Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Neria 2009

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram pamiętam te czasy dmg hack i inne chmurka i pół miasta na glebie zagram z wielką przyjemnością mam nadzieję że nic nie będzie blokowane :D 

• Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zablokujcie bs-a i nie róbcie wbudowanego to z chęcią wbije,jeśli tego nie zrobicie nie macie co liczyć ;p.­

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Zagram, stare serwery zawsze props. 

Juz widze zawistne k***y ktore beda ddosowaly.

ZR_o79.gif

Opublikowano

gimby nie pamietają zzyt2 yt2game newlongju longjuyt2 csyt2

etc

Obstawiam że ich przygoda zaczynała się na solarze albo ravii (:

@ jest miecz SYRIUSZA / tasak oraz niebian ?

To były kurde serwery, a nie jakieś gówna jak teraz. Jeszcze pamiętam jak się ludzi pytało jaki lvl mają, bo nie było go widać :D

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Na serwer może wbije z samego sentymentu do tamtych czasów. Ale wydaje mi się, że serwer i tak długo nie pociągnie z większą ilością graczy, już niestety nie te czasy. Starsza elita zagra a świeżaki będą hejtować, że nic nowego. :P

ps.

kto zrobi spolszczenie? :>

Popytam booooo, spolszczę może depozyt, głównie parę questów - tych najważniejszych, badacz ziół. Mam parę spolszczanych. Mam nadzieję, że zachowały się błędy w tłumaczeniu z 2007 roku.

Na pewno wejdę. Stare dobre pliki. Byleby nazwa była Csyt2 i ewentualnie można było użyć spolszczenia. O kurna, co ja bym dał za cofnięcie się chociaż na minutę do starego, dobrego świata Metin2. Cofnięcie się, nawet komputerowe.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Taki serwer to tylko liczyć na międzynarodową reklamę. :)

Ten rain... Wyglądać to będzie 1 pies = max lvl? Ja z czasów Avalonu i X-Worlda, przepraszam. :(

Opublikowano

Taki serwer to tylko liczyć na międzynarodową reklamę. :)

Ten rain... Wyglądać to będzie 1 pies = max lvl? Ja z czasów Avalonu i X-Worlda, przepraszam. :(

A na rainie nie wbijało sie czasem 31lvla na psach?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Popytam booooo, spolszczę może depozyt, głównie parę questów - tych najważniejszych, badacz ziół. Mam parę spolszczanych. Mam nadzieję, że zachowały się błędy w tłumaczeniu z 2007 roku.

Na pewno wejdę. Stare dobre pliki. Byleby nazwa była Csyt2 i ewentualnie można było użyć spolszczenia. O kurna, co ja bym dał za cofnięcie się chociaż na minutę do starego, dobrego świata Metin2. Cofnięcie się, nawet komputerowe.

Spolszcz też bonusy i interfejs ale nazyw mobow itd moga byc chinskie

Opublikowano

Grałem na starych serwerach które m.in wymienił asek i tutaj również. Polecam w c**j, pro serwer.

Opublikowano

odbugowałeś to?

te pliki mimo tego, że praktycznie nie mają questów itd. jednak miały sporo bugów

Ziomeczku tutaj nie chodzi o bugi, a o klimat, klimat który już nigdy nie pojawi się na Polskiej scenie metina... Ludzie teraz gdy zobaczą 1 buga i to do tego literówke już mowią jak to pobugowany serwer nie jest, a kiedyś było inaczej :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Spolszcz też bonusy i interfejs ale nazyw mobow itd moga byc chinskie

Kurde, ta prezentacja jest chyba najkrótsza w dziejach mpc, a i tak nie przeczytałeś. Czytaj, a będziesz wiedzieć.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Kurde, ta prezentacja jest chyba najkrótsza w dziejach mpc, a i tak nie przeczytałeś. Czytaj, a będziesz wiedzieć.

A co myślisz o zmianie game na source ? Na source nie działa dmg hack itd, i daje większe możliwości poprawek i zmian.

Opublikowano

A co myślisz o zmianie game na source ? Na source nie działa dmg hack itd, i daje większe możliwości poprawek i zmian.

source zepsuje klimat ;/

Opublikowano

Przecież to m.in też o to chodzi. 0 poprawek nic czysty rain.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...