Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArioSMT2.pl [Dedyk] [Medium]

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

To ile ty masz lat 14/15, że masz problemy z ortografią?

Jedyne kto może mieć 14/15 lat to Ty skoro nie wiesz że są choroby typu "DYSLEKSJA"

­

Co to za serwer :O. Wszystko świeci się jak psu jajca, w sklepach jak na easy lvl max jak na jebitnym hardzie. Skille na G, a max lvl 99?

Będzie to wyglądało mniej więcej tak:

1. Exp do 75 (easy jak mamy roski, nawet bez EQ)

2. Dropienie broni 75.

3. Exp do 99.

4. Ładowanie w IS, albo nolife mode ON, żeby wydropić itemki PvP.

Osobiście strasznie mi się nie podoba ten motyw.

Zwykły metin ze zmienionymi ratami, dodane parę sklepów, map, pozmieniane biologi (nie wiem po chu*) - nie o to tu chodzi.

Zagram z przymusu (nic innego pewnie nie będzie). 

Zle do tego podchodzisz , exp do 75 izi ? byłeś na serwerze ? wiesz jak jest poustawiane wszystko ? wiesz jak jest z misjami ? na dungeony nie będziesz chodził ? Rozumiem ze exp 24/7 ? tak wtedy będziesz miał monotonną rozgrywkę.

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do przemyślenia tej sprawy jeszcze raz ~ sHaki

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyne kto może mieć 14/15 lat to Ty skoro nie wiesz że są choroby typu "DYSLEKSJA"

­

Zle do tego podchodzisz , exp do 75 izi ? byłeś na serwerze ? wiesz jak jest poustawiane wszystko ? wiesz jak jest z misjami ? na dungeony nie będziesz chodził ? Rozumiem ze exp 24/7 ? tak wtedy będziesz miał monotonną rozgrywkę.

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do przemyślenia tej sprawy jeszcze raz ~ sHaki

Widziałem jak leci z 10 do 15 lvl :). Co będzie w V1/V2? Robisz jako takie eq z blokiem i hp, lecisz do lochów i trzymasz spacje, ALBO NIE :P (nieskończona pelerynka - tu powinniście się domyślić). 

JEŻELI drop z dugnów będzie coś wart (zazwyczaj się nie opłaca, nie wiem jak u was) to MOŻE to was uratuje. Ja obstawiam na a) moby za silne gra nieprzyjemna, B) nudne expienie jak napisałem wyżej.

Jak będzie inaczej + dla was, ale trochę nasrane na tych "nowych" mapach + to eq :/. Trawa w metin2? Może jestem staromodny.

Polecam zmienić max lvl na 105 i trochę "rozciągnąć" rozgrywkę.

Dodajcie ankietę o te zbrojki, nie znam osób które lubią ten szit :/

Odkrywca
Opublikowano

Widziałem jak leci z 10 do 15 lvl :). Co będzie w V1/V2? Robisz jako takie eq z blokiem i hp, lecisz do lochów i trzymasz spacje, ALBO NIE :P (nieskończona pelerynka - tu powinniście się domyślić). 

JEŻELI drop z dugnów będzie coś wart (zazwyczaj się nie opłaca, nie wiem jak u was) to MOŻE to was uratuje. Ja obstawiam na a) moby za silne gra nieprzyjemna, B) nudne expienie jak napisałem wyżej.

Jak będzie inaczej + dla was, ale trochę nasrane na tych "nowych" mapach + to eq :/. Trawa w metin2? Może jestem staromodny.

Polecam zmienić max lvl na 105 i trochę "rozciągnąć" rozgrywkę.

Dodajcie ankietę o te zbrojki, nie znam osób które lubią ten szit :/

Gra jak najbardziej będzie "rozwijana" będziemy cały czas pracować nad serwerem oraz dodawać kolejne sety itd + lvl.

­

Opublikowano

Polecam bo

xssu.jpg

Serwer ciekawy widzę że są zmienione lvl expowisk niż wszędzie indziej czy lvle mobów dalej zostaną takie jakie są standardowe ?

­

2i29cae.png

Opublikowano

Serwer ustawiony pod zarabianie kasy, wszystko do zdobycia w isie który tak się składa, że ja napisałem <3

Średnio to widze, edytowane pliki z neta z serwera easy, najebane wszystkiego co nie miara, ale nic. powodzenia

<oby ddosy was zjadły> :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Serwer ustawiony pod zarabianie kasy, wszystko do zdobycia w isie który tak się składa, że ja napisałem <3

Średnio to widze, edytowane pliki z neta z serwera easy, najebane wszystkiego co nie miara, ale nic. powodzenia

Nie udolny webmaster wyje*any z teamu ponieważ nic nie potrafi, teraz płacz.. nie trzeba było sie zgłaszać szukamy ogarniętych osób przykro mi.

Odkrywca
Opublikowano

Płaczek bo wyleciałeś z teamu ? 

Wszystko co jest w is można zdobyć w grze <3

// co do DDoS , niech próbują :)

­

Odkrywca
Opublikowano

Bardzo lubię sprzedawczyków/konfidentów.

W jaki czas wbiję 30-50?

Ile Ty masz lat żeby pytać o takie rzeczy ? skąd mam wiedzieć ile dziennie expisz ?  czy z pd czy bez ? jaką postacią grasz ? Co ja wróżbita Maciej ?

­

Opublikowano

Nie udolny webmaster wyje*any z teamu ponieważ nic nie potrafi, teraz płacz.. nie trzeba było sie zgłaszać szukamy ogarniętych osób przykro mi.

xDD nieudolny pisze sie razem dzieciaczku ;) Wyjebałeś mnie bo ubzdurałeś sobie że mam Ci pomagać z serwerem, a na poczatku było powiedziane że na robie strone.

Swoją drogą usunięcie mnie ze stopki  było zagraniem poniżej godności jakiego kolwiek człowieka i zachowaniem godnym zwierzęcia. Czyjąś pracę sobie przypisywać hmm... Już dawno takiej akcji nie widziałem.

Płaczek bo wyleciałeś z teamu ? 

Wszystko co jest w is można zdobyć w grze <3

// co do DDoS , niech próbują :)

­

Płaczek? Zero płaczu, mam kolejne projekty które wymagają czasu, a o nich usłyszycie ;) 

Ile Ty masz lat żeby pytać o takie rzeczy ? skąd mam wiedzieć ile dziennie expisz ?  czy z pd czy bez ? jaką postacią grasz ? Co ja wróżbita Maciej ?

­

Właśnie pokazałeś swój poziom jako vW xD

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

xDD nieudolny pisze sie razem dzieciaczku ;) Wyjebałeś mnie bo ubzdurałeś sobie że mam Ci pomagać z serwerem, a na poczatku było powiedziane że na robie strone.

Swoją drogą usunięcie mnie ze stopki  było zagraniem poniżej godności jakiego kolwiek człowieka i zachowaniem godnym zwierzęcia. Czyjąś pracę sobie przypisywać hmm... Już dawno takiej akcji nie widziałem.

Płaczek? Zero płaczu, mam kolejne projekty które wymagają czasu, a o nich usłyszycie ;)

Właśnie pokazałeś swój poziom jako vW xD

Widzę,że ktoś się obraził za wyrzucenie go z teamu i teraz wystawia złą opinie... 

Opublikowano

Widzę,że ktoś się obraził za wyrzucenie go z teamu i teraz wystawia złą opinie... 

xDD temat podbijacie? Nie obraziłem się na nikogo, jedynie mam żal o to że zostałem usunięty ze stopki, a zakodowałem na stronie 70% grafiki (w tym 100% zrobionej przez shakiego), cały is, panel gracza i płatności + status oraz newsy :)

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Odkrywca
Opublikowano

Verron , powiem Ci szczerze że przekonałem się że nie warto z nim pisać lub w ogóle wchodzić w jakąś styczność.

Tejkuu , proszę Cię abyś się nie udzielał bo nikt nie chce oglądać twoich bezsensownych postów ...

­

xDD temat podbijacie? Nie obraziłem się na nikogo, jedynie mam żal o to że zostałem usunięty ze stopki, a zakodowałem na stronie 70% grafiki (w tym 100% zrobionej przez shakiego), cały is, panel gracza i płatności + status oraz newsy :)

Nie wiem co robił Dominik , jeżeli Cię usunął wystarczyło napisać do niego/mnie na pw i wyjaśnić sprawę :) a nie budzisz się po 10 dniach ....

// zapraszam gg , żeby nie spamić.

Opublikowano

WeeZy i jego gadka -.- wtedy nasza maszyna nie była przygotowana na ataki , teraz zainwestowaliśmy w taką maszynę przy której te ataki WOGÓLE nie będa odczuwalne.

mam nadzieje ze nie zainwestowaliscie w maszyne o mocy takiej jak twoje tsy ktore są 1 shoot 1 kill

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

­

Ponieważ to jest wasz serwer, wy powinniście sprawdzać co jak leci - a nie tylko powgrywać, odbugować, i można grać.

Opublikowano

Ponieważ to jest wasz serwer, wy powinniście sprawdzać co jak leci - a nie tylko powgrywać, odbugować, i można grać.

Zmartwie Cię akurat to w ile się jaki lv wbije nie leży w ich obowiązku conajwyżej sprawdzić ile % na jakim lvlu za spota leci, a pytania w ile sie wbije xxx lv są no na niskim poziomie.

Opublikowano

Ciekawy serwer ale ten is trochę biedny nie ma przepustek ani żadnych ulepek trochę kapa :(

W is za dużo narzekanie ze serwer pod IS.

Is tylko pod utrzymanie serwera,mała ilość rzeczy + zdobyć to można w grze płacz ze biednie.

Zdecydujcie sie ludzie -_-.

Mam nadzieje ze serwer wystartuje bez problemu i nie zniknie po skończeniu serii przez YouTuberów.

Widzimy się na starcie ;p

mojasygnan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...