Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mizune - grafik, mapper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam grafika na najwyższym poziomie! Dodatkowo wszystko w terminie jak trzeba, każdy detal dopracowany.

Mapy także, nie ma do czego się doczepić.

Omnes puerum deriserunt.

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A robisz może Indoor na zamówienie? 

Jasne :)

Jutro postaram się wrzucić SS nowych designów gry, layoutów i map.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

A chcialem zapytac czy nowe obiekty co robisz umiesz zrobic od 0? bo po tych co masz na swoim serwerze to widze podwaliny z innych gier

Umiem.

Prosiłem już by nie wypowiadać się w temacie mojej oferty graficznej, na temat mojego serwera, od wypowiadania się na temat serwera jest jego forum. ;)

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Podobają mi się panele logowania ITP ale jeśli chodzi o mapy np o miasta pierwsze to nie mogę na to patrzeć to nie pasuje doo metina.

Opublikowano

Kiedy wrzucisz nową grafikę ?

Polecam.

Postaram się na dniach, teraz święta więc praktycznie nie wpadały żadne zlecenia, więc i nie zaglądałem za bardzo do tematu. :)

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Postaram się na dniach, teraz święta więc praktycznie nie wpadały żadne zlecenia, więc i nie zaglądałem za bardzo do tematu. :)

Także czekam na nową grafikę :) Polecam twoje prace mi inspirują

Opublikowano

Jedne z najnowszych prac.

e2D1Tim.png

qsWCN7T.png

6IOhqaA.png

pEQjHl8.png

p5Bo9Ea.png

qsWCN7T.png

4MwVA8Q.png

IZ8XwEy.png

dkzKeWz.png

fclIX8X.png

qsWCN7T.png

eu8IlKD.png

9qbqCRb.png

qsWCN7T.png

POdUwgb.png

qsWCN7T.png

R2y1EAI.png

wdeaXzM.png

Ten topaz wygląda bajecznie :lenny:  Wstrzeliłeś się z nim w tematykę azjatyckiego metina :yay:

Powodzenia w kolejnych pracach, oby były tak dobre jak te, albo nawet i lepsze :D

­

Opublikowano

Na prawdę grafika na dobrym poziomie, jak i mapy. Polecam !

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...