Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mizune - grafik, mapper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie otrzymałem od Ciebie ani grosza, płacił Marcin to raz.

Dwa, Ty brałeś ode mnie prace owszem, te co Ci wysłałem za darmochę, a Ty cieszyłeś japę.

To nie temat dotyczący tego że czekałem 3 tygodnie na materiały do zlecenia które normalnie się wykonuje 3 godziny, tylko moja prezentacja "Pomocy Serwerowej", jeśli chcesz mi się wypłakać zapraszam na PW, jestem dobrym słuchaczem ;)

A ten jak zawsze zyje w błędzie. Nie wiem kto jest gorszy - ty czy naid.

• Odpowiedzi 372
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ziomuś, podziwiam Twój talent oraz umiejętności. Naprawdę szacun, bo widać

że odwalasz kawał niezłej roboty. Jeżeli będę potrzebował Twojej pomocy na

pewno się odezwę. 5!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Patrząc na jakość prac i talent jak najbardziej polecam. Mapy - cud miód i orzeszki. Pozazdroscic kreatywności.
Chyba najlepszy grafik na forum, pod wzgledem wizualnym oczywiscie, bo niestety wspolpracowac nie mialam okazji wiec sie nie wypowiem.

Pozdrowionka

PS. Ty też jesteś sexy :x

Opublikowano

-2/10 Nie polecam, osoba ma niedojebanie poziom imperator, jest zakłamana oraz ma zbyt wysokie ego, ale czego spodziewać się po mpc  :rolleyes:

OQqSOv4.png

Opublikowano

grafików i mapperów na forum jest sporo dlatego Mizune to nie najlepszy wybór :)

są lepsi w tej profesji od tego ksera..

hahahahahaha zawsze znajdzie się taki niedojeb jak ty

bez pozdrowień.

­

Opublikowano

-2/10 Nie polecam, osoba ma niedojebanie poziom imperator, jest zakłamana oraz ma zbyt wysokie ego, ale czego spodziewać się po mpc  :rolleyes:

Nawet jeśli byłbym zakłamany i miał to coś tam co tam napisałeś, to w jaki sposób przekłada się to na moją grafikę? xD

Ja ludziom robię grafikę i Oni mają oceniać ją, a nie czy miło im się ze mną gada.

ZAPEWNIAM jak komuś robię okno logowania, to wstawia do klienta gry grafikę z tego okna, nie SS'a z rozmowy ze mną lub mój życiorys.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Nawet jeśli byłbym zakłamany i miał to coś tam co tam napisałeś, to w jaki sposób przekłada się to na moją grafikę? xD

Ja ludziom robię grafikę i Oni mają oceniać ją, a nie czy miło im się ze mną gada.

ZAPEWNIAM jak komuś robię okno logowania, to wstawia do klienta gry grafikę z tego okna, nie SS'a z rozmowy ze mną lub mój życiorys.

Co ma 1 do 2? Chodziło mi o zakłamanie typie, zrób raz, sprzedaj temu, temu, jeszcze tamtemu xD

Sratreja nie wypaliła to trzeba sprzedać all, zegnam

OQqSOv4.png

Opublikowano

Co ma 1 do 2? Chodziło mi o zakłamanie typie, zrób raz, sprzedaj temu, temu, jeszcze tamtemu xD

Sratreja nie wypaliła to trzeba sprzedać all, zegnam

Nic ode mnie nie kupiłeś, więc nie masz prawa wypowiadania się o tym co komu, gdzie i jak sprzedałem.

Jedyna rzecz którą sprzedałem kilka razy to miasta, które zrobiłem po to by właśnie tak je sprzedawać.

Jak robiłem miasta na zamówienie brałem za Nie równo 4 razy więcej niż za te i trafiały tylko do jednego klienta, więc jeśli nie masz rzetelnej wiedzy to faktycznie żegnaj.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Nic ode mnie nie kupiłeś, więc nie masz prawa wypowiadania się o tym co komu, gdzie i jak sprzedałem.

Jedyna rzecz którą sprzedałem kilka razy to miasta, które zrobiłem po to by właśnie tak je sprzedawać.

Jak robiłem miasta na zamówienie brałem za Nie równo 4 razy więcej niż za te i trafiały tylko do jednego klienta, więc jeśli nie masz rzetelnej wiedzy to faktycznie żegnaj.

I nie kupie bo jeszcze mnie nie pojebało zeby kupować coś co samemu można zajebać xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

Prace ładne, za drogie, osoba ma strasznie zawyżone ego.

Nie polecam.

Przejrzałem ceny i mogę stwierdzić, że po prostu pierdolisz.

Pewnie chciałeś za . kupić wszystko na serwer a tu zonk.

0LsM05U.png

Opublikowano

Prace ładne, za drogie, osoba ma strasznie zawyżone ego.

Nie polecam.

Przepraszam ale skąd znasz moje usługi, a tym bardziej mój cennik?

Nie przypominam sobie byśmy robili jakikolwiek interes.

QTIn6VZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...