Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 reaktywacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tych czasach bez nowości ten serwer nie miał by prawa bytu.

Ja właśnie wole takie serwery z mała ilościa nowości (podobnie tak jak ziomki z ktorymi gralem na Pandorce ) i nie lubie serwerów np. Divine, Laneris, Invoria, dlatego że za dużo jest tam nowości, setów eq, map itp. 

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem za reaktywacją szczerze to te zarabiania na sztabach było najlepszym spędzaniem mojego czasu i wogóle fajnie się to dropiło ta przyjemność gdy na plu to tak łatwo eq się nie zdobywa a tak naprawdę dropisz dropisz robisz eq 6/7 potwory hp albo co ci się podoba i się bawisz jak potem robisz eq na kazda  klase i tak 50lv w swiatyni sie dropiło ale to było zajeb*ste, tęsknie za tą pandorą jednak coś w niej jest.

I nie było lizaków w isie ani pierdół .

Opublikowano

Tak szczerze wystarczy sam client i można zrobić kopie Pandory, ale to i tak już nie będzie to samo. Zakładam, że weszłoby może ok. 200/300 graczy, na tego typu serwer.

Opublikowano

Tak szczerze wystarczy sam client i można zrobić kopie Pandory, ale to i tak już nie będzie to samo. Zakładam, że weszłoby może ok. 200/300 graczy, na tego typu serwer.

No to się mylisz 

Zapraszam na : 

http://pandoramt2-rework.pl/

Spokojnie 1k+ wejdzie bez większej reklamy.

­

Opublikowano

Nie wierzę w powrót "nowej" Pandory.

Wymagania graczy się zmieniły, podejście do metina również.

Teraz się bardziej stawia na zarobek niż rozrywkę (w przypadku administracji)

Gracze jednocześnie chcą oldschoolu i serwera z nowościami...weź im dogódź.

Opublikowano

Wiecie co.

Ja gralem 4 lata i co do tego serwera mam mile wspomnienia. Chociarz przez ostatnie 2 lata lataly wszedzie boty to wogole mnie nie obchodzilo, bo Pandora miala klimat w ktorym nie dalo sie oderwac. Nie tak jak na innych pseudo serwerach, ktore ledwo 1-2 miesiace wytrzymuja bo sa kopiami jakiegos serwera ktory tez jest kopia.
Co do tematu to czekam bardzo mocno i mam nadzieje ze sie nie zawiode.  :)

Opublikowano

Są gracze szukający starych klimatów z nuta nowosci . 

Ja zagram na Tanavisie . polecam gracz 2011 Pandoramt2.

No tak z 50 ich będzie, dajcie spokój już z tymi starymi serwerami. Już powstało ostatnio kilka takich i co, ile było online xD?

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No tak z 50 ich będzie, dajcie spokój już z tymi starymi serwerami. Już powstało ostatnio kilka takich i co, ile było online xD?

To jest rework pandory . jest dużo starych graczy ... moim zdaniem bedzie zayebisty serwer ! 

Opublikowano

Tzn. jakie to byly serwery?

To jest rework pandory . jest dużo starych graczy ... moim zdaniem bedzie zayebisty serwer ! 

Pandora od zawsze miala to "cos" niz inne tego typu serwery. Wiec sie z toba zgodze w 100%

Opublikowano

Takie pirrdolenie a z50 graczy 200-300 max g****o prawda przecież serwer nie bd najlepszy obrazu trzeba troszkę poczekać a liczba graczy zapewne będzie spora,czekam na taki serwer

de293496aae0.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak Wam idzie ten wielki rekord gdzie wejdzie 1k graczy?

Kiedy zrozumiecie że odgrzewanie "starego kotleta" nie am sensu :D

Opublikowano

Jak chcesz reaktywację kolejnego serwera to z góry Ci powiem, że będzie na nim max 200 osób jak to bywa w innych wypadkach, więc lepiej zróbcie sobie hamachi xD

nlUSIa9.png

Opublikowano

Jestem za, ogólnie grałem na podobny serwerze jak Pandora.. Tyle że Pandora miała stanowczo więcej ludzi na serwerze niż na tym co grałem. Serwer, serwerem ale skąd pliki z Pandory.. 

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...