Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mizune - grafik, mapper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym go grafikiem raczej nie nazwał.

Tekstury bierze z innych gier tak samo all modele do tego psd stron które robił to były najzwyklejsze zlepy grafiki z google ;)

Nic nigdy ode mnie nie kupiłeś, ani nie widziałeś na oczy mojego psd'ka także wyjdź stąd i zamknij za sobą drzwi.

PS. Widać że żal dupę Ci ściska, bo każdy z serwerów wyposażonych w grafikę mojej produkcji, zostawia Twój daleko w tyle.

PS 2. Zapoznaj się ze słowem "materiał" matole.

QTIn6VZ.png

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nigdy ode mnie nie kupiłeś, ani nie widziałeś na oczy mojego psd'ka także wyjdź stąd i zamknij za sobą drzwi.

PS. Widać że żal dupę Ci ściska, bo każdy z serwerów wyposażonych w grafikę mojej produkcji, zostawia Twój daleko w tyle.

PS 2. Zapoznaj się ze słowem "materiał" matole.

NIe kupiłem i nie kupie. CO do twojej zajebistej grafiki np twoje logowania ktore byly na poprzedniej odslonie MPCforummt2 to byly gotowe tla sciagniete z google.

Opublikowano

Płacicie nie za 100% prace Mizune, tylko za przerobienie grafiki.

Praca od mizune :

66363f82abab0723gen.png

Gotowa grafika, która występuje w internecie :

4dc076cc4f531585gen.jpg

Jeżeli chcecie mieć pewność poproście Mizune o 100% psd swoich prac.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Płacicie nie za 100% prace Mizune, tylko za przerobienie grafiki.

Praca od mizune :

66363f82abab0723gen.png

Gotowa grafika, która występuje w internecie :

4dc076cc4f531585gen.jpg

Jeżeli chcecie mieć pewność poproście Mizune o 100% psd swoich prac.

Co Ty wgl pierdzielisz?

Każdy istniejący grafik korzysta z materiałów (w większości z google grafika).

Jeśli się z tym nie zgadzasz to musisz być na prawdę konkretnym idiotą, choć i tak wiem że Wasze posty są spowodowane strachem przed startem mojego serwera. :)

PS. Już byś nie był Zodi na tyle przykry i udostępnił byś prace którą faktycznie sprzedałem, a nie prace z mojego serwera która z sprzedażą ma tyle wspólnego co Ty z rozumem.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Co Ty wgl pierdzielisz?

Każdy istniejący grafik korzysta z materiałów (w większości z google grafika).

Jeśli się z tym nie zgadzasz to musisz być na prawdę konkretnym idiotą, choć i tak wiem że Wasze posty są spowodowane strachem przed startem mojego serwera. :)

PS. Już byś nie był Zodi na tyle przykry i udostępnił byś prace którą faktycznie sprzedałem, a nie prace z mojego serwera która z sprzedażą ma tyle wspólnego co Ty z rozumem.

Haha x) Dobre...

Ktoś kto płaci za grafikę wymaga, żeby była wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju. Niestety przerabianie pracy z google nie jest "Tworzeniem grafiki" a "Przerabianiem".

Zmień nazwę tematu na "Przerabianie grafiki z google" lub "Korzystanie z gotowców".

Wielu ludzi się na tobie zawiodło  B)

Zaczynasz mnie śmieszyć :lenny:

W twojej szarej główce siedzi tylko to, że każdy boi się twojego servera haha  :yay:

Nie mam zamiaru Ci pisać że wywróci się tak samo jak Nexanity, Eternity itp.. bo to jest pewne.

Niestety w metinie nie chodzi o same obiekty, ale także o rozgrywkę o której nie macie bladego pojęcia.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Haha x) Dobre...

Ktoś kto płaci za grafikę wymaga, żeby była wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju. Niestety przerabianie pracy z google nie jest "Tworzeniem grafiki" a "Przerabianiem".

Zmień nazwę tematu na "Przerabianie grafiki z google" lub "Korzystanie z gotowców".

Wielu ludzi się na tobie zawiodło  B)

Zaczynasz mnie śmieszyć :lenny:

W twojej szarej główce siedzi tylko to, że każdy boi się twojego servera haha  :yay:

Nie mam zamiaru Ci pisać że wywróci się tak samo jak Nexanity, Eternity itp.. bo to jest pewne.

Niestety w metinie nie chodzi o same obiekty, ale także o rozgrywkę o której nie macie bladego pojęcia.

Jeśli w tych ludziach którzy się na mnie zawiedli liczysz Kizia i siebie to nie interesuję mnie to. Stali klienci nie przestają ode mnie kupować prac więc masz trochę info z dupy.

Jeśli już skończyłeś to idź przygotowywać swój serwer do startu, bo pierdolisz kocopoły o moich serwerach w temacie który nie ma z Nimi nic wspólnego.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Jeśli w tych ludziach którzy się na mnie zawiedli liczysz Kizia i siebie to nie interesuję mnie to. Stali klienci nie przestają ode mnie kupować prac więc masz trochę info z dupy.

Jeśli już skończyłeś to idź przygotowywać swój serwer do startu, bo pierdolisz kocopoły o moich serwerach w temacie który nie ma z Nimi nic wspólnego.

Jeżeli mapy na sprzedaż są tak wykonane jak mapy z atreyi to nie polecam zakupu.

@ Grafika 2d bardzo klimatyczna i estetyczna  ale co do map i modeli mam zastrzeżenia .

1943571.jpeg

Opublikowano

Jeżeli mapy na sprzedaż są tak wykonane jak mapy z atreyi to nie polecam zakupu.

@ Grafika 2d bardzo klimatyczna i estetyczna  ale co do map i modeli mam zastrzeżenia .

Przepraszam bardzo ale muszę zwrócić tu uwagę, moje mapy pod względem technicznym są w 100% sprawne (możesz wejść na malygos, invorię, atreye czy jakikolwiek serwer z moimi mapami i to sprawdzić). 

Natomiast wygląd opisuję klient, ja tylko go realizuję.

Mapy na moim serwerze są zrobione pod mój gust, jeśli Ty masz inny to przykro mi ale ja będę robił tak jak podoba się mnie, nie Tobie :D

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale muszę zwrócić tu uwagę, moje mapy pod względem technicznym są w 100% sprawne (możesz wejść na malygos, invorię, atreye czy jakikolwiek serwer z moimi mapami i to sprawdzić). 

Natomiast wygląd opisuję klient, ja tylko go realizuję.

Mapy na moim serwerze są zrobiony pod mój gust, jeśli Ty masz inny to przykro mi ale ja będę robił tak jak podoba się mnie, nie Tobie :D

od razu zakładasz że mógłbyś mi robić nie schlebiaj sobie 

zapytałem czy są tak wykonane jak na asreyi (pod względem jakości ) 

1943571.jpeg

Opublikowano

od razu zakładasz że masz mi robić nie schlebiaj sobie 

zapytałem czy są tak wykonane jak na asreyi (pod względem jakości ) 

Napisałem że robię mapy pod swój gust, nie Twój.

Gdzie tu jest napisane że mógłbym cokolwiek dla Ciebie zrobić? Nigdzie.

Czytaj ze zrozumieniem, większość Naszego konfliktu jest spowodowana tym że źle interpretujesz moje słowa, tak samo było w temacie Exoriana.

Przeczytaj w spokoju, nie w nerwach, a może się przekonasz że nie musimy się spierać o coś co Ty źle zrozumiałeś. ;)

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Każdy normalny grafik korzysta z materiałów z wszelkich źródeł,jeśli ktokolwiek uważa,że tak nie jest, oszukuje samego siebie.

Połowa deviantart`a to grafika stworzona z materiałów z grafiki google.

Jeśli ktoś tworzy grafikę i serwer na raz, każdy kto zasługuje na miano człowieka, ocenia te dwie rzeczy indywidualnie i nie miesza jednej z drugą.

Opublikowano

Napisałem że robię mapy pod swój gust, nie Twój.

Gdzie tu jest napisane że mógłbym cokolwiek dla Ciebie zrobić? Nigdzie.

Czytaj ze zrozumieniem, większość Naszego konfliktu jest spowodowana tym że źle interpretujesz moje słowa, tak samo było w temacie Exoriana.

Przeczytaj w spokoju, nie w nerwach, a może się przekonasz że nie musimy się spierać o coś co Ty źle zrozumiałeś. ;)

nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie więc je ponowie. 

czy są tak wykonane jak na asreyi (pod względem jakości ) 

1943571.jpeg

Opublikowano

nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie więc je ponowie. 

czy są tak wykonane jak na asreyi (pod względem jakości ) 

Nie, są wykonane jak na Atreyi.

Tak swoją drogą to po co pytasz skoro nie zamierzasz kupić? 

Ode mnie ludzie i tak je kupują bo im się mapy podobają, Tobie pewnie też, tylko krew Ci z dupy leci bo Atre.ya startuję, więc na prawdę nie rozumiem co mają na celu Twoje posty.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Twoja grafika przykuwa oko i  to bardzo, lecz niektóre rzeczy robisz jednolicie. Na prawie wszystkich ( Moim zdaniem ) Zostały użyte te same buttony chodzi mi o panel wyboru postaci czy tam robienia. Polecam bo na prawdę fajnie Ci to wychodzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...