Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArioSMT2.pl [Dedyk] [Medium]

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer moze się udać, w sumie spodobał mi się, ciekawe czy to "medium" jest zastosowane też do expa. Wiecie, żeby nie wbijać 3 tygodnie tego 75lv :D

Pytanie moje brzmi tak:

- Czy jestem w stanie expić bez buffa np bodym ? Czy jest konieczność buffa czy nie, pewnie do groty trzeba i tak ehhy :D

VsxuB58.png

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak napierdalal wczesniej to i bedzie napierdalal teraz = napierdalal teraz = zgon

WeeZy i jego gadka -.- wtedy nasza maszyna nie była przygotowana na ataki , teraz zainwestowaliśmy w taką maszynę przy której te ataki WOGÓLE nie będa odczuwalne.

Opublikowano

Jakie ku*wa akcji ? nasza wina że typek nas napie*dalał przez 8 godzin ?

­

Wasza że nie potrafiliście się obronić.

Opublikowano

Jakie ku*wa akcji ? nasza wina że typek nas napie*dalał przez 8 godzin ?

To kupcie lepszą maszyne ziomku i zabezpieczenia :D Bo te ddosy za pewne na 100% były takie chu***, że mój vps zabezpieczony by to wytrzymał xD  

jak napierdalal wczesniej to i bedzie napierdalal teraz = napierdalal teraz = zgon

Zgadzam się z Weezym polać mu  <3

WeeZy i jego gadka -.- wtedy nasza maszyna nie była przygotowana na ataki , teraz zainwestowaliśmy w taką maszynę przy której te ataki WOGÓLE nie będa odczuwalne.

Co ty człowieku ćpasz ? Z swojego doświadczenia wiem, że nawet dobra maszyna może paść. Miałem maszynę za 800zł ( W ogóle nie zabezpieczona ) Od małego ataku się wyłączała. Aż się wkurwiłem i postanowiłem z niej nie korzystać. Wziąłem tańszą żeby nie skłamać za ok 250 zł i dobrze ją skonfigurowałem itd , zabezpieczyłem , firewall itd takie tam sprawy i żaden ddos mi maszyny nie wyłączył nawet na 1 sec :) Więc proszę Cię, to nie zależy aż tak bardzo od maszyny (Moim zdaniem). Nie wypowiadaj się jak się dokładnie nie znasz. Bo nawet maszyna za 250 zł może być lepsza niż ta za 1000 zł jeżeli jest dobra maszyna to fakt jest dość lepsza, itd ,ale moim zdaniem tania dobrze zrobiona maszyna starcza. Co do tematu nie Polecam :) I nie będę polecał tego serwera. Nie z tego, że jest źle zrobiony ( Nawet mi się poszczególne elementy podobają.) Ale po prostu za lekką bezmyślność administracji. Jeżeli by zmienili swoje nastawienie co do serwerów Może pod wielkim zdaniem bym polecił. Co do [HA] nic nie mam ,ale pan DeVcio1964 jest za bardzo wyszczekany i radziłbym mu skrócić łańcuch :) Bez odbioru , Cześć Pompa !  B)

820f67ffb2f34.png

Odkrywca
Opublikowano

To kupcie lepszą maszyne ziomku i zabezpieczenia :D Bo te ddosy za pewne na 100% były takie chu***, że mój vps zabezpieczony by to wytrzymał xD

Co ty człowieku ćpasz ? Z swojego doświadczenia wiem, że nawet dobra maszyna może paść. Miałem maszynę za 800zł ( W ogóle nie zabezpieczona ) Od małego ataku się wyłączała. Aż się wkurwiłem i postanowiłem z niej nie korzystać. Wziąłem tańszą żeby nie skłamać za ok 250 zł i dobrze ją skonfigurowałem itd , zabezpieczyłem , firewall itd takie tam sprawy i żaden ddos mi maszyny nie wyłączył nawet na 1 sec :) Więc proszę Cię, to nie zależy aż tak bardzo od maszyny (Moim zdaniem). Nie wypowiadaj się jak się dokładnie nie znasz. Bo nawet maszyna za 250 zł może być lepsza niż ta za 1000 zł jeżeli jest dobra maszyna to fakt jest dość lepsza, itd ,ale moim zdaniem tania dobrze zrobiona maszyna starcza. Co do tematu nie Polecam :) I nie będę polecał tego serwera. Nie z tego, że jest źle zrobiony ( Nawet mi się poszczególne elementy podobają.) Ale po prostu za lekką bezmyślność administracji. Jeżeli by zmienili swoje nastawienie co do serwerów Może pod wielkim zdaniem bym polecił. Co do [HA] nic nie mam ,ale pan DeVcio1964 jest za bardzo wyszczekany i radziłbym mu skrócić łańcuch :) Bez odbioru , Cześć Pompa !  B)

1. Nawet nie przeczytałeś wstępu prezentacji , wnioskuję to po tym że napisałeś "kupcie lepszą maszynę" < zgłaszam >

2. WeeZy , zacznijmy od tego że maszyna była cały czas dobra , błędem było postawienie strony na nie odpowiednim hostingu.

3. Teraz mamy wykupione zabezpieczenia od "Blazingfast" 

Jak chcesz pogadać dalej zapraszam na ts3 , a nie rób mi zbędnego spamu pod prezką.  <3 

­

Ten serwer moze się udać, w sumie spodobał mi się, ciekawe czy to "medium" jest zastosowane też do expa. Wiecie, żeby nie wbijać 3 tygodnie tego 75lv :D

Pytanie moje brzmi tak:

- Czy jestem w stanie expić bez buffa np bodym ? Czy jest konieczność buffa czy nie, pewnie do groty trzeba i tak ehhy :D

Ojj będzie Ci potrzebny bufek :> 

Opublikowano

Pytanie moje brzmi tak:

75 lvl to dzień motznego grania ;v

dobry gracz da rade i bez buffa :)

Stay Trippin.

Opublikowano

Prezentacja nawet ładna, ale jest w niej masa błędów interpunkcyjnych, parę ortograficznych i niedociągnięć.

Jeżeli do serwera tak samo się przykładaliście jak do prezentacji, to słabo to widzę.

Żadnych nowości, słabe opisy, tragedia.

Mimo wszystko życzę powodzenia i zapraszam na moją zapowiedź:

https://www.youtube.com/watch?v=qT82vW7pEoM

Odkrywca
Opublikowano

Prezentacja nawet ładna, ale jest w niej masa błędów interpunkcyjnych, parę ortograficznych i niedociągnięć.

Jeżeli do serwera tak samo się przykładaliście jak do prezentacji, to słabo to widzę.

Żadnych nowości, słabe opisy, tragedia.

Mimo wszystko życzę powodzenia i zapraszam na moją zapowiedź:

https://www.youtube.com/watch?v=qT82vW7pEoM

Dobrze , wiedzieć o błędy nie jest trudno gdy piszę się zapowiedz ponad 10 godzin :) + Nie wiem czy wiesz ale to tylko zapowiedz ;) 

+ średnia zapowiedz ogólnie dobrze mówisz tylko monotonnie :c

­

Opublikowano

Dobrze , wiedzieć o błędy nie jest trudno gdy piszę się zapowiedz ponad 10 godzin :) + Nie wiem czy wiesz ale to tylko zapowiedz ;)

+ średnia zapowiedz ogólnie dobrze mówisz tylko monotonnie :c

­

Nie rób z siebie ofiary, wystarczy się przyłożyć. Inne serwery są dowodem na to, że się da. to pierwsza prezentacja w której widziałem tyle błędów.

Wiem, że to tylko zapowiedź, ale to nie znaczy, że ma być zrobiona na odpi*rdol.

Dzięki.

Opublikowano

Chlopcze psem to sobie mozesz nazywać kogoś ze swoich kumpli (jezeli wgl jakiś masz) .. Poczekamy zobaczymy . Co do twojego serwera będzie to dno i tak pozostanie.

Opublikowano

­Kurde jak jeszcze raz weszłem w tą zapowiedz dokładnie ją przejrzałem, to niech ktoś w wolnym czasie poprawi prezentacje (sHaki mówię tu o tobie xD) jest bardzo dużo błędów interpunkcyjnych jak i ortograficznych.A to troche kuje w oczy, lepiej jak to poprawicie.

Metin2list_GIF.jpg

Odkrywca
Opublikowano

­Kurde jak jeszcze raz weszłem w tą zapowiedz dokładnie ją przejrzałem, to niech ktoś w wolnym czasie poprawi prezentacje (sHaki mówię tu o tobie xD) jest bardzo dużo błędów interpunkcyjnych jak i ortograficznych.A to troche kuje w oczy, lepiej jak to poprawicie.

Ktoś z administracji to poprawi , nie ja bo mam problemy z ortografią :C 

­

Opublikowano

Ktoś z administracji to poprawi , nie ja bo mam problemy z ortografią :C 

­

To ile ty masz lat 14/15, że masz problemy z ortografią?

Opublikowano

Co to za serwer :O. Wszystko świeci się jak psu jajca, w sklepach jak na easy lvl max jak na jebitnym hardzie. Skille na G, a max lvl 99?

Będzie to wyglądało mniej więcej tak:

1. Exp do 75 (easy jak mamy roski, nawet bez EQ)

2. Dropienie broni 75.

3. Exp do 99.

4. Ładowanie w IS, albo nolife mode ON, żeby wydropić itemki PvP.

Osobiście strasznie mi się nie podoba ten motyw.

Zagram z przymusu (nic innego pewnie nie będzie). 

Tak podsumowując.

Jak poprawicie rażące "błędy" typu:

-Songo zbroje do śmieci,

-minimalny lub zerowy drop skrzynek do np. 30lv, powód bardzo prosty - boty w m1, zmianki będą w cenie przez co będziecie mieli z tym niemały problem,

-max lvl 105,

-jak na coś wpadnę dopisze.

Możecie sobie przyjąć do siebie to co napisałem, albo mieć w dupie i liczyć że dobra reklama wam starczy :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...