Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArioSMT2.pl [Dedyk] [Medium]

jarnoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START - 24.07.2015r godzina 16:00

REJESTRACJA - ON

CLIENT - ON (w dzień startu zostanie udostępniona łatka dzięki której będziecie się mogli zalogować)

FORUM - NA STRONIE

Nie działają obrazki ? http://ariosmt2.pl/prezka.png- wejdz tutaj

prezka.png

prezka.png

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba najlepsza prezka jaka widzialem :) Naprawde mnie zachecila

<sarkazm>

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

­Ogólnie sprawdziłem prezentacje, wszystko pieknie, fajnie ale kogo Wy chcecie oszukać?

jqoRkyx.png

nW6jW66.png

Przecież wszyscy dobrze wiemy, że w ten sposób nagroda nigdy nie dotrze do wygranego :D

Opublikowano

­Ogólnie sprawdziłem prezentacje, wszystko pieknie, fajnie ale kogo Wy chcecie oszukać?

jqoRkyx.png

nW6jW66.png

Przecież wszyscy dobrze wiemy, że w ten sposób nagroda nigdy nie dotrze do wygranego :D

To znaczy grafik źle to napisał w prezentacji. Nagrody są jak najbardziej realne.

Opublikowano

Zapraszam wszystkich serdecznie na serwer,który zapowiada się bombą i na pewno na niego wbiję !

Opublikowano

Fajne, dajcie start wczesniej plisss

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

jqoRkyx.png

nW6jW66.png

Harnaś rozwaliłeś mnie:d no ale co prawda to prawda :D 

Prezentacja ładna chodz nie widze tu nic nowego bo nie ma, ale zapowiada się fajnie, Klimatycznie. 

Polecam. 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Taki fail, pomylić w prezentacji lwi z trutą :D

Co do serwera. Pomysły "twórców" metin2 chyba już się kończą. Ciągle odpalane są serwery, które wcześniej padły i ciągną na fejmie ze wcześniejszej odsłony, albo jak tego fejmu nie miały to ukrywają się pod nową nazwą. Brakuje troche nowych ludzi z nowymi pomysłami, bo to już po woli jest nudne ciągle te same osoby otwierają x9294 serwer. Czuje, że tutaj będzie ta sama bajka.

Opublikowano

Po ostatniej akcji nie polecam. 

Po ostatniej akcji ?! żartujesz sobie ? czy to ich wina że jakiś gnojek zazdrosny zapłacił drugiej osobie żeby atakowała serwer ? nie nie .. teraz maszyna jest O NIEBO lepsza wszystko jest dopracowane także zachowaj swój głupi komenatrz dla siebie. PS>.Nie ośmieszaj sie z tym swoim śmiesznym serwerkiem ;3

Opublikowano

Taki fail, pomylić w prezentacji lwi z trutą :D

Co do serwera. Pomysły "twórców" metin2 chyba już się kończą. Ciągle odpalane są serwery, które wcześniej padły i ciągną na fejmie ze wcześniejszej odsłony, albo jak tego fejmu nie miały to ukrywają się pod nową nazwą. Brakuje troche nowych ludzi z nowymi pomysłami, bo to już po woli jest nudne ciągle te same osoby otwierają x9294 serwer. Czuje, że tutaj będzie ta sama bajka.

Ahh nasz grafik mial sporo pracy, każdy ma prawo do błędu.. ;)

Opublikowano

Po ostatniej akcji ?! żartujesz sobie ? czy to ich wina że jakiś gnojek zazdrosny zapłacił drugiej osobie żeby atakowała serwer ? nie nie .. teraz maszyna jest O NIEBO lepsza wszystko jest dopracowane także zachowaj swój głupi komenatrz dla siebie. PS>.Nie ośmieszaj sie z tym swoim śmiesznym serwerkiem ;3

Mam się nie ośmieszać z moim śmiesznym serwerkiem ? Człowieku zamknij się. Nie wystartowałem jeszczę, nie ma prezentacji na mpc, więc po czym stwierdzasz, że jest śmieszny ? Pozdrów Ojca bo widać, że kultury nie nauczył :)

Ahh nasz grafik mial sporo pracy, każdy ma prawo do błędu.. ;)

Każdy człowiek ma prawo do błędu : ]

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Jakie ku*wa akcji ? nasza wina że typek nas napie*dalał przez 8 godzin ?

­

jak napierdalal wczesniej to i bedzie napierdalal teraz = napierdalal teraz = zgon

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...