Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [Easy] UltraSF

GrabsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

Witajcie! o 14:00 startuje serwer UltraSF!

Link: http://ultrasf.tk

Grzyby na start: 1000

Złoto na start: 10

Uwaga! Gildie proponuję zakładać powyżej 100 lvla, bo na niższych nie działa wpłacanie i ulepszanie.

Szansa na grzyba: 25%

Szansa na epiki w sklepie: 30%

Serwer stoi na mocnym vps, więc nie ma lagów!

Ekipa serwera:

- Grabi

- DrauGen

Trwa uzupełnianie....

Opublikowano

Serwer nawet ok  tylko ciekawe jak DrauGen ma już 108lvl reszta 40-60lvl + ma zarobionych 21mln złota a reszta 25tys?

21474836złota zarobionego : 71 misji wykonanych = około 302k za misje by mial? :D  :D  :D Dodam od siebie ze poczatkowe misje sa za około 15złota :p

Opublikowano

Sprawdzę to. Jeżeli coś sobie dodał, to usunę mu konto.

ItemShop nie jest automatyczny, a obozu nie ma, jeżeli o to chodzi. 

Takimi sytuacjami proszę się nie zniechęcać, sprostuję sprawę z DrauGenem i zaktualizuję linki na górze na serwerze.

Opublikowano

@ViceVersa  skoro zauważyłes że na 1szych lvl dostaje się ~15golda a po 2 wyprawach dostajesz 13lvl. powinienieś również zauwazyć że na wyzszych lvl dostaje się wiecej golda. Domniemam że jesteś osobą z approx 40lvl, i masz zrobione 30-40 lochów więc różnicą w lvl stanowią lochy. Nie zauważyłem aby gracz "DrauGen" posiadał wygórowanych statystyk, więc trzyma on całe te złoto? Po co, czy nie mijało by się to z celem(również Twoim celem-Top1).

Skoro @GrabsonPL oświadczył że sprostuje sprawę z danym graczem i sprawdzi w czym tkwi problem bądź nie, czym się martwisz?

"Serwer nawet ok"

nie poddawał bym pod wątpliwość czy jest "ok". A skoro server jest dobry, ciesz się grą bo do tego ona własnie została stworzona, aby się relaksować.

Opublikowano

@ViceVersa  skoro zauważyłes że na 1szych lvl dostaje się ~15golda a po 2 wyprawach dostajesz 13lvl. powinienieś również zauwazyć że na wyzszych lvl dostaje się wiecej golda. Domniemam że jesteś osobą z approx 40lvl, i masz zrobione 30-40 lochów więc różnicą w lvl stanowią lochy. Nie zauważyłem aby gracz "DrauGen" posiadał wygórowanych statystyk, więc trzyma on całe te złoto? Po co, czy nie mijało by się to z celem(również Twoim celem-Top1).

Skoro @GrabsonPL oświadczył że sprostuje sprawę z danym graczem i sprawdzi w czym tkwi problem bądź nie, czym się martwisz?

"Serwer nawet ok"

nie poddawał bym pod wątpliwość czy jest "ok". A skoro server jest dobry, ciesz się grą bo do tego ona własnie została stworzona, aby się relaksować.

no nie wiem.. ja na 50lv+ za misje dostawalam max 400zlota, a z lochow do 48 mniej niz 400... nie jest mozliwe aby zarobil 24milionow

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

Do 59lvl(bo taki wbiłem) dostałem 20tys złota a mam 89 przydód myśle ze bym wbił max 60lvl ale po prostu nie masz szans bo kasy brak jak epik po 2600złota i nie mam jak juz eq zmienic.

"Skoro @GrabsonPL oświadczył że sprostuje sprawę z danym graczem i sprawdzi w czym tkwi problem bądź nie, czym się martwisz?" 

Ja sie o nic nie martwie tylko informuje ze cos jest nie tak.

@GrabsonPL Oke czekamy.

Opublikowano

obóz i itemshop nie działają

A gdzie w ogóle jest ItemShop albo obóz?Bo ja tylko widze Shop za refy.A dobra juz widze opcje u grzybiarza.

Oke wbiłem 88lvl,73zabezpieczone lochy,156 przygód a DrauGen 108lvl,74zabezpieczone lochy,71przygód.Dalej sadzisz ze nic sobie nie dał?Rozumiem jak by miał gildie od poczatku 100% trener/skarbiec ale podobno nie da sie wpłacac do 100lvl -.- no chyba ze jakis sposób istnieje a nikt o nim nic nie wie.

Opublikowano

Tylko jak wbić późniejsze lvle bez eq? :D

Innym graczom się udało, czyli się da :)

O 15:00 będzie losowanie! Zwycięzca otrzyma złotą ramkę!

Będę losował z ID kont.

LOSOWANIE PRZESUNIĘTE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...