Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sieci serwerów/adminów/osób do zarządzania/inne? Zajrzyj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dołączę do sieci serwerów.

- Posiadam serwer aim+dm 13slotów (zazwyczaj jest full)

- Możliwe że otworzymy kolejny serwer.

Zainteresowanych proszę o napisanie PW "z warunkami"

Edytowane przez Ishnu7
  • Odpowiedzi 531
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam poszukuje technika lub pomocnika na serwer deathrun, ma już graczy chętnych, którzy chcą wspomóc serwer pieniężnie, ale to są szczegóły/

Szukam kogoś, kto by potrafił naprawić pare problemów i może coś pokonfigurować. Chętnych zapraszam na pw.

Wzamian, oferuje posadę na serwerze.

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zaoferować swoją pomoc w sposób bycia adminem CS:GO serwera COD MOD.

Mam na imię Konrad, mam 16 lat, w cs'a gram od 2011 roku. W 1.6 byłem adminem w bardzo dużej ilości serwerów, głównie COD MOD, w GO byłem raz. 

Kontakt: PW - najszybciej.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Witam poszukuję 2 ludzi na nowy projeket jackpot  Admin oraz moderator soby + 18 więcej na gg: 52791115 oraz dalsza część na ts

Opublikowano (edytowane)

Chcesz mapkę która będzie dostępna jedynie na twoim serwerze?

Zostanę level designerem. Dużo powiedziane, mapkę Ci zrobię :D.

Moje portfolio znajduje się w warsztacie steam. Wejdź na mój profil MPC, tam znajdziesz link do mojego profilu steam.

Edytowane przez watus
Opublikowano

Witam. Aktualnie mam forum od 2-5 dni które właśnie kończę. Poszukuję różnego typu serwery które będą że mną współpracować. Oferuję dział, dzielenie nawet dobrze rozwiniętego ts i dobry kontakt. Więcej info na GG lub PW

eMVhZaR.gif
Opublikowano

Dojdę do: Sieci CS 1.6,GO itd. Zostanę Administratorem/Vice Administratorem/Technikiem.

Oferuję: Znajomość AMXX oraz SourceMod,html/css przykład ( http://reklamyzbl.grejt.pl/ ),znajomość silników MyBB/ IPB,sporo czasu,zaangażowanie,zapał,chęć rozwoju,praca w grupie,doświadczenie na podobnych stanowiskach.

Oczekuję: Płatnej domeny,miłej administracji bez spin,ogarniętego właściciela.

Kontakt do mnie: GG: 24904332 , PW na forum.

Opublikowano

Witam,

Oferuję współpracę z małymi sieciami cs 1.6 lub/i CS:GO oraz osobami, które kochają się tym zajmować w czasie wolnym.

Podepnę pod swoją, istniejąca już 9 lat sieć serwery lub rozważę każdą inną formę współpracy. Naszym celem jest dalszy rozwój sieci.

Oferuję:

- licencjonowane opłacone forum od 2007r,

- pełne zaplecze techniczne,

- opłacony TS3,

- rozkręcone serwery CS:GO, na których również można znaleźć swoje miejsce lub funkcje,

- miłą, młodą, zgraną EKIPE, otwartą na ludzi :)

Nie wymagam absolutnie żadnych wkładów finansowych. Zarówno forum, ts, sklepik i serwery opłacam samodzielnie lub ze środków z zakupionych VIP-ów.

Wymagam jedynie normalności, uczciwości i dobrych relacji.

Zapraszam do pogadania:

GG: 1401014

ts.4af.pl

Pozdrawiam

Chemik

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam pomocnika do serwera cs go. Szukam osoby, ktora zrobilaby mi paczke ffa z vipem. Oferuje dzieki temu Opiekuna serwera bez potrzeby oplacania go  :)

Chetnych zapraszam do dodania do znajomych na steam { PW }

Wiecej info na pw.

Opublikowano

[sPONSOR - SIEĆ SERWERÓW]

Oferuje wsparcie dla sieci serwerów.

Tylko poważne projekty z pomysłem na przyszłość.

Jak aplikować? [PW - FORUM]

--> Imię

--> Wiek

--> Lat

--> Adres Forum

--> TeamSpeak3,Skype,Telefon -  w celu wstępnej rozmowy

Zapraszam, 

Opublikowano

Witajcie!

Kilkanaście dni temu założyłam własne forum. Na obecną chwilę jestem ja i jeszcze jeden właściciel. Poszukujemy osób z doświadczeniem na stanowiska takie jak:

- Moderator,

- Grafik,

- Redaktor,

- Admin serwera CS:GO (SURF TIMER | ONLY AWP | DEATHMATCH) oraz TS3.

Posiadamy 3 starannie wykonane serwery CS:GO, które nie korzystają z niedozwolonych modyfikacji i pomimo tego mają stałych oraz nowych graczy. Nie zabrakło też TeamSpeak'a [100 slotów] do wspólnych rozmów. 

W tym miejscu chciałabym także zachęcić do dołączania z własnymi serwerami bez względu na grę i modyfikację.

Co oferujemy?

• miłą atmosferę
  • umiejętność pracy w grupie
  • kilkuletnie doświadczenie
  • możliwość szybkiego awansu w zamian za włożone starania
  • miłe dla oka, przejrzyste forum z płatną licencją IPS w wersji 4.1.x

Skontaktować się ze mną można poprzez PW na tutejszym forum oraz na Steam: steamcommunity.com/id/wpenguinHS

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie,

Poszukuję osoby do zarządzania serwerami publicznymi CS:GO.

Serwery będą dostarczone z naszej strony (lokalizacja PL, od sponsora), od Ciebie oczekujemy konfiguracji serwerów, oraz rekrutacją do administracji serwerów!

Wymagania:

-Wiek minimum 16 lat

-Bardzo dobry multi-tasking

-Wiedza ogólna na temat CS:GO

-Zaawansowana wiedza na temat konfiguracji serwerów CS:GO (Tworzenie bądź konfiguracja gotowych pluginów)

-Dyspozycyjność i chęć stworzenia czegoś wielkiego (serwis nie ogranicza sie tylko do serwerów publicznych)

Oferujemy:

-Profesjonalne zaplecze techniczne (serwery, stronę www, forum, sklep)

-Środowisko do zarządzania projektami oraz przydzielanie poszczególnych zadań w technologii Kanban

-Wsparcie graficzne oraz techniczne (w ramach możliwości)

-Pracę w profesjonalnym zespole, który czynnie pracuje w dużych firmach

-Wynagrodzenie finansowe w zależności od osiągnięć

-Współpracę z znanymi osobami świata CS:GO

O nas:

Jesteśmy zespołem który był bardzo mocno zaangażowany w e-sport parę lat temu, naszą pasją było prowadzenie drużyn (zawsze minimum top5 polski). Aktualnie wracamy do naszego pomysłu sprzed lat, dodając nowe rozwiązania by ciąglę się rozwijać.

Kontakt:

-Prywatna wiadomość, dalej będziemy się kontaktować po wstępnym zainteresowaniu.

-GG: 8235617

Edytowane przez myaspera.pro
Opublikowano

Witam poszukuję wolnego stanowiska na administratora serwera.
Doświadczenie:Posiadałem własny serwer za czasów cs 1.6, w cs:go wielokrotnie byłem administratorem, także owy administrator nie jest mi obcy.
Mikrofon:Posiadam
Tutaj krótko, przy konkretnej propozycji mogę przedstawić więcej informacji o mej osobie. 

Kontakt:PW na owym forum.
                                                     Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie,

Serwery będą dostarczone z naszej strony (lokalizacja PL, od sponsora), od Ciebie oczekujemy konfiguracji serwerów, oraz rekrutacją do administracji serwerów!

Wymagania:

-Wiek minimum 16 lat

-Zaawansowana wiedza na temat konfiguracji serwerów CS:GO (Tworzenie bądź konfiguracja gotowych pluginów)

-Dyspozycyjność i chęć stworzenia czegoś wielkiego (serwis nie ogranicza sie tylko do serwerów publicznych)

Oferujemy:

-Środowisko do zarządzania projektami oraz przydzielanie poszczególnych zadań w technologii Kanban

O nas:

Jesteśmy zespołem który był bardzo mocno zaangażowany w e-sport parę lat temu, naszą pasją było prowadzenie drużyn (zawsze minimum top5 polski). Aktualnie wracamy do naszego pomysłu sprzed lat, dodając nowe rozwiązania by ciąglę się rozwijać.

Kontakt:

-Prywatna wiadomość, dalej będziemy się kontaktować po wstępnym zainteresowaniu.

Opublikowano

Witajcie!

Jako właściciel nowej sieci serwerów poszukuję osób z doświadczeniem na stanowiska takie jak:

Moderator,

Grafik,

Redaktor,

Admin serwera CS:GO (SURF TIMER | ONLY AWP | DEATHMATCH) oraz TS3.

Posiadamy 3 starannie wykonane serwery CS:GO, które nie korzystają z niedozwolonych modyfikacji i pomimo tego mają stałych oraz nowych graczy. Nie zabrakło też TeamSpeak'a [100 slotów] do wspólnych rozmów. 

W tym miejscu chciałabym także zachęcić do dołączania z własnymi serwerami bez względu na grę i modyfikację.

Co oferujemy?

• miłą atmosferę
  • umiejętność pracy w grupie
  • kilkuletnie doświadczenie
  • możliwość szybkiego awansu w zamian za włożone starania
  • miłe dla oka, przejrzyste forum z płatną licencją IPS w wersji 4.1.x

Skontaktować się ze mną można poprzez PW na tutejszym forum oraz na Steam: steamcommunity.com/id/wpenguinHS

Opublikowano

Witam serdecznie,

Wymagania:

-Wiek minimum 16 lat

Oferujemy:

O nas:

Kontakt:

Opublikowano

DLC7unx.png

Witam was wszystkich bardzo serdecznie

Poszukuje ludzi serwerów techników / redaktorów grafików na sieć serwerów cs 1.6 / cs:go inne serwery są również mile widziane

Co mogę tobie zaoferować ?

- Forum na silniku ip.Board 

- Twój własny dział oraz rangę dla serwera

- Strefę na naszym teamspeak'u, który jest jednym z największych teamspeaków w Polsce !

- Pomoc techniczną z serwerem.

- Aktywność 

- Kulturę 

- Dobrą atmosferę !

Czego od ciebie oczekuję ?

- Jeżeli masz serwer chciałbym żebyś miał doświadczenie w tym co robisz.

- Chciałbym by twój serwer miał jakiś graczy oraz reklamę

- Doświadczony właściciel

- Brak kłótni z innymi użytkownikami / administracją

- Dużo wolnego czasu.

- Zaangażowania w to co robisz.

- Sprawnego mikrofonu oraz teamspeak3 :)

Kontakt 

GG : 53652134

Steam : LINK

Opublikowano

Szukam pracy:

Szukam forum na którym mogę pełnić funkcje Administratora/Moderatora.

Oferuje pomoc w tworzeniu forum oraz serwera do CS'a, reklamę, dobry kontakt.

Więcej GG: 37047250 lub pw na forum. 

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Szukam pracy:

Szukam forum na którym mogę pełnić funkcje Administratora/Moderatora.

Oferuje pomoc w tworzeniu forum oraz serwera do CS'a, minecraft i cs 1.6.

Więcej GG: 57957413  lub pw na forum. 

Dodam mam dużo czasu, na który mogę poświecić bycia na forum i cs. prawie cały dzień xD (nie mam życia)

Opublikowano

Poszukuję osób potrafiących:

• zarządzać serwerami FTP
  • zarządzać forum IPB
  • tworzyć i modyfikować serwery CS:GO
  • stażystów chętnych nauczyć się zarządzania siecią i serwerami

-----------

Oferuję:

• Realne pieniądze/zarobki
  • Rangę na portalu
  • Profesjonalny sztab współpracujący od ponad 5 lat razem przy różnych projektach (sieciach, serwerach)
  • Udział w projekcie, który ma wprowadzić na rynek najszybciej rozwijającą się sieć serwerów w Polsce

Kim jesteśmy?

Jesteśmy grupą znajomych, którzy na swoim koncie mają już kilka sukcesów związanych z tworzeniem sieci i serwerów z najróżniejszych gier. W naszej ekipie znajdują się ludzie pełniący najwyższe stanowiska w czołowych  polskich sieciach markowanych Counter Strikiem, oraz technicy, którzy pracują nad każdym elementem tych wielkich maszyn.

Co tworzymy?

Naszym celem jest stworzenie sieci serwerów gier, która będzie największym zaskoczeniem 2016 roku. Dzięki sporemu doświadczeniu i dużym środkom jakimi dysponujemy planujemy wystartować i od razu podbić serca graczy z całej polski. (Startujemy z kilkoma rozkręconymi już serwerami). Jednak naszym celem nie jest stworzenie największej sieci serwerów w Polsce. Naszym celem jest zjednoczyć całą społeczność Polskich graczy w portalu do ich gier. 

Kontakt

Pierwsze napisz coś o sobie, udokumentuj i wyślij nam swoje dokonania. Opowiedz o swoim doświadczeniu, życiu i celach. Możesz podesłać też swoje zdjęcie. Później spotkajmy się i porozmawiajmy na teamspeaku.

Mail: [email protected]

GG: 39955484

Jan Waligórski

Opublikowano

Witam

Podepnę pod istniejącą 9 lat sieć serwerów Counter Strike, serwery CS 1.6

Niegdyś działaliśmy tylko na serwerach cs 1.6, obecnie same CS:GO, brakuje nam stałego, dobrego klasyka.

Interesują mnie tylko rozkręcone serwery, proszę nie pisać z pustymi serwerami bo to dziś każdy potrafi stworzyć.

Oferuję dobrze działające i rozkręcone forum, wsparcie techniczne, TS-a i inne formy pomocy.

Możliwość kupienia lub innej współpracy.

GG: 1401014

[email protected]

Pozdrawiam
Chemik

Opublikowano

Witam wszystkich Graczy

Poszukuje;

Grafika

Technika Forum

Moderatora

Technika serwerowego

Oferuje