Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revolution RPG

Hussin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest kpina jakaś.

Musca ile grałes na naszym serwerze ze najwiecej opinii na jego temat jest od Ciebie?

Nie pasuje Ci on, to na cholerę wchodzisz na ten wątek. Ma sie tutaj wyrażać opinie na temat serwera, jak mozna to robic skoro sie na nim nie grało???

Troll ktory pojawia sie w większości wątków, a jedynym celem jego "wypowiedzi" jest reklama swojego serwera w innych watkach.

Dodatkowo wyglasza jakies wyssane z palca brednie na temat finansow serwera. Serwer byl jest i bedzie oplacony do lipca, wtedy oplata zostanie przedluzona na kolejny rok. Nigdy nie bylo klopotu z pieniedzmi i dobrze o tym wiesz. Nie robimy tego z miesiaca na miesiac jak u Ciebie sie to odbywa.

Powinno sie z nim zrobic porządek.

Kochany Fungusiu, mordo ty moja słodka, nie muszę ci się tłumaczyć z niczego. Zapamiętaj to sobie raz na zawsze. I wara ci od moich wpisów które na twoje wielkie nieszczęście dołączają się do komentarzy innych graczy, którzy krytykują ten twój pożal się boże serwer. Nie jetem sam. Wielu się poznało na tym niedorobionym czymś. Ty biedaku wyobrażasz sobie, że można tylko peany pochwalne śpiewać tutaj ku twojej uciesze i radości. A jednak nie. No i właśnie ja oraz inni rozczarowani gracze wyrażają opinie. Niestety musisz się przyznać do porażki i przyjąć to na klatę jak mężczyzna. Bo to co nieudolnie próbowałeś zrobić to klapa. Kompletny niewypał. A z hejterskich tekstów na twoim forum można napisać całą książkę, określającą genezę upadku tego czegoś co nazwałeś Revolution. Ale ty zamiast tego w amoku szaleńczej rozpaczy żalisz się, skarżysz, atakujesz. Gryziesz i kąsasz. Żałosne, bardzo żałosne. A porządek Misiaczku to ty sobie możesz robić u żonki w garach. Ot co.

34jat53.png
  • Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponczek znajdz sobie wreszcie kolegow i daj spokoj revolution bo wpadasz coraz glebiej w swoja paranoje xD zglos sie do specjalisty.

Jak ktos chce dolaczyc do spolecznosci ktora jest otwarta na ciekawe isobistosci to goraco zapraszam na mcrevolution. Naprawiane sa bugi z 2 edycji i niedlugo ruszy ponownie. Znamy sie tu z niektorymi juz pare pieknych lat. Jak w kazdej spolecznosci znajduja sie tam najlepsi koledzy jak i wielcy rywale. A ponczkiem aka musca sie nie przejmujcie :) noli go ze ten "niewypal i podrobka" nigdy nie mial problemu z graczami xD

Opublikowano

O drugi uroczy Króliczek wyszedł z tej cuchnącej nory Jak miło. Drogi mój ty wielki samuraju, trzymasz nadal jak widzę poziom, bredząc coś o pączkach. Od razu widać, kto tu ma paranoję. Leki widocznie przestały działać. Znajdź sobie w końcu chłopaka, znajdź sobie pracę. Przestań zajmować się minecraftami bo dziecinniejesz.

A wracając do tego bzdurnego wpisu - tak moi drodzy gracze. Oto nadchodzi kolejna "edycja". Ledwo 1 grudnia o 18:00 zaczęła się któraś z kolei (chyba czwarta). Tyle, że nikt nie chciał grać. Ciekawe dlaczego na tak świetnym serwerze pustka. A to ci dopiero zagadka. To już nawet nie jest śmieszne. To jest tak boleśnie przykre że chyba oddelegujemy do was trochę naszych graczy na pocieszenie. Bo jak zawsze patrze to u was ciągle zero online. Albo serwer offline.

Istotnie, problemów nie mieliście z graczami ostatnio. Sytuacja stabilna. Od września ZERO.

34jat53.png
Opublikowano

Drogi Musca,

Oddelegujesz do nas swoich graczy? 2-3? Uwazaj bo bedzie to 100% wszystkich ktorzy graja u Ciebie .... ah sorry, to bys musial jeszcze sam zaczac grac :>

Ale konczac ta toksyczna atmosfere - przyznaje Ci rację.

Pozwól, że ponownie zacznę Cię ignorować :)

Pomogę żonie posprzątać gary, ogarnę dzieciaki i wybiorę się na imprezę.

Ty natomiast otwórz Piccolo, odpal sobie forum i udzielaj się na temat zabawy w jakże dorosłą grę :)

Miłego życia.

I szczęśliwego nowego roku - owocnych promocji :)

Opublikowano

Ładnie tak kłamać Kotuś? 2-3 graczy? Żyjesz nadal w świecie swojej dziecięcej wyobraźni. No wybacz ale nasz serwer nawet nawet w tej chwili ma sporo więcej. A twój ile ma teraz? Och ZERO. Jak przykro.

b62a0j.png

W Picolo to może ty gustujesz, biorąc po uwagę twoją ogromną fascynację minecraftami i innymi gierkami tego rodzaju. Ponoć robisz gierkę lepszą od Skyrima. Powodzenia Miszczu! Ja mam zamiar wypić jak prawdziwy mężczyzna Johny Walkera on the rocks w zacnym gronie ludzi kultury i sztuki, podczas gdy ty będziesz nalewał winko musujące z Biedronki (tzw. "szampan") oglądając wraz z teściową życzenia noworoczne w TVP.

34jat53.png
Opublikowano

Ponczek idz lepiej refnij grudniowa promocje i przedluz do konca stycznia xD

Zycze wszystkim szczesliwego nowego roku. Obyscie nie musieli sie uzerac z takimi ludzmi jak musca aka ponczek czy galador - samotnymi i przelewajacymi swoj zal do swiata przez internet na innych :)

Opublikowano

Ponczek idz lepiej refnij grudniowa promocje i przedluz do konca stycznia xD

Zycze wszystkim szczesliwego nowego roku. Obyscie nie musieli sie uzerac z takimi ludzmi jak musca aka ponczek czy galador - samotnymi i przelewajacymi swoj zal do swiata przez internet na innych :)

ty sobie przedłuż fiflaka wielki samuraju : )))

Ja Wam wszystkim życzę, abyście nigdy nie trafili na takiego życiowego przegrańca jak Ratifah vel donCorradi vel Junbeii vel Ropuszek (tak go pieszczotliwie nazywamy), którego życiowe frustracje (brak chłopaka, pracy, przyjaciół) doprowadzają do ciężkiej schizofrenii paranoidalnej lub wyobrażania sobie swej maluczkiej osoby jako mangowego samuraja z ogromnym mieczem. Osobniki takie początkowo wkurzające swoimi hejterskimi żalami, ostatecznie mogą wzbudzać jedynie litość. Więc tę litość miejmy dla nich.

34jat53.png
Opublikowano

Załatwiajcie takie sprawy/kłótnie na PW, a nie robicie z tematu śmietnik kłótniami. 

Opublikowano

Musca, proszę Cię, nie wprowadzaj w innych w błąd, internet to nie najlepsze rozwiązanie, aby wylewać wszelkie frustracje.

Serwer nadal działa? Nie widzę żadnej wzmianki na ten temat, a strona nie działa.

Opublikowano

Lordzie Assasinie nie rób nam wszystkim tego. Od dłuższego czasu nie byłem światkiem żadnych dram, wszyscy z zapartym tchem próbujemy rozczytać co też starał przekazać się nam Musca. Sztuka to trudna, ale przynosi ona wymierne korzyści gdy już się uda. Uśmiech nie schodzi z ust gdy wchodzę na ten dział i czytam nowe posty, czy to defenderów, czy adwersarzy tego jakże zacnego tematu. No w obronie jedynie mogę stanąć Fungiego, bo napisał co sądzi i nie odpowiada więcej na zaczepki.

Nie przerywajcie proszę was, ja nie zaangażowany w żadną działalność rpg aktualnie, nie widzę ew. kłótni w zamkniętych tematach na forum, to wszystko co mam. Nie zabierajcie mi tego. 

Wesołego Nowego Roczku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chciałbym poinformować wszystkich zainteresowanych naszym serwerem Revolution!, ze po trzech tygodniach od podjęcia decyzji o wskrzeszeniu projektu, ten wystartował. Celowo nie robiliśmy reklam, zeby byc pewnym ze zaprosimy Was na stabilny działający serwer.

Nastąpiło wiele zmian od oryginalnego pomysłu, jednak najważniejsze nie zmieniło sie: klimat, zasady, rasy, historia. Zmieniła sie mechanika gry - to napewno. Cały czas jesteśmy "no pay to win" czyli każdy moze wszystko osiągnąć bez płacenia za to.

Jako ojciec....a właściwie to dziadek tego projektu, zapraszam Was do zabawy.

Niedługo stworze nowa prezentacje opisująca zmiany i wszystko go co potrzebne jest do gry, tymczasem nowe osoby zapraszam na nasze forum gdzie dowiecie sie co zrobic aby zagrać.

Do administracji MPC: jak tylko powstanie nowa prezentacja poinformuje Was o tym i wówczas poproszę o skasowanie tego tematu.

Pozdrawiam, Fungi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...