Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Neria 2009

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Achh fajnie będzie wrócić do tych starych czasów... Tylko nie zepsujcie tego ;) I nie róbcie żadnych update później itp. Mimo, że nie będzie is itp. starajcie się dbać o serwer, jakieś turnieje pvp czy coś, eventy z ciekawymi nagrodami, by gracze którzy nie znają tego tematu też zagrali. Ja już się nie mogę doczekać :D

Moglibyście się mimo wszystko o jakąś reklamę zatroszczyć, bo to będzie sztos!

who cares?

Opublikowano

Ale jaja, myślałam że to hamachi po prezentacji xD Mniejsza z tym, będize w 100% licznik 3k + mówię Wam. Powodzenia z tym syfem, nie zagram. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Na serwer może wbije z samego sentymentu do tamtych czasów. Ale wydaje mi się, że serwer i tak długo nie pociągnie z większą ilością graczy, już niestety nie te czasy. Starsza elita zagra a świeżaki będą hejtować, że nic nowego. :P

ps.

kto zrobi spolszczenie? :>

Opublikowano

pamietam jak na takich serwerach wchodzilem przed mod.tk by uzywac hacka do szybszego czytania ku :D 
polecam i wbije !! :D

Opublikowano

Jaram się jak nastolatka pierwszym okresem. Polecam i czekam na start, powaga. Taki serwer podbiły rynek metina. Moja wypowiedź ma w sobie zero sarkazmu. Pamiętam mój pierwszy serwer prywatny csyt2 i to  były niezapomniane czasy.. Tylko moja propozycja, żeby jednak były od razu skille na P. Bez hejtu proszę. Własna opinię mam, że po prostu skillów nie lubię robić xD

Polecam.

Csyt [*] Gimby nie znajo hehe :D

Polecam serwerek moge grac nawet bez spolszczenia max to 105 czy 99 ?

Opublikowano

Co ja widzę :O Stare wspomnienia oby wypaliło bo pograłby na starym "chinskim" serwerze. Zagram na pewno i zadbaj aby nie było wirusów w tym chińskim cliencie bo przeważnie miałby ich pełno xD

Opublikowano

Wpadnę zobaczyć jak to będzie wyglądało :)

+ Odczytajcie priv :D

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Właśnie Syrka <3

@ jaka jest waga clienta? i jaka bron bo parcie

Jakiego syrka :P Ja to pamiętam miecz barona jeszcze na mmyt2 i te bugowanie zwojow u handlarki.. komputer na noc i byles bogaty. Jeszcze pamiętam jak się taskera ustawiało :D W tamtych czasach jeszcze szukałem serwerów prywatnych na youtube, nie wiedziałem co to mpcforum :P Pamiętam.. Robiło się hajs na zwojach, kupywało bryłki a później podchodziłeś do któregoś chinczyka, pokazywałeś mu bryłki, i on Ci eq za to dawał :D

Po parcie? Pogromca zółtego smoka albo pogro <3

Waga klienta? Po co ! KamerMod <3

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

O kur... co się przypomina (yt2game newlongju) to były czasy. Pamiętam jak dziś masę ludzi serwer wypełniony aż po brzegi, ale dziś tego nie doczekamy. Bo trzeba pamiętać, że kiedyś istniało tylko kilka serwerów na świat, a teraz tysiące :)

chętnie zawitam

837371446280124127260.png
Opublikowano

K***a aż wejdę i to zobaczę, czekam hah :D

Powodzenia! :D 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Aż łezka w oku jak widzę serwer z 09 :(

Niestety, ale takie serwery już po prostu szybko padają. Wbije na start i zobaczę co będzie.

Mam nadzieję, że nie będzie chińskich znaków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...