Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja tego serwera jest żałosna. Dość, że banują za nic to jeszcze od kilku dni nie ma żadnego info ani na mailu ani na stronce. Żenada. Nie polecam.

Do wszystkich, którzy szukają serwera easy: niestety na tym za serwerze nic easy nie znajdziecie, (no może kilka rzeczy), a tak to wszystko inne jest medium/hard. Administracja chyba serwera easy na oczy nie widziała.

To pokaż mi medium/hard, gdzie wyexpisz np. ze 169 do 170 w 25 minut xp

A inwazja wczoraj była spoko, ubiłem +/- 25 metków na 150lvl, więc nie ma po co narzekać.­

tenor.gif

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Porównaliśmy sobie z ziomkiem ekwipunek i troszeczkę zdziwiło Nas to, że noże mają większy DMG od 2ręki.

Nie dlatego przypadkiem dagger jest tak mocny na małym levelu? Na ogół jedynie łuk ma większe DMG od 2ręki.

nrh75w.jpgjrf335.jpg

To tak celowo czy przeoczenie?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Za kilka dni dostaniecie plany zajęć a my już dzisiaj mamy dla Was plan aktualizacji na wrzesień!

- System Zasług królestw
- System kostiumów na bronie
- Nowy wątek fabularny powiązany z królestwami oraz z dungeonami dla królestw 
- System Shopów offline
- Rozbudowany system wojen gildii
- Nowa mapa z bossem otwierającą się raz na 24 godziny
- Nowy system łowienia/nowe ryby i nowe questy z rybami oraz wiele nowych możliwości

Pierwsze trzy punkty zostaną wprowadzone już lada-dzień !

Team Invoria.pl

Opublikowano

Za kilka dni dostaniecie plany zajęć a my już dzisiaj mamy dla Was plan aktualizacji na wrzesień!

- System Zasług królestw

- System Shopów offline

- Nowy system łowienia/nowe ryby i nowe questy z rybami oraz wiele nowych możliwości

To super. Będą kiedyś może szarfy?

Opublikowano

To super. Będą kiedyś może szarfy?

Możliwe ze bedą kiedyś. Nawet już o tym myśleliśmy.

Opublikowano

Porównaliśmy sobie z ziomkiem ekwipunek i troszeczkę zdziwiło Nas to, że noże mają większy DMG od 2ręki.

Nie dlatego przypadkiem dagger jest tak mocny na małym levelu? Na ogół jedynie łuk ma większe DMG od 2ręki.

nrh75w.jpgjrf335.jpg

To tak celowo czy przeoczenie?

Ponawiam pytanie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

- System Zasług królestw

- System Shopów offline

Team Invoria.pl

Już mi się nie chce wierzyć w wasze bajeczki mialo byc 2 tygodnie a wyszlo ze sklepy beda we wrzesniu .... + nie wspomnieliscie o zmianie tekstur m1  ...

Dlatego też żegnam i nie polecam serwera gdyz administracja robi wszystko aby wszystko zajeb*scie wygladalo a przez to sa takie lagi ze odechciewa się grać  

Obiecują a robią jak im się chce cały entergames 

g*wniana serwerownia ... 

Opublikowano

Już mi się nie chce wierzyć w wasze bajeczki mialo byc 2 tygodnie a wyszlo ze sklepy beda we wrzesniu .... + nie wspomnieliscie o zmianie tekstur m1  ...

Dlatego też żegnam i nie polecam serwera gdyz administracja robi wszystko aby wszystko zajeb*scie wygladalo a przez to sa takie lagi ze odechciewa się grać  

Obiecują a robią jak im się chce cały entergames 

g*wniana serwerownia ...

Mam laptopa od dwóch lat i nie mam lagów. Zresztą jesteś jedyną osobą, która o tym pisze.­

tenor.gif

Opublikowano

Nie rozumiem waszych spin ^_^ .
Na każdym serwerze gdzieś są lagi ... 
To, że masz Apa3 komputer z "DrewnA" to nie nasza wina ja mam komputer stary a lagów na Invorii nie doświadczyłem więc...

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Mam laptopa od dwóch lat i nie mam lagów. Zresztą jesteś jedyną osobą, która o tym pisze.­

Nie rozumiem waszych spin ^_^ .

Na każdym serwerze gdzieś są lagi ... 

To, że masz Apa3 komputer z "DrewnA" to nie nasza wina ja mam komputer stary a lagów na Invorii nie doświadczyłem więc...

Już kilkanaście stron temu ludzie sie skarzyli na te tekstury a komputer mam nowy za 3 tys wiec wina lezy od administracji ze nie wlasciwie dostosowali wymagania clienta  ale to mniejszy problem bo z tym sie da grac ale obiecywali juz o ile sie nie myle 7 sierpnia sklepy offline i mialy byc do 2 tygodni bo caly czas je jeszcze testowali a oni zamiast to co najwazniejsze robic to dodaja jakies badziewie do gry np: "nowe rangi ". 

Jeszcze raz nie polecam 

Opublikowano

Już kilkanaście stron temu ludzie sie skarzyli na te tekstury a komputer mam nowy za 3 tys wiec wina lezy od administracji ze nie wlasciwie dostosowali wymagania clienta  ale to mniejszy problem bo z tym sie da grac ale obiecywali juz o ile sie nie myle 7 sierpnia sklepy offline i mialy byc do 2 tygodni bo caly czas je jeszcze testowali a oni zamiast to co najwazniejsze robic to dodaja jakies badziewie do gry np: "nowe rangi ". 

Jeszcze raz nie polecam 

Dodadzą to, to dodadzą zmiany tekstur. Trudne? Wiele rzeczy czasami nie pisze administracja na zapowiedziach, a potem są w grze. Nie spinaj się.

Opublikowano

Dodadzą to, to dodadzą zmiany tekstur. Trudne? Wiele rzeczy czasami nie pisze administracja na zapowiedziach, a potem są w grze. Nie spinaj się.

Apa3 to jest typowa cebula w metinie . Gra na każdym serwerze po 3/4 dni  i potem  coś mu nie pasuje i piszę w prezentacji nie polecam. Co wchodzę w prezentacje serwera to on jest w każdej xD kiedyś  kolega grał z nim w gildii to mówił mi że on o wszystko płacze więc  odpisywać temu kolesiowi to jest dla mnie no sens

Opublikowano

Będą zmieniane bonusy w ostatnim amulecie do pvp, bo nie wiem, albo te 5% życia nie działa poprawnie. Jeżeli działa poprawnie to daje 100 hp :D Wgl się nie opłaca go nakładać.

Wymagany Poziom: 210

Bonusy:

- 7% na Ludzi

- 5% HP

- 50 Wartości Ataku

Czemu  sura wp nie ma mieczyka z intem, tylko musi bić się tym co ma body/mental z siłą . Jest to duże osłabienie dla wp. Brałem dziś pvp 220 lvl wp z innymi klasami z bardzo podobnym eq  i wp nie miał za dużych szans.  bestiarz przed ostatni. Inne klasy z dużo gorszym eq spokojnie dają sobie rade z wp.

Np pvp z bodym o bardzo podobnym eq. ja 122k hp on 121k hp. Na ludzi praktycznie tyle samo i przegrałem 0;5. Nawet gdy go rozproszyłem. Z Archerem 1;3, szamanem smokiem 2;3, ale on miał dużo gorsze eq.  z Daggerem nie miałem okazji, bo nikt nie ma 220 lvl z eq, ale pewnie też by spokojnie dawał sobie rady z wp.

Co radzicie, zmieniać postać? Na dłuższą metę wp do pvp jak i wojen nie za bardzo się będzie nadawał.

Opublikowano

Apa3 to jest typowa cebula w metinie . Gra na każdym serwerze po 3/4 dni  i potem  coś mu nie pasuje i piszę w prezentacji nie polecam. Co wchodzę w prezentacje serwera to on jest w każdej xD kiedyś  kolega grał z nim w gildii to mówił mi że on o wszystko płacze więc  odpisywać temu kolesiowi to jest dla mnie no sens

Ciekawy jaki kolega to ci powiedzial :) 3/4 dni powiadasz? Chyba mało wiesz o mnie 

@down

No to chyba chu*a wiesz 

Opublikowano

Ciekawy jaki kolega to ci powiedzial :) 3/4 dni powiadasz? Chyba mało wiesz o mnie 

Jeżeli bym mało wiedział to bym się nie wypowiadał na twój temat .

@ opłaca się na dc chodzić ?

Opublikowano

Będą zmieniane bonusy w ostatnim amulecie do pvp, bo nie wiem, albo te 5% życia nie działa poprawnie. Jeżeli działa poprawnie to daje 100 hp :D Wgl się nie opłaca go nakładać.

Bonusy:

- 7% na Ludzi

- 5% HP

- 50 Wartości Ataku

Czemu  sura wp nie ma mieczyka z intem, tylko musi bić się tym co ma body/mental z siłą . Jest to duże osłabienie dla wp. Brałem dziś pvp 220 lvl wp z innymi klasami z bardzo podobnym eq  i wp nie miał za dużych szans.  bestiarz przed ostatni. Inne klasy z dużo gorszym eq spokojnie dają sobie rade z wp.

Np pvp z bodym o bardzo podobnym eq. ja 122k hp on 121k hp. Na ludzi praktycznie tyle samo i przegrałem 0;5. Nawet gdy go rozproszyłem. Z Archerem 1;3, szamanem smokiem 2;3, ale on miał dużo gorsze eq.  z Daggerem nie miałem okazji, bo nikt nie ma 220 lvl z eq, ale pewnie też by spokojnie dawał sobie rady z wp.

Co radzicie, zmieniać postać? Na dłuższą metę wp do pvp jak i wojen nie za bardzo się będzie nadawał.

No chyba nie sądziłeś, że wp będzie każdego rozwalał w pvp. Było już wcześniej wspomniane, że body i wp to bardziej dropy na tym serwie, a nie postacie do pvp.

Opublikowano

Bonusy:

- 7% na Ludzi

- 5% HP

- 50 Wartości Ataku

Co do amuletu to on dawał zawsze 5% od bazowej ilości HP, bez bonusów w eq i dopalaczy. Nie wiem czy bonusy z misji też się do tego liczą.

Opublikowano

Co do amuletu to on dawał zawsze 5% od bazowej ilości HP, bez bonusów w eq i dopalaczy. Nie wiem czy bonusy z misji też się do tego liczą.

Ale to wychodzi, że ma 2k bazowej ilości HP :v­

tenor.gif

Opublikowano

Ale to wychodzi, że ma 2k bazowej ilości HP :v­

Ten bonus zawsze tak działał, dawał te %HP od bazowej ilości i nie jestem pewien, ale możliwe, że HP, które dochodziło ze statusu i za poziom postaci też się liczyło, reszta już nie działała.

Opublikowano

No chyba nie sądziłeś, że wp będzie każdego rozwalał w pvp. Było już wcześniej wspomniane, że body i wp to bardziej dropy na tym serwie, a nie postacie do pvp.

To ty chyba nie widziałeś jak body sieka w pvp.

Co do amuletu, ciężko go zdobyć, a moim zdaniem jest nie przydatny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...