Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Electus Online | 10D | CH | Job Based | New Events | Grand Opening 07.08.2015

krystek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, to nie jest miejsce na kłótnie, tutaj wyrażamy opinie na temat serwerów. Co do oferowania lub poszukiwania gildii, to jest od tego specjalny temat zbiorczy dla Was. ;)

Szukasz gildii? Oferujesz gildię? Napisz tutaj!

Pisząc o gildi jaka ona była i jaka panuje atmosfera - to również jest temat TEMATU i całej gry. 

Nie dawaj warnów za nic, bo równie sam popełniasz błędy. 

Co do servera - straszny syf, pełno botów, na 1-2 spotach lata po 10 osób. 

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gildia Cosanostra otwiera rekrutacje!

Wymagania:

- wiek 18+. Uważamy, że jest to dolna granica, aby przypuszczać, że dana osoba jest dorosła emocjonalnie.

- lvl bez znaczenia,

- korzystanie z serwera teamspeak. Tyczy się to głownie joba i wszelakich eventów w grze.

Oferujemy:

- własny, prywatny serwer teamspeak,

- dorosłą, zgraną ekipe, którra rozumie, że każdy ma pracę, rodzinę, studia,

- dobrą zabawę i mile spędzony czas,

- pomoc przy konfiguracji wszelakich programów (bot, hg fuser etc.) *,

- pomoc przy wbiciu lvl *.

W razie chęci dołączenia do gildii proszę pisać w grze do: Heroinka, Tomciu.

*dotyczy osób obecnych na ts.

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

dajcie link do rejestracji lub ze stronką główną bo ten link mi nie działa

Opublikowano
http://www.electus-reborn.com/user/register/

Ale osobiście nie polecam... Wbiłem max lvl i bez zainwestowania 60zł w premium, devila oraz avatar ta gra niema sensu (każdy Cię zabije)...

Co chwilę server jest wyłączany/restartowany, są problemy ze stroną i jeszcze kilka rzeczy które pominę...

Moim zdaniem server jest maszynką dla pieniędzy.

Przychody za VIP'y spadną = Zamkną server pod pretekstem awarii servera i utraty plików tak jak to zrobili ostatnim razem.

Pozdrawiam

Opublikowano

dzięki, czyli nie pograłem xD

teraz trafić na coś dobrego bardzo ciężko

Twój wybór :)

To jest moje zdanie, i nikomu broń boże nie chciałbym go narzucać w żaden sposób :)

Zacząłem grać tutaj z moją ekipą z ts'a to z 10 osób grają tam do tej pory... 2 może 3 osoby i to tylko dlatego jak mówią "zrobiłem donate to pogram"...

Sam zadecyduj :)

Opublikowano
http://www.electus-reborn.com/user/register/

Ale osobiście nie polecam... Wbiłem max lvl i bez zainwestowania 60zł w premium, devila oraz avatar ta gra niema sensu (każdy Cię zabije)...

Co chwilę server jest wyłączany/restartowany, są problemy ze stroną i jeszcze kilka rzeczy które pominę...

Moim zdaniem server jest maszynką dla pieniędzy.

Przychody za VIP'y spadną = Zamkną server pod pretekstem awarii servera i utraty plików tak jak to zrobili ostatnim razem.

Pozdrawiam

Zgadzam się z Tobą w 99% po 3 dniach grania rzygam już tym spamem globali o silkach, wszystko się tam da kupić za silki... tylko nie wiem skąd tak duże zainteresowanie tym serwerem... I na koniec rodzi się pytanie GDZIE GRAĆ?  :D

e5fuf.png

Opublikowano

Jak Ci się po trzech dniach znudził serwer to powodzenia(3 dni zajmuję wbicie max lvla), na tym serwerze troszkę trzeba się pomęczyć żeby do czegoś dojść. Wbija się max lvl poświęcasz kilka dni na dropienie sos czy soa sprzedajesz na stalu w ten sposób zarabiasz na silki kupujesz premke avka devila a przy obecnej cenie silków jest do banalne( jeden dobry item i masz na wszystko co potrzebujesz) wiele ludzi doszło do tego wszystkiego a nie wydało ani grosza.

Opublikowano

Nie napisałem, że mi się znudził, tylko nie przypadł mi do gustu i nie wytrzymałem tej tandety. Grając tam poczujecie się jak na tureckim bazarku.

e5fuf.png

Opublikowano

Jak Ci się po trzech dniach znudził serwer to powodzenia(3 dni zajmuję wbicie max lvla), na tym serwerze troszkę trzeba się pomęczyć żeby do czegoś dojść. Wbija się max lvl poświęcasz kilka dni na dropienie sos czy soa sprzedajesz na stalu w ten sposób zarabiasz na silki kupujesz premke avka devila a przy obecnej cenie silków jest do banalne( jeden dobry item i masz na wszystko co potrzebujesz) wiele ludzi doszło do tego wszystkiego a nie wydało ani grosza.

Szczerze ? Grając 6 lat na isro(110lv), na csro(106lv), na ECSRO (od początku do końca), na ZSZC (tym pierwszym exp x15/10) wiem dużo o męczeniu się żeby coś osiągnąć. Tutaj wbijasz max, robisz donate i masz więcej, lepszych itemow od kogoś kto gra od początku "uczciwie", bez donate...

Dlatego nie podoba mi się ten server...

Pay2Win (Ale legendy głoszą, że masz szansę wygrać z full donate ,,turasem".)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...