Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [Easy] UltraSF

GrabsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę nie rozumiem.

Po co wypuszczać serwer, na którym nic nie ma?

Nic nie ma? Czyli na globalu sf też nic nie było na tej wersji w takim razie. Nie potrzeba u mnie dodatków, typu obóz.

Opublikowano

W ten weekend warto grać! Rusza mnóstwo eventów! M.in darmowe resety piw, losowanie zestawu wartego 20 zł itd!

Link do rozpiski i szczegółów znajdziecie na forum!

Opublikowano

Szczególnie, że nikt tego nie kupił i ludzie to dostają z losowań :*

Grzyby za posty na forum serwera i losowania złotych ramek szczególnie na to wskazują, tak jak mówisz mistrzu

Opublikowano

Nie polecam, typowy serwer p2w, wszystko nastawione pod zarobek. Dowody? Kupno złota za realną walutę.

Tak jak mówisz, mistrzu.

Dzwiwne że mam 75lvl a 30levele mnie niszczą jak psa nie jestem dla nich wyzwaniem bez problemu nawet 100 niszczą.

Bo masz mały współczynnik ekstrostaminy.

Może po prostu nie umiesz grać. Mnie po 1 dniu gry jakoś nie rozwalają 30 lvle.

Bo się boją admina bić.

@Polecam gorąco serwer, warty uwagi.

­

Opublikowano

Miałem 1160 ale teraz to nie wiem

Nie plecam serwera żądnych dodatków administrator ogółem nie wchodzi nic nie jest ulepszane serwer dla klasy.

hahahahaha, szkoda tylko, że gracze wysłali łącznie smsy za 11 zł i to na hosting (z czego 7 zł wysłał kolega, bo mi wysiał kasę)

NUNU!

Przepraszam za wyrażenie, ale pokaż mi kretynie choćby jedną ofertę za kasę.

Jestem codziennie na serwerze, ale ,,nic nie wchodzę", aha.

Opublikowano

Serwer pada za 2 dni.

@Issante

Proszę o przeniesienie do kosza.

Nie polecam, typowy serwer p2w, wszystko nastawione pod zarobek. Dowody? Kupno złota za realną walutę.

xjxgna.jpg

I patrz, Gilu ty j****y śmieciu!

Każdy serwer wyzywasz, że jest pod kasę, ale sam przez tyle czasu zarobiłeś ok. 2-3 koła na czysto, już nie mówię ile gracze wydali, a Grabson ani złotówki, płaci stówki na opłatę VPS'a i wyzywasz? Ty weź pomyśl zanim coś wyklepiesz z tych swoich krzywych paluszków.

Zawsze pozostaniesz dla mnie jeb.. oszustem, złodziejem, itd... Jesteś bez wartości.

Twierdzisz, że ja znam podstawy php, że mam 14 lat, jestem idiotą, gimbem itp? No tak jak mówisz, mistrzu. Ale nie do końca. Nie mam 14 lat, ale 15, ale nie ogarniasz chyba, że wraz z dniami, miesiącami itp człowiek "się starzeje" - tutaj sprowadzam to tego, że jest coraz starszy.

Twierdzisz, że jestem gimbem, tak? No ok, jestem gimbem. Masz rację, może to dowartościuje Twoje marne życie błazna.

Ale aby być w "gimbazie" najpierw trzeba ukończyć podstawówkę, Ciebie to nie dotyczy.

Co do php, to ciekawe, że znam podstawy php, skoro cały projekt JA SAM pisałem, grucha jedynie dopisze jeden skrypt + skonfiguruje biblioteki i moduły pod vps'a.

Twierdzisz, że ja nigdy vps'a nie miałem? Mylisz się, w 2/3 h ogarnąłem vps'a i na nim się bawię jak mogę, na nim testuję swój projekt, ale ok. W przeciwieństwie do Ciebie umiem zalogować się do konsoli shella. ;) Skoro umiem tylko podstawy php, to dziwne, że cały projekt prawie już skończyłem, gdzie nie ma podstaw php, ale już bardziej zaawansowana "technika".

Dlaczego jesteś takim pacanem? Udajesz nie wiadomo jak mądrego, jakiegoś uczonego, a tak naprawdę to jesteś totalnym idiotą. 

Czekam aż odpowiesz, z chęcią pośmieję się, w końcu to masz tylko do roboty, w swym spieprzonym życiu.

Pewnie dostanę warna, no ok, rozumiem, ale nie dopuszczę do tego, aby serwery sf były zamykane przez takich pacanów jak Gilu, którzy oszukali kogo się da, a później udają tych uczciwych. W przeciwieństwie do Ciebie śmieciu oni mają uczucia, a takie zjebane teksty co ty szerzysz ranią ich uczucia, uczucia to takie coś co nie posiadasz.

P.S Czm nie kupiłeś z hajsu z alexy/attessi iphona 6? A no tak, zabrakło Ci, to kupiłeś iphona 4. 

@nie zamykaj, nie zwracaj uwagi na pacana.

Pewnie dostanę warna, trudno, przynajmniej wyraziłem swą opinię na temat tego oszusta. Jeżeli jakiś mod pomyśli, nie da warna, może zrozumie, nie to trudno, przeżyję. 

Pzdr ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...