Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Electus Online | 10D | CH | Job Based | New Events | Grand Opening 07.08.2015

krystek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słabo się popisali, początek serwera i już takie banalne problemy. Zobaczymy co z tego będzie narazie podchodzę do tego serwa z dystansem.

hmz9.jpg

Opublikowano

Gildia Spartans rekrutuje , pisać w grze do Pan_I_Wladca , AdziuR , Tequilla lub zróbcie party z napisem ze szukacie gildii , pozdrawiam :)

HALA MADRID !!

Opublikowano

Pierwszy raz spotkałem się z serwerem na którym gra ponad 2k graczy i pewnie bedzie ich jeszcze więcej.

Jak na razie są 2 Polskie gildie , Zainteresowanych zapraszam ,myślę ,że warto zagrać.

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja na serwerze?
Ile gra ludzi? Są polskie gildie albo jakieś zagraniczne znane?

Są jakieś większe bugi?
Dawno nie grałem w silka i mnie naszła mega ochota.

@Edit.

Jeżeli miałbym zacząć grać, to nie chcę dojść do jakiejś gildi która upadnie po tygodniu.

Opublikowano

Ja mam problemy z botem, przestał działać, do tego zacząłem mieć jakieś ataki wirusów, komputer świruje itp. Zrobiłem formata właśnie i wracam na serwer. Radzę uważać z niektórymi "patcherami" lub skrakowanymi botami.

hmz9.jpg

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja na serwerze?

Ile gra ludzi? Są polskie gildie albo jakieś zagraniczne znane?

Są jakieś większe bugi?

Dawno nie grałem w silka i mnie naszła mega ochota.

@Edit.

Jeżeli miałbym zacząć grać, to nie chcę dojść do jakiejś gildi która upadnie po tygodniu.

1. Według mnie jest ok, administracja ogarnia, przyjemnie się gra.

2. ~2000

3. Ponoć są dwie polskie gildie.

4. Jeśli chodzi o mnie to na razie większych bugów nie spotkałem.

5. Co do gildii - zapraszam do tego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1339434-szukasz-gildii-oferujesz-gildię-napisz-tutaj/#entry12190664 ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kurde z tą grą wiecznie są jakieś problemy, co kolejny prywat to ta sama masakra, gdzie każdy GM przed otwarciem nowego serwera obiecuje, że wszystko będzie git.

hmz9.jpg

Opublikowano

No niech zwiększy bo cały dzień wczoraj nie grałem, bo kurwicy można dostać przez wbijanie

Edit: Nie wiem czy macie to samo, ale u mnie jakby update nie działał, w sensie, że przycisk "start" się nie pojawia. Pograłbym, ale gra mi na nerwach ten serw od samego początku.

hmz9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...