Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Electus Online | 10D | CH | Job Based | New Events | Grand Opening 07.08.2015

krystek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest tu ktoś na tym forum ??? kto ma tego clienta na kompie i może wrzucić tylko spakowane przeskanowane ladne Data.pk2 ? Polecam Upload http://files.fm/Bo z Mega coś przerywa w T-mobile Połaczenie i nie moge pobrać tak duzego pliku szybko zanim padnie internet. a jak pobierałem z Google to przerwało mi połączenie z netem na chwile i uszkodziło sie Data.pk2 tylko reszte plików mam Nawet Naprawa archiwum nie pomogła mimo sukcessu naprawy poprostu kawałek Pliku Data podczas rozłaczenia neta uległ uszkodzeniu :) Prosze wrzuccie mi ktos samo Data spakowane i skan pliku :) (Szkoda mi pobierać od nowa całego Clienta < 2gb. Ponieważ mam Limit 12gb/miesiąc> Gdy ktoś kto ma kablowy internet z szybkim łączem może spakować w archiwum z 2x żeby zmniejszyć Wage pliku, zrobić skana i wrzucić na stronke http://files.fm/ i podać wynik skana. i link do pobrania.)

CHYBA OD TEGO JEST FORUM. ŻEBY LUDZIE SOBIE POMAGALI A NIE JEDEN DRUGIEMU NA ZŁOŚĆ I ŻEBY NIE POGRAŁ.... Przez Popaprany Limit na internecie Blueconnect... (S**t jak nie wiem nikomu nie polecam.)

Opublikowano

Byłem w polskiej gildii Spartans z której mnie wyrzucono nie wiadomo za co - chyba za to że przez 1 (słownie JEDEN) dzień nie byłem online. Poza tym w gildii unosi się smród polskiej cebuli w której to były gm AdziuR chciał banować za nieobecność na karawanie xD. Są też oczywiście ludzie normalni ale większość to cebulaki. Zachęcam dołączyć do innej PL gildii TrueTerrors, piszcie w grze do Pan_I_Wladca

HALA MADRID !!

Opublikowano

Oh, może dlatego rozpadła się nasz unia;) Tak, TrueTerror (bez S na końcu ;) ) rekrutuje, w przyszłym tygodniu chcemy zacząć fortecę kiedy wszyscy dobiją 100lv.
Nie rozumiem po co zakładać nową gildię, kiedy można dołączyć do istniejącej, w miarę już rozwiniętej i dobrze sobie radzącej;)

Opublikowano

Byłem w polskiej gildii Spartans z której mnie wyrzucono nie wiadomo za co - chyba za to że przez 1 (słownie JEDEN) dzień nie byłem online. Poza tym w gildii unosi się smród polskiej cebuli w której to były gm AdziuR chciał banować za nieobecność na karawanie xD. Są też oczywiście ludzie normalni ale większość to cebulaki. Zachęcam dołączyć do innej PL gildii TrueTerrors, piszcie w grze do Pan_I_Wladca

Zadko grales dostales kicka krotka pilka. Zreszta po tym co napisales to dobrze, ze cie wywalilem :) NIe wiem kim sa cebulaki ale napewno nie ludzie ze SpartanS. Sami wporzadku gracze, mila atmosfera duzo osob online. Codziennie pisze do mnie po kilka osob czy sie miejsce zwolnilo wiec poradzimy sobie bez Ciebie Kronosie_PL. Powodzenia z wlasna gildia.

Pozdrawiam BamBam

PS: doebales z ta gildia GangAlbanii xD bedziecie rzadzic tym serwerem wariaty pozdro ema chwdp jp100% elooo ziom

Opublikowano

nie ma to jak się śmiać z nazwy gildii panie masterze gildii "SpartanS" xD. Widzę, że u Ciebie poziom wyluzowania na równym poziomie co nick w grze ^^. Co do rekrutacji możecie jeszcze pisać do LeM , Tomciu, Olly, pozdrawiam :)

HALA MADRID !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...