Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 380
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram od 4 dni i się nie nudzę, fakt ten dobrze świadczy o serwerze :)  Ciekawym aspektem jest itemshop i system rubinów. SMS trochę faworyzuję graczy, ale można przymknąć oko, przecież serwer nie utrzyma się z czystej dobroci serca administratora. Zapraszam wszystkich do wspólnej gry!

Opublikowano

Martwi mnie fakt, że tyle osób daje tzw. fake hasła i później ich nie pamięta, czy też wiele osób pada ofiarą kradzieży. Coraz więcej osób takich zgłasza się na support. Oczywiście czasami adresy ip kont się różnią, wtedy nasuwa się pytanie czy odzyskać czy nie, muszę wtedy dodatkowe weryfikacje przeprowadzić. 

Nie utrudniajcie sobie życia i dawajcie hasła silne, ale łatwe do zapamiętania.

Tyle ode mnie.

Opublikowano

Witajcie! W przyszłej aktualizacji zostanie zmodyfikowany nieco ItemShop. Teraz jest dostępnych 8 ofert za sms. Będzie ich chyba 11-12. Oraz w zakładce bohater macie możliwość kupna 20% expa więcej. Nie będzie jej. Tzn. będzie, ale nie w tej zakładce. Stworzona zostanie specjalna zakładka dla kupna większego % doświadczenia. Będzie także 11-12 ofert kupna większego ilorazu doświadczenia. Dodatkowo może pojawią się nowe oferty, linki zostaną w niektórych rzeczach poprawione, bo są błędne, czy też lekko zmodyfikowany wygląd ItemShop'u.

Opublikowano

Lochy gildii miały być dwa tygodnie po starcie ale jak nie było tak nie ma.

Nie mówiłem, że 2 tygodnie po starcie. Mówiłem, że gdzieś po wakacjach. A jeżeli tak mówiłem, to wtedy miałem 0% skryptu lochów gildii, do tego czasu mam 50% skryptu. Nie mam ochoty kończyć ich, chcę sobie pod koniec wakacji odpocząć. Co ja maszyna jestem?

Opublikowano

Nie mówiłem, że 2 tygodnie po starcie. Mówiłem, że gdzieś po wakacjach. A jeżeli tak mówiłem, to wtedy miałem 0% skryptu lochów gildii, do tego czasu mam 50% skryptu. Nie mam ochoty kończyć ich, chcę sobie pod koniec wakacji odpocząć. Co ja maszyna jestem?

50% to podobno miałeś na starcie serwera,"- Lochy gildii (50%, wkrótce...)"ale kij juz z lochami.Jako że grałem troche na serwie to sie moge wypowiedziec.

Plusy:

-ogarniety administrator

-większosc rzeczy działa(portale/wiedzma itp)

-tani is

-grzyby/rubiny które dodawane sa codziennie

Minusy:

-system który spamuje co 1h ze w is jest all 3x razy wiecej?jak by raz na 6h nie starczylo a i tak kto ma kupic to kupi w is.

-gracz który bugował loterie w IS został zbanowany na pare dni ale statystyki które sobie nabił na rubinach nie zostały cofniete dlatego ma po 35k statystyk a reszta (kto nie bugował) po 10-15k

-można wbić 280-290lvl w 1,2 dni (wieza,lochy) a później zostaje tylko karczma i portale(raz dziennie)

-bez wydawania kasy na Vipa/zwój doświadczenia (żeby wbic z 282lvl do 283lvl) potrzebuje 288mln expa a misje sa za max 4mln trzeba zrobic około 70 misji (co level okolo 10misji wiecej)

-da sie zbugowac bronie dla maga/woja z wieży(przykładowo bron zbugowana ma dmg srednie (1799) a miecz ze zbrojowni ma (886),to samo tyczy sie maga.Dlatego wojem 280lvl mozna pocisnac zwiadowce który ma 20poziomów wiecej.

Ale w porównaniu z innymi serwerami np. N******.pl to jest jednym z lepszych serwerów.

Opublikowano

50% to podobno miałeś na starcie serwera,"- Lochy gildii (50%, wkrótce...)"ale kij juz z lochami.Jako że grałem troche na serwie to sie moge wypowiedziec.

Plusy:

-ogarniety administrator

-większosc rzeczy działa(portale/wiedzma itp)

-tani is

-grzyby/rubiny które dodawane sa codziennie

Minusy:

-system który spamuje co 1h ze w is jest all 3x razy wiecej?jak by raz na 6h nie starczylo a i tak kto ma kupic to kupi w is.

-gracz który bugował loterie w IS został zbanowany na pare dni ale statystyki które sobie nabił na rubinach nie zostały cofniete dlatego ma po 35k statystyk a reszta (kto nie bugował) po 10-15k

-można wbić 280-290lvl w 1,2 dni (wieza,lochy) a później zostaje tylko karczma i portale(raz dziennie)

-bez wydawania kasy na Vipa/zwój doświadczenia (żeby wbic z 282lvl do 283lvl) potrzebuje 288mln expa a misje sa za max 4mln trzeba zrobic około 70 misji (co level okolo 10misji wiecej)

-da sie zbugowac bronie dla maga/woja z wieży(przykładowo bron zbugowana ma dmg srednie (1799) a miecz ze zbrojowni ma (886),to samo tyczy sie maga.Dlatego wojem 280lvl mozna pocisnac zwiadowce który ma 20poziomów wiecej.

Ale w porównaniu z innymi serwerami np. N******.pl to jest jednym z lepszych serwerów.

Wiesz, jest końcówka wakacji, przez całe wakacje pracowałem, w roku szkolnym pracowałem, chcę odpocząć na tej końcówce. Gilu, nie wiem czy znasz tego oszusta, on mnie już wykończył, zresztą jak ktoś coś:

q1x1lx.jpg

Hm... Tak sobie myślę. Może zrobić s3, takiego 100% harda? Ale to po wakacjach.

Teraz pracuję nad czymś mniej męczącym, czyli itemshopem.

Dodam jakieś oferty, czy coś i wg.

A co do systemu - ogarniczę wiadomość do 5 godzin na poczcie w grze, a na czacie dam co godzinne odświeżanie do samej góry by była, w sensie zostawię ją tak jak jest.

Lochy? Hm... Lochy gdzieś na czasie, to nie jest zwykły skrypt. To, że zrobiłem wojny gildii, to duży plus, a reszta? Na czasie, w roku szkolnym będę miał naukę, a to też wymaga czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...