Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trove - Dyskusja o grze

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto już grał? Jak wrażenia? :)

Zapraszam do dyskusji ogólnej o grze.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram, w miarę ciekawie zrobiona. Nie jest nastawiona tylko na co-op, nie da się komuś ukraść loota więc nie ma co narzekać. Wydobywanie surowców żeby zrobić jakiś item bardzo mi się podoba (y)

jedyny minus to taki, że czeka się ponad 30 min w kolejce ;-;

Opublikowano

jedyny minus to taki, że czeka się ponad 30 min w kolejce ;-;

Właśnie teraz czekam i jak ma być tak za każdym razem to trochę zniechęca, pewnie jak będzie gra popularniejsza to się to zmieni.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Właśnie teraz czekam i jak ma być tak za każdym razem to trochę zniechęca, pewnie jak będzie gra popularniejsza to się to zmieni.

Ostatnio było w miarę dobrze, parę minut w kolejce się stało. Były już jakieś hotfixy na te logowanie, ale słabo im to na razie idzie :/

Opublikowano

Nie oczekujcie zbyt wiele od gry która została wydana kilkanaście dni temu. Nie przewidzieli że będzie na nią taki hype.

Opublikowano

Nie oczekujcie zbyt wiele od gry która została wydana kilkanaście dni temu. Nie przewidzieli że będzie na nią taki hype.

A to dopiero początek. :)

Opublikowano

A to dopiero początek. :)

Ogólnie to jest noc, a gra aktualnie w nią 15k ludzi. A jak to będzie dopiero początek to będą szybko coś musieli z tym zrobić.

Opublikowano

Ogólnie to jest noc, a gra aktualnie w nią 15k ludzi. A jak to będzie dopiero początek to będą szybko coś musieli z tym zrobić.

Gdzie można sprawdzić ilość osób na serwerach? I czy to jest liczba z europy i ameryki czy tylko z europy?

Opublikowano

Gra jak najbardziej na plus, ale słabe jest to, ze robisz misje, zrobisz 4 dungi potem przenosisz się na inny świat i tak w kółko.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Arcymistrz
Opublikowano

Gra jak najbardziej na plus, ale słabe jest to, ze robisz misje, zrobisz 4 dungi potem przenosisz się na inny świat i tak w kółko.

Później to jest trudniejsze przecież. Portale trzeba robić, lvl też tak szybko się nie wbija. Ogółem produkcja nastawiona na grind, ale bardzo ładnie zrobiona i zachęcająca. 

Glyph potrafi robić dobre gry i jeśli odpowiednio będzie ją rozwijał to osiągnie jeszcze większy sukces. Przynajmniej wiedzą, że Steam to jedna z lepszych form reklamy dla gry. 

Trochę smuci mnie fakt, że jest tak mało materiałów do kopania i craft opiera się na ich małej ilości rodzajów. Pomimo tego, że niektóre materiały są trudne do wydobycia, kiedyś czegoś więcej może zabraknąć, Pozbycie się kolejek i niepozostawienie projektu na lodzie będzie dla nich jeszcze większym sukcesem. 

Opublikowano

Też odczuwacie duże lagi? :D

Ja mam rozegrane póki co 4 godziny i 0 lagów przez cały czas a gram na laptopie :P

Jeśli chodzi o samą grę to mega fajnie zrobiona i zachęca do dalszej gry :D

­

Opublikowano

Ja mam rozegrane póki co 4 godziny i 0 lagów przez cały czas a gram na laptopie :P

Jeśli chodzi o samą grę to mega fajnie zrobiona i zachęca do dalszej gry :D

­

też gram na laptopie, chodzi mi o cofki etc :p

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Świetna gra, gram z kolegą i jest co raz bardziej ciekawie. Podoba mi się mnogość opcji w personalizowaniu postaci.

Smuci mnie trochę monotonność umiejętności, dodałbym coś jeszcze do tego.

Z tego co słyszałem to twórcy grę będą stale rozwijać.

Opublikowano

Cóż, klient się pobiera, zobaczymy co to za gra, na ten czas mechanika przypomina mi bardzo Cube World co mi nawet odpowiada. :)

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Dokładnie. Mi też przypomina Cube World jednak w bardzo rozwiniętej wersji.

Ciekawe jest to, że nigdy nie trafimy w to samo miejsce jeszcze raz. Mapa jest generowana losowo. Nawet wstęp dla początkujących jest tak łatwy i przejrzyście skonstruowany, że nawet osoba nie znająca języka angielskiego będzie wiedziała o co chodzi.

Dużym atutem jest dostępność gry, pomimo mnogości funkcji mamy dobre F2P.

Opublikowano

Dziwne że wy czekacie 30 min a mi od razu wbija do gry :)

ja też mogę od razu wejść, nawet już nie czuję lagów, coś świetnego :D

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Bardzo przyjemna gierka, urocza grafika, dźwięki miłe dla ucha. Dopiero mam 6 lvl, ale polecam Trove :)

Opublikowano

Gra świetna, żadna mnie nigdy tak nie wciągnęła - zacząłem grać po północy i skończyłem o 4, pewnie gdyby za oknem nie zaczęło się robić jasno to dalej bym expił. :P

Może by tak stworzyć jakąś gildie (klub) MPC? 

Opublikowano

No wiec też dodam coś od siebie. Przygodę z trove zacząłem jakiś tydzień temu,masując wszystko najszybciej jak się dało. Teraz na swoim koncie mam dopiero 36 mastery rank oraz 2 postacie wymaxowane ( w tym 1 z eq uber 3 max) ale do czego zmierzam, gra jest naprawdę fajna, wciąga niczym ruchome piaski lecz jest jeszcze strasznie dziurawa. Gdyby nie liczne bugi i kolejki logowania sięgające godziny (wcześniej nawet 3) byłbym w stanie grać 24/7. Lecz mimo tych bugów gra jest bardzo grywalna i można z nią spędzić spoko czas.

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada :3 właśnie takiej gierki szukałem :) już się zarejestrowałem aby mieć konto za free no i jak wrócę do domu to zaczynam testować ją :)

True love survives all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...