Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] QGuilds - Nowa generacja gildii w Minecraft

AdamGrzegorz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest plus właśnie.

Nie przejda, lol muszą , niedługo 1,9 cmon....

Wiesz jednym 1.9 podoba się, drugim nie. 1.8 to już totalna katastrofa jeżeli chodzi o hc itp. Sam 1.8 użyłem tylko raz na skkf ( to była jedna z beznadziejnych edycji ich). Te serwery co są na 1.7 nie przejdą już na 1.8 bo by już to dawno zrobiły.

1KOBv.png

Opublikowano

Wiesz jednym 1.9 podoba się, drugim nie. 1.8 to już totalna katastrofa jeżeli chodzi o hc itp. Sam 1.8 użyłem tylko raz na skkf ( to była jedna z beznadziejnych edycji ich). Te serwery co są na 1.7 nie przejdą już na 1.8 bo by już to dawno zrobiły.

Jak mają robić jak nie ma pod to gildii? Te FG 1.8 nawet tabu nie mają więc ...

Poza tym coraz więcej serwerów się na nią przenosi, 1.8 ma dużo lepszy tab (więcej możliwości), i moim zdaniem jest duzo wygodniejsza i optymalniejsza.

Aktualna wersja - lepsza wersja.

Wiesz panie ile to 1.7 ma exploitow i nawet ostatnio ktoś opracował coś w stylu forceopa? Strach się bać.

I tu też rozpoczyna się błędne koło.

Nie ma serwerów na 1.8 bo nie ma graczy na 1.8.

Nie ma graczy na 1.8 bo nie ma (lecz teraz powstaje coraz więcej ) serwerów .

Pozdrawiam i czekam aż ci zatwardziali fani zbugowanego i 2 letniego 1.7 zmadrzeja.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Jak mają robić jak nie ma pod to gildii? Te FG 1.8 nawet tabu nie mają więc ... Poza tym coraz więcej serwerów się na nią przenosi, 1.8 ma dużo lepszy tab (więcej możliwości), i moim zdaniem jest duzo wygodniejsza i optymalniejsza. Aktualna wersja - lepsza wersja. Wiesz panie ile to 1.7 ma exploitow i nawet ostatnio ktoś opracował coś w stylu forceopa? Strach się bać. I tu też rozpoczyna się błędne koło. Nie ma serwerów na 1.8 bo nie ma graczy na 1.8. Nie ma graczy na 1.8 bo nie ma (lecz teraz powstaje coraz więcej ) serwerów . Pozdrawiam i czekam aż ci zatwardziali fani zbugowanego i 2 letniego 1.7 zmadrzeja.

Adam wejdz w "Publikacje Serwerów" i znajdz jakiś serwer z easyhc lub sv lub hc, które jest na 1.8 i ma + 40 typa online.

1KOBv.png

Opublikowano

Adam wejdz w "Publikacje Serwerów" i znajdz jakiś serwer z easyhc lub sv lub hc, które jest na 1.8 i ma + 40 typa online.

A c**j mnie obchodzi ludzka głupota :P

Ja robię pod najnowsze wersje i karatamawaja. Używajcie sobie 2 letniego spierdolonego patcha, co wyście k***a macie do tej wersji, nie rozumiem...

­

Opublikowano

Na 1.8 nie ma Skripta ;)

Nie ma serwerów na 1.8 bo nie ma graczy na 1.8. Nie ma graczy na 1.8 bo nie ma (lecz teraz powstaje coraz więcej ) serwerów .

Słowa Molki z GitHuba xD

A c**j mnie obchodzi ludzka głupota :P

Ja robię pod najnowsze wersje i karatamawaja. Używajcie sobie 2 letniego spierdolonego patcha, co wyście k***a macie do tej wersji, nie rozumiem...

­

No własnie, bo co się cofać w rozwoju gry?

To open source?

Q8eOMob.png

Opublikowano

Na 1.8 nie ma Skripta ;)

Słowa Molki z GitHuba xD

No własnie, bo co się cofać w rozwoju gry?

To open source?

Póki co, nie jest to opensource, ale postaram się żeby był. Ogarnę jakiegoś githuba czy coś takiego.

Też tak mówiłem, tyle że on zrobił fajne kółko i wgl :D

­

Opublikowano

@AdamGrzegorz Ale tu muszę się zgodzić z diaxem po części. Zyczu powinien umrzeć bo dzięki niemu dzieci siedzą na 1.7  bo nie robi aktualizacji w swoim pieprzonym launcherze. Trzeba by było zrobić launcher na 1.8 i go bardzo fajnie rozwinąć żeby byli gracze na 1.8. Sam się zastanawiam czy nie przejść na 1.7 bo graczy jest znikoma ilość 

Opublikowano

@AdamGrzegorz Ale tu muszę się zgodzić z diaxem po części. Zyczu powinien umrzeć bo dzięki niemu dzieci siedzą na 1.7  bo nie robi aktualizacji w swoim pieprzonym launcherze. Trzeba by było zrobić launcher na 1.8 i go bardzo fajnie rozwinąć żeby byli gracze na 1.8. Sam się zastanawiam czy nie przejść na 1.7 bo graczy jest znikoma ilość 

Kolejny... jak przejdziesz na 1.7 to będzie więcej graczy na 1.8? No k***a myśl. Piractwo jest c*****e, więc to nawet lepiej że jest mniej dzieci. Mi pasuje. Poza tym jest mineshafter, niech sobie piraci pobiorą i mają 1.8..

Możecie się przenosić, ja idę z duchem czasu i tworzę projekty pod najnowsze wersje. 

bo graczy jest znikoma ilość

Ciekawe, bo ja jakoś tego nie zauważyłem.. a no tak, tylko my polacy-piraci mamy takie problemy z przejściem na najnowsze wersje...

Mojangu, dlaczego do k***y nędzy nie dodałeś automatycznych aktualizacji, nie ma k***a wybierania - najnowsza - lepsza...

­

Opublikowano

No pierwszy pomysł żeby to nie były kolejne gildie xD

Takie coś, że gildie X można podzielić i zostaje gildia X i Y, tylko, że lidera gildii Y wybiera lider gildii X oraz jej członków. Lider gildii Y musi jak najszybciej znaleźć dla siebie cuboid.

Scalanie gildii czyli lider gildii X chce się scalić z gildią Y (zapytanie + potwierdzenia prośby przez lidera gildii Y). Gildia X traci cuboid, ale jej członkowie przechodzą do gildii Y. Lider gildii X zostaje moderatorem w gildii Y.

Wymyśliłem to w 5 sekund.

Q8eOMob.png

Opublikowano

Wielki + za plugin ale myślałeś może o api tego pluginu?

to już by był wypas <3

tumblr_mvmbjq2EGs1s3ulybo1_500.gif

Jeśli to czytasz, znaczy to że się opierdalasz :)

Opublikowano

Czy za tabliste odpowiada jakiś dodatkowy plugin? Ponieważ u mnie nie działa tablista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Czy tylko ja mam jak zakładam gildie że nie mam wystarczających itemów?

Wszystkie mam i dobrze je ustawiłem.

Jeśli tak piszę to na pewno coś masz źle jak masz OP to sprawdź czy masz ustawione itemy dla VIP'a dobrze :D

Opublikowano

Wgrałem Protocollib, ale i tak Tablista nie działa poprawnie.

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...