Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 380
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No więc tak, dwóch graczy ma podstawy bardzo wysoko, ok 20 i 30 tys, z tego co widziałem to statystyki dostaje się za rubiny, 44 stat. za 92 rubiny, proste wyliczenia i wyszło, że ten z podstawami ~30 tys musiałby wydać ok 1200 zl na takie statystyki, w co wątpię. W gildii mi administrator nie zamierzał na to odpowiedzieć :) Jeśli to postać któregoś z adminów to powinno to być zaznaczone, pozdrawiam. Serwer bardzo fajny.

Opublikowano

No te staty podejrzanie wyglądają,2 osoby z 280lvl po 40k statów a reszta po max 10k.

Od 15 k statystyk nie są takie same ceny. Więc spokojnie można wbijać. :)

Opublikowano

Bardzo fajny server ;d i o dziwo się za szybko nie nudzi ^^ pozostanę na dłużej xD

Opublikowano

Bardzo fajny server ;d i o dziwo się za szybko nie nudzi ^^ pozostanę na dłużej xD

Nudzi się po 285 lvlu jak masz wszytskie lochy i wieżę zrobioną ;)

Opublikowano

siedzem na 281... bo portal źle zrobiłem ^^ aczkolwiek jest co robić (już 25k inteligencji !) xD

Opublikowano

Zależy co kto uważa za nudy. Przecież wiadomo, że cały dzień nie będzie się grać, bo możliwości dziennie się skończą, dlatego na drugi dzień się dalej wbija.:)

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, ale znalazłem kilka bugów.

W pierwszej kolejności: w początkowej ramce, gdy kliknę na SMS-SHOP albo PSC-SHOP to występuje błąd w stylu "Nie znaleziono danego pliku", jednak to błąd prosty do naprawy, gdyż zapomniałeś po słowie shop napisać .php (mam na myśli, że jest np. shop?page=sms a powinno być shop.php?page=sms).

Następnie: w lochach nr. 1 przy ghulu nocnym są podane staty dla banshee zamiast dla niego (czepialstwo lvl HARD) (swoją drogą ten bug jest chyba na każdym serwie).

I na koniec: staty w zakładce bohater różnią się od tych w walce

38933452630040767602.jpg

91397800245478050748.jpgSerdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia w prowadzeniu serwera ;)

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

uuu a tworca priva gadal ze przejscir wiezy latwo nie pojdzie nawet x pomocnikami.. tak samo ze dwa dni zajmuje wbicie 100lv ... gadanie aby zachecic do gry i jest inaczej

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, ale znalazłem kilka bugów.

W pierwszej kolejności: w początkowej ramce, gdy kliknę na SMS-SHOP albo PSC-SHOP to występuje błąd w stylu "Nie znaleziono danego pliku", jednak to błąd prosty do naprawy, gdyż zapomniałeś po słowie shop napisać .php (mam na myśli, że jest np. shop?page=sms a powinno być shop.php?page=sms).

Następnie: w lochach nr. 1 przy ghulu nocnym są podane staty dla banshee zamiast dla niego (czepialstwo lvl HARD) (swoją drogą ten bug jest chyba na każdym serwie).

I na koniec: staty w zakładce bohater różnią się od tych w walce

38933452630040767602.jpg

91397800245478050748.jpgSerdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia w prowadzeniu serwera ;)

Bo masz do dmg i hp bonus, dlatego w walce więcej hp i dmg masz. :)

Martyna, no ok. Skoro narzekacie to już nie dam grzybków o które co 5minut żebracie, bo coś chcecie, a później się dziwicie że wszystko szybko.

Opublikowano

Gra się całkiem, całkiem. Na razie żadnego epic item, ale cały czas do przodu. Zobaczymy, jak będzie na wyższym poziomie. Na razie, nie mam zastrzeżeń :).

Opublikowano

Gra się całkiem przyjemnie, nie tak jak na s1 gdzie tylko 50% gry. :P Fajna administracja ( gdzie ja jestem jednym z adminów :P ) Mam nadzieję że, zostanie wprowadzona aktualizacja gdzie będzie wygląd jak na zwykłym serwerze. Pozdrawiam, Adve. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...