Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwera ?

#NO Karolevsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Z tej strony Karolevsky, chciałbym zareklamować któryś z waszych serwerów.

Lecz wymagam kilku rzeczy, m.in :

- Wiek 13 +

- Szybki kontakt z Administratorem.

- Serwer, po prostu MUSI ,, Stać " na hostingu płatnym, najlepiej blutu.pl, lecz nie musi być to akurat ten hosting.

Oferuję reklamę na grupach z fb + You Tube.

Mogę też czasem pomóc przy serwerze, lecz nie chcę być w żaden sposób przywiązywany do serwera, tzn. Nie chcę być administratorem, ani też odpowiadać za serwer.

Mogę mieć tylko dostęp do panelu administratora.

Kontakt : Pw na Mpc Forum, lub post pod tym tematem...

Pozdrawiam, Karolevsky !

Opublikowano

..

Lecz wymagam kilku rzeczy, m.in :

- Wiek 13 +

[..]

Szkoda, że tylko wymagasz..

Mogę też czasem pomóc przy serwerze, lecz nie chcę być w żaden sposób przywiązywany do serwera, tzn. Nie chcę być administratorem, ani też odpowiadać za serwer.

Mogę mieć tylko dostęp do panelu administratora.

Chcę też troszkę zarządzić serwerem, za zgodą administratora głównego.

Się lepiej zastanów. Chcesz mieć dostęp do fukncji serwera i nie być za to odpowiedzialnym?

Na takich warunkach to może Norberts by Cię mógł wziąć bo u niego jak sie coś stanie drobnego z serwerem to reset i jadą dalej :c Kappa

Miałem sie zgłosić ale po tym co tu przeczytałem, podziękuję.

PS @GrabsonPL serw ma być na hostingu a nie vps! Kappa2 :D

Hejo

Opublikowano

No aż musiałem wejść na PC, żeby to tu napisać!

Dziecko, jak chcesz dostać admina/gm'a to zapłać 10zł norbertsowi i Ci postawi serwer na kilka dni (powie Ci że na miesiąc a skasuje po tygodniu)

Jesteś zebrakiem :D beka

w dodatku reklamujesz z osobistego fb? 150 znajomych, tak? :D

a ile subów na fb 25?

Opublikowano

Serio?

Chcesz dostęp do panelu?

Jeszcze to:

Umiesz liczyć ?
Subów na fb ?

Według mnie na fb są like... ;p

baner4.gif

Opublikowano

Nie, thx, nie polecam.

Mam wystarczająco graczy, wystarczy mi, że dziennie z obu światów loguje się ok. 600-700 osób, w tym kilka z zagranicy, między innymi pewien Czech, oraz Niemka.:)

Dostęp do panelu? Hhahahahahhahahaha. Myślisz, że da Ci ktoś dostęp do panelu, za to że Ty załatwić mu 10 graczy? Ja mogę teraz nawet wykupić płatne reklamy, mogę i na to te kilkaset złoty poświecić i mam już od razu 1000, nie 10.:)

Opublikowano

@SfPrivatePl

Nie polecasz ?

Dlaczego ?

Nie mieliśmy ze sobą nic do czynienia, więc nie wypowiadaj się na temat, o którym ni masz zielonego pojecia.

Nie mieliśmy,a le po co mi reklamator, czy tam admin który zakłada milion tematów na mpc z prośbą o pomoc, przy czym każdy z niego tyra. Chcesz minimum 13 lat? Pierw Ty ten warunek spełnij.

Jakbyś był adminem, byś zakładał milion tematów jak daną rzecz zrobić.

Opublikowano

Nie, thx, nie polecam.

Mam wystarczająco graczy, wystarczy mi, że dziennie z obu światów loguje się ok. 600-700 osób, w tym kilka z zagranicy, między innymi pewien Czech, oraz Niemka. :)

Dostęp do panelu? Hhahahahahhahahaha. Myślisz, że da Ci ktoś dostęp do panelu, za to że Ty załatwić mu 10 graczy? Ja mogę teraz nawet wykupić płatne reklamy, mogę i na to te kilkaset złoty poświecić i mam już od razu 1000, nie 10. :)

600-700? Hah, podziel to przez 10 to wyjdzie ci poprawny wynik.

@SfPrivatePl

Nie polecasz ?

Dlaczego ?

Nie mieliśmy ze sobą nic do czynienia, więc nie wypowiadaj się na temat, o którym ni masz zielonego pojecia.

To idiota, nie rozmawiaj z nim.

Osobiście polecam, dobra reklama + wywiązuje się z obietnic (Nie to co administratorzy niektórych serwerów ;) )

Opublikowano

600-700? Hah, podziel to przez 10 to wyjdzie ci poprawny wynik.

To idiota, nie rozmawiaj z nim.

Osobiście polecam, dobra reklama + wywiązuje się z obietnic (Nie to co administratorzy niektórych serwerów ;) )

600-700? No tak.

Wiem, mój serwer przeżył i alexę i attessię, to ktoś tu zazdrości, Ty nigdy nie będziesz miał tyle! Idź i załóż nowe multi-konto, ach zapomniałem - już je masz. Wiecie do jakich celów? A no jak to Gilu powiedział "nikt mnie nie lubi, założę nowe konto na mpc i zrobię nowy serwer".

Hhahahhahahahahahhahahhahahah. Idź, rób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...