Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] QGuilds - Nowa generacja gildii w Minecraft

AdamGrzegorz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez%C2%A0tytulu.png

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

@Synthious to nie wiem a nie przestawiałeś coś w pliku od tablisty??? albo po prostu usuń folder qGuilds i ProtocolLiba może to pomoże :D

Wątpie by to zależało od czegoś takiego, wezmę od nowa tablist wgram bo nie pamiętam czy coś edytowałem.

Edit: Wgrałem od nowa qGuilds i nadal to samo.

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Opublikowano

@Synthious jaki silnik? (Dokładnie)

Pozdrowienia z Łeby ;3

Siema, silnik to spigot 1.8.3.

Pozdrowienia z Koszalina ;3 :D

Opublikowano

No no plugin fajniutki, może w przyszłości użyje. Jak wróce do klocków, ale to nie o tym.  Prezentacja fajna i estetyczna, i chyba raczej plugin też. 
Ale ­kontynuuj projekt, chociaż dzieci będą robić autorskie serwery z ich niby pluginami. 
Leci lajk na zachęte.

Opublikowano

@AdamGrzegorz Jeżeli chodzi o tabliste: To nie jest błąd w pliku tablist, bo ustawiając na "false" dalej jest to samo.
W dodatku nie ma tagu na chacie. Mógłbyś mi podać co mam dodać do essentials, żeby tag był widoczny?

Edit: Kolejny bug, po usunięciu gildii nadal jest teren i wiadomości opuściłeś/wszedłeś na teren...

Opublikowano

@AdamGrzegorz Jeżeli chodzi o tabliste: To nie jest błąd w pliku tablist, bo ustawiając na "false" dalej jest to samo.

W dodatku nie ma tagu na chacie. Mógłbyś mi podać co mam dodać do essentials, żeby tag był widoczny?

Edit: Kolejny bug, po usunięciu gildii nadal jest teren i wiadomości opuściłeś/wszedłeś na teren...

to może pobierz sobie nowszy silnik :D

Opublikowano

to może pobierz sobie nowszy silnik :D

To spigot 1.8.7 nie jest nowszy? :x

Opublikowano

@AdamGrzegorz

Po wgraniu pluginu Vault działa tablista, ale wciąż niepoprawnie. Tutaj ss:

Bez%C2%A0tytulu.png

Nadal problem z usunięciem gildii. Po usunięciu tak jakby odchodzimy z gildii, ale gildia

w /info nadal jest i teren też, tak samo jak to co się tworzy pod nami gdy ją zakładamy.

Opublikowano

@Synthious

pytanie czy stawiasz serwer na localhoscie ?? jak tak to jaką masz jave bo ja mam 8 32i 64 bit zainstalowane a jeśli hosting to nie wiem

Tablista już działa poprawnie. Niestety mam teraz problem z hostingiem, w grze się poruszę i serwer się wyłącza...

Nie wiem właśnie czy to nie jest spowodowane tablistą, bo tylko tam coś zmieniałem jak jeszcze działał poprawnie. :x

Dam edita zaraz jak sprawdzę z tablistą On i Off

Niestety nie mogę dodać sztabki złota i sztabki żelaza do itemów na gildie, próbowałem bez _ tylko spacja,

próbowałem z _, próbowałem ID, nic... Cały czas, że "Nie masz wystarczająco itemów".

Edit: gunpowder i fish także psuję itemy na gildie.

Opublikowano

Tablista już działa poprawnie. Niestety mam teraz problem z hostingiem, w grze się poruszę i serwer się wyłącza...

Nie wiem właśnie czy to nie jest spowodowane tablistą, bo tylko tam coś zmieniałem jak jeszcze działał poprawnie. :x

Dam edita zaraz jak sprawdzę z tablistą On i Off

Niestety nie mogę dodać sztabki złota i sztabki żelaza do itemów na gildie, próbowałem bez _ tylko spacja,

próbowałem z _, próbowałem ID, nic... Cały czas, że "Nie masz wystarczająco itemów".

Edit: gunpowder i fish także psuję itemy na gildie.

Jak wrócę do domu to sprawdzę czy mi też się itemki bugują

Opublikowano

@"Synthious" @"dem222" dziwne że wszystkie błędy jakie podaliscie u mnie nie występują i wszystko działa ładnie. (Ps; co ma do tego pluginu Vault? xD)

Jestem na wakacjach i nie mam dostępu do kompa ale powiem jedno. - jakie pluginy macie i jaki Build silnika, zmiencie na ten co podałem parę postów wyżej.

Wkurwia mnie jak inni mają błędy a u mnie wszystko działa Perfect bo nie mam jak nawet tego naprawić.

Itemy wstawiacie jak w fg.

- 1 gold ingot

- 2 enchanted golden apple

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@Synthious @dem222 dziwne że wszystkie błędy jakie podaliscie u mnie nie występują i wszystko działa ładnie. (Ps; co ma do tego pluginu Vault? xD)

Jestem na wakacjach i nie mam dostępu do kompa ale powiem jedno. - jakie pluginy macie i jaki Build silnika, zmiencie na ten co podałem parę postów wyżej.

W*****a mnie jak inni mają błędy a u mnie wszystko działa Perfect bo nie mam jak nawet tego naprawić.

Itemy wstawiacie jak w fg.

- 1 gold ingot

- 2 enchanted golden apple

Nie mam pojęcia @AdamGrzegorz ale po wgraniu Vault dopiero mi tablista zadziałała, czyli coś w tym jest. :D

Opublikowano

Plugin ciekawy i pozytywny projekt mam nadzieje że skończy się era easyhc i funny guild :)

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

Super :) W końcu może zastąpi FunnyGuilds który jest na każdym praktycznie serwerze ;)

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...