Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Neria 2009

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez sensu. Znajdą się ludzie którzy będą chcieli rozwalić serwer różnymi dmg hackami, kick hackami, 1 hit killerami, trade hackami itd itd itd...

Coś się wymyśli :p

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc tak, dzisiaj wróciłem z weekendu. Maszyna czekała na mnie już kupiona i gotowa do przygotowań. Jako, że te pliki są stare, z 2009 roku dlatego miałem mały problem z ich odpaleniem. Zeszło mi około 2h i udało mi się je odpalić, lecz podczas poprawnego logowania do gry padało mi automatycznie logowanie, więc musialem coś wymyślić. Po pogrzebaniu w moich śmieciach na dysku udało wyciągnąć mi się równie stare, ale jednak nowszy plik do logowania niż raina. Akurat złożyło się tak, że można się logować przez spolszczenie i stare clienty. Więc podsumowując póki co wszystko działa, a client Polski i Chiński prezentuje się tak :

Polski 2008:

62866143976405481193.jpeg

ChińskI z clienta ZZYT2:

96678143976405481193.jpeg

Muszę ponownie wspomnieć, że jako chcę zachować stary klimat to muszę użyć starych plików, nie wiem jaka będzie ich stabilność, czy będzie się sypać czy nie. Jeżeli coś będzie nie tak to spróbuję coś zaradzić, jak się nie będzie dało to spróbuję przejść na nowsze stabilne pliczki, lecz łatwo też nie będzie, a kilka "smaczków" ubędzie  :P

Opublikowano

Można było to chociaż spolszczyć.

...................\/...................

Opublikowano

Rozumiem, że stary DMG Hack będzie działać?  B)   :D

To jest właśnie jeden ze "smaczków" o którym piszę, że znajduje się na tym Game ;P

Opublikowano

Na zzyt2 dalo sie robic hwanga z stalki+9, trzeba bylo isc do npc na dolnie orkow ^^

Ale niech bedzie ta stala +9 :P

@@@

Kiedy start?

Bo chcialbym klienta juz pobrac :P

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Na zzyt2 dalo sie robic hwanga z stalki+9, trzeba bylo isc do npc na dolnie orkow ^^

Ale niech bedzie ta stala +9 :P

@@@

Kiedy start?

Bo chcialbym klienta juz pobrac :P

Można w własnym zakresie pobrać 2008 i zrobić tylko spolszczenie Lub czekać na clienty do pobrania, które dam jakiś czas przed startem :p

Opublikowano

kiedyś może był to super serwer ale teraz wejdzie się zrobi wszystko max, kilka pvp i papa :)

No to chyba nie wiesz co mówisz :D Tutaj nie ma max bonów, są oryginalnie. Żeby zrobić dobre eq na pvp to musiałbyś chyba spędzić z pół roku na zdobywaniu i bonowaniu. Ze względu na to, że bony wchodzą normalnie to "gospodarka" serwera być kilkukrotnie większą niż na innych serwerach. Nie wiem jak to wyjdzie w rzeczywistości. Dlatego ten serwer służy aby sprawdzić. Nie spodziewałem się, że tyle osób się zdeklaruje xD

Opublikowano

No to chyba nie wiesz co mówisz :D Tutaj nie ma max bonów, są oryginalnie. Żeby zrobić dobre eq na pvp to musiałbyś chyba spędzić z pół roku na zdobywaniu i bonowaniu. Ze względu na to, że bony wchodzą normalnie to "gospodarka" serwera być kilkukrotnie większą niż na innych serwerach. Nie wiem jak to wyjdzie w rzeczywistości. Dlatego ten serwer służy aby sprawdzić. Nie spodziewałem się, że tyle osób się zdeklaruje xD

A nie myślałeś o stworzeniu serwera międzynarodowego ? 

Opublikowano

A nie myślałeś o stworzeniu serwera międzynarodowego ? 

No właśnie ciekawe co powiedzieliby na epvp o tym serwerze, ale myślę, że mógłby się dobrze przyjąć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...