 

Ale ciężko będzie maszynie, bo tyle ludzi jest, że się nie spodziewałem xD

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

ee tam beta, jak ma startować to niech startuje równo :D

Ale ciężko będzie maszynie, bo tyle ludzi jest, że się nie spodziewałem xD

Oj tam oj tam, no bo ludzie robili reaktywacje takich serwerów, ale zawsze musieli dopierdolić tych nowości, a tutaj widzę czysto, typowy staroć, na którego czekałem, jak i wiele ludzi czekało :D

Ja myślę, że 150 graczy będzie na stałe, a jak się zapoznają z serwerem, nowsi gracze, co to za typ itp. to nawet więcej tych graczy będzie(o wiele wiele :D), więc mógłbyś wtedy postawić is i serwer na lepszej maszynie i byś wyszedł na dobre, ale jak wiadomo, na sam pierw, trzeba spróbować :D

Opublikowano

Oj tam oj tam, no bo ludzie robili reaktywacje takich serwerów, ale zawsze musieli dopierdolić tych nowości, a tutaj widzę czysto, typowy staroć, na którego czekałem, jak i wiele ludzi czekało :D

Ja myślę, że 150 graczy będzie na stałe, a jak się zapoznają z serwerem, nowsi gracze, co to za typ itp. to nawet więcej tych graczy będzie(o wiele wiele :D), więc mógłbyś wtedy postawić is i serwer na lepszej maszynie i byś wyszedł na dobre, ale jak wiadomo, na sam pierw, trzeba spróbować :D

Też tak myślę, zobaczymy jak to wyjdzie na tej maszynie, jeżeli efekt będzie taki, że będzie dużo graczy to oczywiście serwer postawi się na dużo lepszej maszynie + z drobnym IS na utrzymanie :P

Opublikowano

Rarytas dla cheaterów, kick hacki, yang bug z tym zwojem zapisu kordów u broń mistrza itp.
No ale klimat jakiś tam jest  xD 

Opublikowano

Rarytas dla cheaterów, kick hacki, yang bug z tym zwojem zapisu kordów u broń mistrza itp.

No ale klimat jakiś tam jest  xD 

Właśnie jakieś 15 minut temu pozmieniałem, że każdy sellnięty przedniot jest wart 0 yang, i są ceny obniżone ze 2x, bo KD i perły zbyt drogo kosztowały, metal zwiekszyłem z 500k do 1kk. I to tyle ze zmian :P + niespodzianka na start.

Opublikowano

Z czystej ciekawości wejdę zobaczyć ile osób się na to skusiło.
Pamiętam czasy sdlongju, gdzie na stalkę z brakiem tekstur mówiło się biała stal, a ludzie myśleli jak ubić zbugowanego boss'a na miliard sposobów, zamiast nazywać administracje gównem, piękne czasy.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Z czystej ciekawości wejdę zobaczyć ile osób się na to skusiło.

Pamiętam czasy sdlongju, gdzie na stalkę z brakiem tekstur mówiło się biała stal, a ludzie myśleli jak ubić zbugowanego boss'a na miliard sposobów, zamiast nazywać administracje gównem, piękne czasy.

Zauważ, że wtedy administracja nie ośmieszała się na forach internetowych.

Za DMG będziecie banować?

Opublikowano

Ten serwer to przykład że nie trzeba wkładać hajsu i nie wiadomo jakiej grafiki robić żeby przyciągnąć do siebie graczy, dobry pomysł z tym serwerem na pewno zawitam, brakuje tego klimatu :).

Widzę że zainteresowanie jest wielkie więc na pewno będzie co robić i z kim grać.

Pozdrawiam JuicyPussy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...