Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArioSMT2.pl [Dedyk] [Medium]

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W is za dużo narzekanie ze serwer pod IS.

Is tylko pod utrzymanie serwera,mała ilość rzeczy + zdobyć to można w grze płacz ze biednie.

Zdecydujcie sie ludzie -_-.

Mam nadzieje ze serwer wystartuje bez problemu i nie zniknie po skończeniu serii przez YouTuberów.

Widzimy się na starcie ;p

No ale żeby głupich przepustek nawet nie było ?  to jest medium a nie hard gdzie trzeba dropić wszystko 

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na co ci przepy człowieku.. Mogę się założyć, że przepy będą lecieć banalnie :).. Jedyne o co można się przyczepić do isu to to, że jest troszkę za drogi.

Opublikowano

Chciałbym dodać,że is będzie robiony jescze :) 
A co do tych ulepek i przepek to jakbyśmy dodali byście płakali,że wszystko jest w item shopie więc się zdecydujcie :)

Opublikowano

Spokojnie , wszystko w IS zostanie jeszcze dopracowane.

Zapraszam na forum i fanpage serwer ;) <konkurs sm >

Opublikowano

Polecam serwer, czekam na start. Mam nadzieję, że się nie zawiodę i będę mógł się cieszyć rozgrywką wraz z Moją skromną ekipą przez długi okres czasu :]

EDIT: Czy czas wierzchowca leci ciagle czy tylko jak sie go używa? 

VsxuB58.png

Opublikowano

Polecam serwer, czekam na start. Mam nadzieję, że się nie zawiodę i będę mógł się cieszyć rozgrywką wraz z Moją skromną ekipą przez długi okres czasu :]

EDIT: Czy czas wierzchowca leci ciagle czy tylko jak sie go używa? 

Tylko gdy się go używa :)

Opublikowano

­

xDD nieudolny pisze sie razem dzieciaczku ;) Wyjebałeś mnie bo ubzdurałeś sobie że mam Ci pomagać z serwerem, a na poczatku było powiedziane że na robie strone.

Swoją drogą usunięcie mnie ze stopki  było zagraniem poniżej godności jakiego kolwiek człowieka i zachowaniem godnym zwierzęcia. Czyjąś pracę sobie przypisywać hmm... Już dawno takiej akcji nie widziałem.

Płaczek? Zero płaczu, mam kolejne projekty które wymagają czasu, a o nich usłyszycie ;)

Właśnie pokazałeś swój poziom jako vW xD

Jak już czepiasz się o ortografię to jakiegokolwiek*.

Serwer prezentuje się ciekawie, zawitam na starcie.

Ile jest respów bossów na mapę? Bo skoro dropią z nich przepustki to powinno ich być tak ze 3.

Co ile się respią bossy?

Czemu mi się nie chce AriosMT2.exe wypakować? :x

hXuwAKY.png

tenor.gif

Opublikowano

"Wszystko co jest zawarte w prezentacji może ulec zmianie..."

Co znaczy że nagrody mogą ulec zmianie na ich brak. Do tego nagroda za 1 miejsce jest warta nagrodzie za 3 miejsce, a nagroda za 2 miejsce jest warta 2x tyle. 

Opublikowano

­

Ile jest respów bossów na mapę? Bo skoro dropią z nich przepustki to powinno ich być tak ze 3.

Co ile się respią bossy?

hXuwAKY.png

Wyłącz antywira, zapore. Binka jest pakowana moleboxem i możliwe że wykrywa wirusa.

Opublikowano

"Wszystko co jest zawarte w prezentacji może ulec zmianie..."

Co znaczy że nagrody mogą ulec zmianie na ich brak. Do tego nagroda za 1 miejsce jest warta nagrodzie za 3 miejsce, a nagroda za 2 miejsce jest warta 2x tyle. 

Chłopie przypiepszasz sie o nagrody a i tak tych top3 nie wbijesz :D

P.S zapraszam na serwer i gildii co do gildii na PW :P albo tutaj http://ariosmt2.pl/forum//index.php?/topic/36-crysomemore-zaprasza/

Opublikowano

­

Co ile się respią bossy?

hXuwAKY.png

Też tak czasami mam, powiedz mi czy po pobraniu Ariosa i próbie unpacku zamknąłeś od razu przeglądarkę? Jeśli tak to spróbuj pobrać ponownie i przy wypakowaniu jej nie zamykać.

Jeśli to nie pomoże pobierz zipa.

Opublikowano

­

Też tak czasami mam, powiedz mi czy po pobraniu Ariosa i próbie unpacku zamknąłeś od razu przeglądarkę? Jeśli tak to spróbuj pobrać ponownie i przy wypakowaniu jej nie zamykać.

Jeśli to nie pomoże pobierz zipa.

Ja się zastosowałem do porady jarnoxd, po próbie włączenia usunęło mi znowu, ale wystarczyło przywrócić i wyłączyć ze skanowania.

Zostanie zmieniona kolejność nagród za I i II miejsce? Bo II miejsce jest najlepsze :v

tenor.gif

Opublikowano

­

Ja się zastosowałem do porady jarnoxd, po próbie włączenia usunęło mi znowu, ale wystarczyło przywrócić i wyłączyć ze skanowania.

Zostanie zmieniona kolejność nagród za I i II miejsce? Bo II miejsce jest najlepsze :v

Wy naprawdę nie umiecie czytać ? Przecież na samym końcu prezentacji jest napisane, że gracz może wybrać sobie nagrodę w podobnej cenie, więc w czym problem :D

Co do tego antywirusa to ta, trzeba dodać do wyjątków, sam miałem ten problem ^^

VsxuB58.png

Opublikowano

Na pewno wbije, oby nie było żadnych problemów na starcie bo to odstrasza graczy.

Do zobaczenia na serwerze :D

Opublikowano

Serwer ustawiony pod zarabianie kasy, wszystko do zdobycia w isie który tak się składa, że ja napisałem <3

Średnio to widze, edytowane pliki z neta z serwera easy, najebane wszystkiego co nie miara, ale nic. powodzenia

<oby ddosy was zjadły> :)

NIe wiem co ty w tym is widzisz skoro tam nic nie ma konkretnego ani ulepszaczy ani nawet durnych przepustek na dungi ( to co tam mozna kupić fryza i kostium ) no bez jaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...