Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lykania.pl[Dedyk] [Medium/Hard]

LykaniaTeam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha mówiłem że to syf tyle razy odkładać start, i wystartować z bugami, gów*** umiecie randomy z mpc,  szkoda aby ludzi co chcą tam grać :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

­

A na co mają odrazu płacić tym marnym youtuberom skoro serwer wygląda jak wygląda? :s

Ale skoro mieli zagwarantowaną reklamę przed startem to jakiś zwiastun czy coś powinien już być  :) 

Czyżby słowa rzucone na wiatr?

Hahaha mówiłem że to syf tyle razy odkładać start, i wystartować z bugami, gów*** umiecie randomy z mpc,  szkoda aby ludzi co chcą tam grać :)

Dobrze że ty potrafisz wszystko, uratuj nas krulu!

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

troszeczke beka z serwera pliki zagraniczne nawet nie spolszczone dokładnie tak jak i stronka

te bugi poprawicie i wystartuje jeszcze od nowa czy mamy sobie dać sb spokój  z czekaniem na serwerem bo widze że team nie zabiera w tej sprawdzie komentarza ?

macie info ^^ start w piatek bez bugów ( skąd my to znamy :D )  :

''Na początku - przepraszamy wszystkich graczy i tych którzy poświęcili czasu na bete.

Jeżeli myślicie, że wyłączymy serwer to mylicie się. Wystartujemy ponownie w piątek, zwrócimy smocze monety oraz rozdamy kody za testy tym którzy ich nie dostali.

W piątek wystartujemy jeszcze raz, klient do pobrania będzie kilka godzin wcześniej (nie pół godziny jak dzisiaj) oraz wszystkie bugi które zgłosiliście nam na becie (oraz które wyszły "w praniu") zostaną naprawione.

Serwera nie zamykamy - odkładamy start na piątek i naprawiamy wszystko co jest możliwe. Wiemy, że niektórym może się to nie spodobać ale nie chcemy, żeby nasza oraz Wasza praca przy testach poszła na marne.

Podsumowując: start w piątek - bez bugów, każdy kto wydał chociaż złotówkę w ISa - dostanie swoje SM w piątek na 3 godziny przed startem, 3 ręka będzie na 100% a klient będzie do pobrania w piątek rano.

Jeszcze raz przepraszamy wszystkich, Ci którzy chcą odejść zrozumiemy, Ci którzy chcą nam dać drugą szanse - wykorzystamy ją. ''

stronka nie spolszczona ale spolszczyć napisy "KUP SM" To już spolszczyli, akurat to spolszczyli, zeby im hajs leciał :)

1. Jeżeli nie usuną wszystkich kont, żeby było od nowa = nie gram.

2. Nie będzie trzeciej ręki = nie gram.

3. z psa leci po 3-8 yang = BEKA

4. Pliki gotowe, zagraniczne, nawet w 80% nie spolszczone, nawet wiem od kogo są pliki, nie powiem bo zaraz mnie zgłoszą o to, że rozpowszechniam czy coś.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

stronka nie spolszczona ale spolszczyć napisy "KUP SM" To już spolszczyli, akurat to spolszczyli, zeby im hajs leciał :)

1. Jeżeli nie usuną wszystkich kont, żeby było od nowa = nie gram.

2. Nie będzie trzeciej ręki = nie gram.

3. z psa leci po 3-8 yang = BEKA

4. Pliki gotowe, zagraniczne, nawet w 80% nie spolszczone, nawet wiem od kogo są pliki, nie powiem bo zaraz mnie zgłoszą o to, że rozpowszechniam czy coś.

Przeciez to juz po prezentacji bylo wiadome.. Wszystkie ultra-dopalacze w IS, np zbroja czy helm azraela, zamiast byc wyjatkowymi - i fakycznie do dropniecia z azraela, to byly rowniez w IS. Czyli grajac normalnie mozesz sobie taka dropnac po paru tygodniach, majac 80lv+, dobre eq, badz zabulic i na 45 kupic takie cus w ISie. Server masakrycznie pod IS byl nastawiony zanim jeszcze wystartowal, zwracalem na to uwage juz w zapowiedzi, ale coz :)

Tak btw, on w ogole dziala..? Strona off a prezentacja nie zamknieta.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Każdy chętny na testy przed startem zapraszam do mnie na PW. Każdy kto weźmie udział w zamkniętej becie dostanie nagrode i każdy błąd wyłapany to SM'y na start. Potrzebne jest około 10 osób do testów na dziś około godziny 15-16. Więc zapraszam na TeamSpeak serwerowy pod adresem ts.lykani*.pl

Kanał pod poczekalnią o nazwie "Testy BETA".

Zapraszam wszystkich którzy chcą się zgłosić, przypominam wybrane zostanie około 10 osób.

Opublikowano

Każdy chętny na testy przed startem zapraszam do mnie na PW. Każdy kto weźmie udział w zamkniętej becie dostanie nagrode i każdy błąd wyłapany to SM'y na start. Potrzebne jest około 10 osób do testów na dziś około godziny 15-16. Więc zapraszam na TeamSpeak serwerowy pod adresem ts.lykani*.pl

Kanał pod poczekalnią o nazwie "Testy BETA".

Zapraszam wszystkich którzy chcą się zgłosić, przypominam wybrane zostanie około 10 osób.

Myślisz że dasz Sm za znalezienie bugów i zaraz cała Afryka przyleci do Was i będą grać na syfie? Odpuście sobie ten serwer lepiej, bo tylko zajmujecie miejsce w prezentacji. Dobrze wiedzie że oni nie uciągnie nawet 2 miesięcy. Gadanie, jak sranie w banie że tak nie będzie. Zobacz ile ludzi startowało tak jak Wy i nawet 3 dni nie postał. Lykania kaputt.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Myślisz że dasz Sm za znalezienie bugów i zaraz cała Afryka przyleci do Was i będą grać na syfie? Odpuście sobie ten serwer lepiej, bo tylko zajmujecie miejsce w prezentacji. Dobrze wiedzie że oni nie uciągnie nawet 2 miesięcy. Gadanie, jak sranie w banie że tak nie będzie. Zobacz ile ludzi startowało tak jak Wy i nawet 3 dni nie postał. Lykania kaputt.

No niestety nie zgodzę się. Bo tutaj Administracja jak widzę jest praktycznie cały czas i naprawia serwer aby miało ręce i nogi. Takie gadanie ze nie uciągnie czy coś jest bez sensu z Twojej strony. Każdy serwer który startuje ma problemy na starcie i nie powiesz mi że nie bo każdy serwer testuje. Tutaj zaczęli od razu pracować aby go naprawić i dali odpowiedni czas(Piątek) na to bo poprawią błędy i zrobią testy czy jest aby na pewno wszystko okey. 

Więcej informacji o testach beta pod numerem GG: 54726650

Opublikowano

Dajcie sobie spokój z takimi serwerami 24-go startuje Tiveria-Dobry i pewny serwer,sprawdzony przez graczy z odrobiną nowości,a nie jakiś podrabianiec

00899915336540443043.png

Opublikowano

No niestety nie zgodzę się. Bo tutaj Administracja jak widzę jest praktycznie cały czas i naprawia serwer aby miało ręce i nogi. Takie gadanie ze nie uciągnie czy coś jest bez sensu z Twojej strony. Każdy serwer który startuje ma problemy na starcie i nie powiesz mi że nie bo każdy serwer testuje. Tutaj zaczęli od razu pracować aby go naprawić i dali odpowiedni czas(Piątek) na to bo poprawią błędy i zrobią testy czy jest aby na pewno wszystko okey. 

Więcej informacji o testach beta pod numerem GG: 54726650

Ale nie takie bugi co Wy macie, no nie każdy startuje z taką wtopą. No zauważyłam na razie 3 tylko takie serwery w sumie 4 ale tam tej nazwy nie pamiętam, Wy Troya, askeria i jeszcze 1 był. Nie wiem czy jest sens startowania, u kogoś, kto nie testuje podstaw, ja rozumiem, wystartować na gotowcach ale trzeba je przetestować od góry do dołu i nawet jak by to miało trochę czasu więcej zając zawsze jest dokładniej sprawdzone. Są ludzie którzy na pewno by pomogli. Ale jak już na początku taka wtopa była, wątpię aby u Was grało chociażby 300 osób. Mimo to życzę powodzenia.

Opublikowano

Serwer startowal wczoraj wiec wtf??

Padł chwile później i robią bete dziwne że tamat w publikacjach jest :P

Poczekamy do piątku i zobaczymy czy coś się nie zmieni , stronkę też na PL przełóżcie ;P

Opublikowano

Zamiast kupić stronę na home za grosze, lepiej zainwestować w coś lepszego, potem się dziwicie że Wam all pada. Forum będziecie robić czy nie ? 

1337691205_by_SirQuardrat_600.jpg

Opublikowano

"Wyeliminowaliśmy wszystkie większe błędy tj. problemy z petami, wierzchowcami, czytaniem skilli, kupowaniem przedmiotów, niektóre problemy ze skillami oraz kilka rzeczy w item shopie.

Start odbędzie się jutro, godzinę podamy dziś wieczorem, a linki do klienta wraz ze stroną udostępnione zostaną jutro rano.
Każdy kto zainwestował jakieś pieniążki lub wygrał konkurs otrzyma należne mu SMy parę godzin przed startem.

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania może je zadawać w komentarzach - jesteśmy troszkę zapracowani, ale na pewno odpowiemy!

Pozdrawiamy, Administracja."

Info z FP.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Ahh tak to jest jak dostanie się rzecz od kogoś, doda się ją. Wszystko pięknie i oo jaki wspaniały serwer "Mamy Lycana, mamy shopy offline" ,a nie sprawdzić rzeczy które, zazwyczaj sprawdza się w pierwszej kolejności. Serwer który zalicza upadek na starcie jest już skreślony, aczkolwiek są także wyjątki. Nie bierzcie się za stawianie serwerów. Tyle ode mnie :)

sygna.png

Opublikowano

Clienta to wy już powinniście dać dziś wieczorem ew. jutro do spatchowania coś ale to tylko moja opinia najwidoczniej od huja wam jeszcze zostało a godzina startu goni i próbujecie dalej poprawiać jeżeli tak jest to na starcie znowu spotkamy się ze bugami ponieważ w takich sytuacjach zawsze się coś przeoczy i ''beta testerzy'' na pewno wszystkiego nie przetestowali w te 4 dni do tego ''mieliście'' niby 10 osób

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...