Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lykania.pl[Dedyk] [Medium/Hard]

LykaniaTeam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Początek mnie odstrasza, brak 3-ciej ręki, no chyba nie. Medium/hard i mam yangi z ziemi zbierać.

Dużo osób nie widzę, na ten czas nie polecam.

@Aha..

efs9kj.jpg

Widzę jakiś nowy bonus na UknowType, jakiś nowy typ broni?

+Cofki jakieś się zaczęły nie polecam.

Opublikowano

Serwer jak na razie jest mocno niedopracowany, czekałem ze 2 minuty, aż mi się pokaże npc biologa, zaczęło wywalać, brak 3ciej ręki, ilość yang z dropu jest irracjonalna + nagrody od biolo słabe.

Opublikowano

Bug buga pogania, KU daje lvl, mapa z teleportami nie chce się zamykać po wybraniu mapy na której jestem, buty wiatru są na czas i do tego nic nie dają, pet z KU cały czas zabiera minuty chociaż jest nie używany.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

troszeczke beka z serwera pliki zagraniczne nawet nie spolszczone dokładnie tak jak i stronka

te bugi poprawicie i wystartuje jeszcze od nowa czy mamy sobie dać sb spokój  z czekaniem na serwerem bo widze że team nie zabiera w tej sprawdzie komentarza ?

macie info ^^ start w piatek bez bugów ( skąd my to znamy :D )  :

''Na początku - przepraszamy wszystkich graczy i tych którzy poświęcili czasu na bete.

Jeżeli myślicie, że wyłączymy serwer to mylicie się. Wystartujemy ponownie w piątek, zwrócimy smocze monety oraz rozdamy kody za testy tym którzy ich nie dostali.

W piątek wystartujemy jeszcze raz, klient do pobrania będzie kilka godzin wcześniej (nie pół godziny jak dzisiaj) oraz wszystkie bugi które zgłosiliście nam na becie (oraz które wyszły "w praniu") zostaną naprawione.

Serwera nie zamykamy - odkładamy start na piątek i naprawiamy wszystko co jest możliwe. Wiemy, że niektórym może się to nie spodobać ale nie chcemy, żeby nasza oraz Wasza praca przy testach poszła na marne.

Podsumowując: start w piątek - bez bugów, każdy kto wydał chociaż złotówkę w ISa - dostanie swoje SM w piątek na 3 godziny przed startem, 3 ręka będzie na 100% a klient będzie do pobrania w piątek rano.

Jeszcze raz przepraszamy wszystkich, Ci którzy chcą odejść zrozumiemy, Ci którzy chcą nam dać drugą szanse - wykorzystamy ją. ''

Opublikowano

Co za syf, jak mówiłam, niewypał. Serwer totalne dno, wszędzie bugi. Nie polecam tutaj grac.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

haha japierdole jak można takim gównem wystartować.

Takiej klapy już dawno nie było.

Nie polecam,przyszłe wersje też odradzam.

Dzięki,siema,nara,pa.

Opublikowano

Serwer zapewne na tym tureckim scr.

Odbugujcie likana w chociaż 50%.

I gdzie jest ta reklama o której wspominaliście w zapowiedzi?  :) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

1. Bug z expem.

2. Bug z yangami.

3. Bug z ku.

4. Bug z itemami.

5. Mapa z teleportami nie działa.

6. Pet zabiera czas, mimo że na nim się nie siedzi.
7. Buty wiatru jak się założy nic nie dają.
Nie chcę mi się więcej wymieniać. Betę się robi tak długo, aż się wyeliminuje te najpoważniejsze bugi. Pośpieszyliście się ze startem i są efekty. :)

Opublikowano

1. Bug z expem.

2. Bug z yangami.

3. Bug z ku.

4. Bug z itemami.

5. Mapa z teleportami nie działa.

6. Pet zabiera czas, mimo że na nim się nie siedzi.

7. Buty wiatru jak się założy nic nie dają.

Nie chcę mi się więcej wymieniać. Betę się robi tak długo, aż się wyeliminuje te najpoważniejsze bugi. Pośpieszyliście się ze startem i są efekty. :)

xD jak to co wystartowało nawet 

pre alpha nie można nazwać.

Szkoda że tak wyszło ale jednak world of meti** nadal z hardów na topie.

Lepsze serwy na hamaki wychodzą.

Opublikowano

Oby udało się Wam zapanować nad tą piątą postacią. 

Serwer zapowiada się ciekawie, także powodzenia. ;) 

~ ~

Opublikowano

­

Serwer zapewne na tym tureckim scr.

Odbugujcie likana w chociaż 50%.

I gdzie jest ta reklama o której wspominaliście w zapowiedzi?  :) 

­

A na co mają odrazu płacić tym marnym youtuberom skoro serwer wygląda jak wygląda? :s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...