Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArioSMT2.pl [Dedyk] [Medium]

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego ciągle pytajnik mi wyskakują mi ???????? podczas tepania do m2.

mam to samo z tymi ???????????????? przy tp gdziekolwiek

Już to naprawiamy.  

420 online , lecimy !

Opublikowano

- Żeby wymixować jakieś eq trzeba chyba wbić 50+ bo na 25lv tylko 3 dodania miałem.
- Itemy do biologa lecą gorzej niż na "hardzie"

Póki co nie polecam :)

Opublikowano

­

- Żeby wymixować jakieś eq trzeba chyba wbić 50+ bo na 25lv tylko 3 dodania miałem.
- Itemy do biologa lecą gorzej niż na "hardzie"

Póki co nie polecam :)

O 20:00 będzie przerwa, zostanie dodana wymiana zmianek na dodania, więc będzie o wiele łatwiej.

Btw. ja na 10 lvlu mam 2 dodania :v

Biolog na 5 lvl - 10% na drop itemu. Zabiłem 300+ niedźwiedzi (zwykłych) i 0 jęczmieni. No to ciekawe...

"Przewidujemy naprawde wielka rewolucje
na polskim rynku serwerow MT2."

xD

tenor.gif

Opublikowano

Mi się nie podoba i nie będę grał, a to powody:

-2h expa do 30 lvl, daje nam to 6-8kk, 200 zmianek, 20 dodań :O, bonujesz EQ (nie całe bo zabraknie Ci dodań) i lecisz na mape 30 lvl z myślą - tam pewnie exp poleci - a tu taki chu*, spota bijesz 30 sec i leci z niego 5% :),

-do +4 nie ma 100% na ulepszenie, przez co za ten hajs nie zrobisz FMS+9 (chyba że masz farta),

-nie da się zrobić biologa, 

-nie ma ŻADNYCH misji prócz biologa do 30 lvl,

-grę wywala przy każdym TP "??????????????????????",

-zero przyjemności z expienia,

-400 osób na starcie, teraz 300 i coraz mniej.

Serwer nastawiony pod IS, "Kup peta do expa, strój do expa, mounta do expa bo inaczej będzie Ci się chu*owo expiło" i pod monotonne, żmudne expienie. Jak ktoś chce taki serwer to polecam metin2.pl.

Podsumowując - NIE POLECAM, STRATA CZASU

Czekamy na coś rozsądniejszego, a i dodam że to nie jest medium lecz hard. Zmieńcie tag bo wam serwer do kosza wywalą :).

Opublikowano

O rany, dajcie 100% na drop biologa na 5 lvl, bo tak to jest bez sensu. Poprawcie bledy clienta, ciagle sie zawiesza.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

200 online. Rewolucja na rynku mt2?

Boostowany licznik na dodatek xD Ciągle na serwerze przez całą noc 100+ :D

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Licznik jest podkręcany? 

Tak ^^ Wchodzisz na serwer i czystka na !wołaj xD

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

[GM]Quintus czy jakos tak odchodzi, cos czuje ze koniec serwera, tak? :D

on odszedł z administracji bo był tylko murzynem od robienia brudnej roboty. Wczoraj byłem na Tsie to admin [HA] jakiś tam nie pamietam nicku był afk 30min bo był na piwie i nie chciało mu sie ogarniac nic. zamowilem z isu lwa o 18:00 a dostałem go o 22 bo adminom sie nie chcialo ;d Exp jest stosunkowo ciężki jak na medium, ale expi się naprawdę przyjemnie. WO jest zbugowane bo nie dropią pieczątki i bez rękawicy mało co dropi w ogóle, ale jest przyjemnie, a raczej było, bo serwer stoczy się na dno o ile go nie odbugują i nie poprawią, kolejny raz. Szkoda, bo czekałem na niego, ale cóż. Trudno się mówi. Nie zaufam już tej administracji, i będe sprawdzał, czy w jakim kolwiek innym serwerze oni widnieją.

VsxuB58.png

Opublikowano

on odszedł z administracji bo był tylko murzynem od robienia brudnej roboty. Wczoraj byłem na Tsie to admin [HA] jakiś tam nie pamietam nicku był afk 30min bo był na piwie i nie chciało mu sie ogarniac nic. zamowilem z isu lwa o 18:00 a dostałem go o 22 bo adminom sie nie chcialo ;d Exp jest stosunkowo ciężki jak na medium, ale expi się naprawdę przyjemnie. WO jest zbugowane bo nie dropią pieczątki i bez rękawicy mało co dropi w ogóle, ale jest przyjemnie, a raczej było, bo serwer stoczy się na dno o ile go nie odbugują i nie poprawią, kolejny raz. Szkoda, bo czekałem na niego, ale cóż. Trudno się mówi. Nie zaufam już tej administracji, i będe sprawdzał, czy w jakim kolwiek innym serwerze oni widnieją.

Ja tak samo, exp nie jest zadowalający ale jednak udało mi się osiągnąć prawie 79 lv bez żadnych wkładów w item shop, myślę, że jak na kogoś kto w is nie ładuje i w takim tempie to nie zły wynik, byłby maxymalny poziom w ciąu 2 dni, ale ja nie będę się męczył, bo nie mam pewności czy to postoi, czy to padnie, kiedy padnie.... 

Opublikowano

Odszedłem z teamu ponieważ nie podobało mi się kilka rzeczy..od początku moim zadaniem było komunikacjia z wami i banowanie graczy.. Wiec wiedziałem od samego początku co mam robić i nie nazwałbym tego tak jak ty to napisałeś..czyli murzyn od brudnej roboty ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...