Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 380
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo przyjazny dla ludzi, high levele chętnie pomagają, przyjmują 'newbe' do gildii, zaś cała populacja zrzesza się na czacie, którego prawdziwy shakes nie posiada. Posiadają przyjazne dla oka skrypty, co prawda nie są wszystkie jeszcze dopracowane, ale są na dobrej drodze. Osobiście polecam ów serwer, sam na nim zacząłem grać i powiem szczerze, iż nie żałuję. Jeżeli szukacie prywatnego serwera to wśród wszystkich wymienionych w google po wpisaniu "prywatne serwery sfgame" - ten jest najlepszy! :)

nick w grze jakby co: SethCarran

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSfPrivatePl

Dlatego takie lagi , że muszę odswieżać stronę co 30 sekund?

Na nasz serwer przeprowadzony był dziś wielokrotnie atak DDoS.
Jutro się powinno ogarnąć. Serwerownia robi co może.
Strona jest niedostępna przez 2 minuty, po czym system jeżeli już rozpoznał typ ataku, to go blokuje, strona dalej działa, natomiast atakującemu nie.
Opublikowano

4561514372410241404932.png A Więc Zaczynamy  Serwer Jest Super s2 Jesli Chodzi O EXP To Tak Wg. Mnie 80/100    A Serwer Bomba!  Coś Czego Nigdy Nie Widziałem! ItemShop I Te Informacje Po Bokach! Wszystko Super Na Początek Dużomushroom_uk.png  Kochammushroom_uk.pngmushroom_uk.pngmushroom_uk.pngmushroom_uk.pngmushroom_uk.pngmushroom_uk.pngmushroom_uk.pngmushroom_uk.pngmushroom_uk.pngmushroom_uk.pngmushroom_uk.pngmushroom_uk.png  :D  SUper!!!    A i Eeee......          Wiem To Głupie Ale Czy Mógł Bym Dostać vip_logo.jpg Na 2 Dni?!  xD

Ale Mogli Byście Dać Nazwa Postaci:Pr9Wy   

Kocham Ten Serwer!    Pozdrawiam Pr9Wy.

Opublikowano

Za jakiś czas zrobię możliwość dla graczy grających na telefonach by mogli zmienić wersję chatu. Właściwie to od razu będzie i przekierowywać na zakładkę gdzie będzie chat na dole strone, także wygląd strony przystosowany dla telefonów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...