Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest u:

sh4ke

respecta

bubbexa

Hotovsky

weezy

Jeszcze dojdzie np u Treama, Uzurpatora (DIIIM może da info na fb bo nie ma go w domu aby nagrać film) itd... u Wallandera nie ma i nie będzie bo nigdy nie nagrywa zapowiedzi, więc wątpię aby dla Nas zrobił wyjątek. 

Poza tym mamy inne formy reklamy jak np SMS z darmowym kodem SM do ponad 10tys osób, więc o graczy proszę sie nie martwić... będzie ich aż za dużo.

Dobra, może źle wpisywałem w jutuby. Czemu ja nie dostałem takiego sms'a? :v 

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest u:

sh4ke

respecta

bubbexa

Hotovsky

weezy

Jeszcze dojdzie np u Treama, Uzurpatora (DIIIM może da info na fb bo nie ma go w domu aby nagrać film) itd... u Wallandera nie ma i nie będzie bo nigdy nie nagrywa zapowiedzi, więc wątpię aby dla Nas zrobił wyjątek. 

Poza tym mamy inne formy reklamy jak np SMS z darmowym kodem SM do ponad 10tys osób, więc o graczy proszę sie nie martwić... będzie ich aż za dużo.

To dajcie odrazu 10 kanałów na sam start bo coś czuje ze pierdolca dostane jak tyle osób bedzie

Opublikowano

jest u:

sh4ke

respecta

bubbexa

Hotovsky

weezy

Oby, oby, ale Wallander będzie nagrywał od startu?

Przecież była raz taka sytuacja, że od startu nagrywał, a potem przestał i miesiąc później zaczą nagrywać.

Ps. R3specT też będzie robił serię, czy tylko zapowiedź?

Opublikowano

To dajcie odrazu 10 kanałów na sam start bo coś czuje ze pierdolca dostane jak tyle osób bedzie

bez jaj, osób będzie mnóstwo to pomyslcie jeszcze o dwoch, trzech chanelach. :DxD

Opublikowano

Zrobcie balans tych klas ... zeby kazda byla mniej wiecej na rowno pvp ... na Teriosie jest to samo ... przeciez tam Mental i Smok jest nie do zabicia ... Ja 180 wojem body bije mojemu koledze szamanowi 190 po 4k hity do tego dochodzi jakies 50% bloku to juz w ogole :P 

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Zrobcie balans tych klas ... zeby kazda byla mniej wiecej na rowno pvp ... na Teriosie jest to samo ... przeciez tam Mental i Smok jest nie do zabicia ... Ja 180 wojem body bije mojemu koledze szamanowi 190 po 4k hity do tego dochodzi jakies 50% bloku to juz w ogole :P

Wbij na serwer, potem pisz o balansie

Opublikowano

Oficjalny Start serwera 31.07.2015 Godzina 18.00 

Zapraszamy wszystkich graczy oraz atakujących DDoS'ami do wspólnej zabawy :)

PS; PSC nie można jeszcze doładowywać ! 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Wygrałeś xD

Kiedy dokończycie IS?

Można już ładować, czy przed startem?

Konta z bety zostają?­

tenor.gif

Opublikowano

Flourine i Hax1or wpadną #potwierdzoneinfo

Wysyłaliście już te SMSy z darmowymi SM? Bo nie wiem czy dostałem czy nie :(

Opublikowano

Wbij na serwer, potem pisz o balansie

Tak sie sklada misiu ze wbilem ;) i co ? ... zrobilem dla fun'u daggera i pol miasta nim rozjechalem ... Ty za to pewnie wbiles zalozyles eq , nawet biologa nie zrobiles i jestes pelny zdania ;) . Zrob daggera , full eq pod pvp , akurat sie nudzilem i wszedzie sobie wbilem Bs'em 3x 15/2k Do tego full biolog bo on to minutka i zobaczysz co robil ;)

:ninja:  :ninja: If you do what you love , nothing can't stop you !  :ninja:  :ninja: 

Jesli robisz to co kochasz , nic nie moze cie powstrzymac !

Opublikowano

Dacie rade zrobić jeszcze dłonie kryta i szycia na 30 minut żeby każdy dopalacz można bylo razem odpalać i nie martwic sie o czas bo wtedy jak jeden padnie to wiadomo ze inne tez.

Opublikowano

Tak sie sklada misiu ze wbilem ;) i co ? ... zrobilem dla fun'u daggera i pol miasta nim rozjechalem ... Ty za to pewnie wbiles zalozyles eq , nawet biologa nie zrobiles i jestes pelny zdania ;) . Zrob daggera , full eq pod pvp , akurat sie nudzilem i wszedzie sobie wbilem Bs'em 3x 15/2k Do tego full biolog bo on to minutka i zobaczysz co robil ;)

Może dlatego, że tak z 1% osób tutaj robiło biologa? Niektórzy pewnie nawet eq nie mixowali. Samemu mi się nie chciało mixować eq, nie miałem nic na sztylety to mi dagger 60k bił xp­

tenor.gif

Opublikowano

możemy pvp zrobić, pisz w grze Jaski3R

Opublikowano

Serwer tak wyje**** w kosmos, że aż sąsiad pyta o nazwe... prezentacja tak obszerna, że cały czas jechałem w dół i modliłem się kiedy koniec, jak dla mnie bomba, serwer roku 2015, na takie cudeńko czekałem od dawna... tylko nie spierdo*cie tego <3 

x

Opublikowano

Dacie rade zrobić jeszcze dłonie kryta i szycia na 30 minut żeby każdy dopalacz można bylo razem odpalać i nie martwic sie o czas bo wtedy jak jeden padnie to wiadomo ze inne tez.

Też są :)

Opublikowano

Szukam ludzi do wspólnej gry na tym privku , grać będę u niebieskich , chętnych zapraszam na pw , podam tam kontakt GG ze mną . Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...