Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 reaktywacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pandorze grala ekipa z 2k10-11, a nie 12-13. Świetność serwera polegała przede wszystkim na stabilności i wojnach., na których faktycznie można było się pobawić. Nikt nie zagra na reaktywacji zrobionej przez jakiegoś nołnejma. A nawet jeśli, to szybko się wypali.

c:

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno (nie potwierdzone info) Ktoś wykupił starą pandorke od Admina za dość ładną sumke prawdopodobnie pod koniec października ma stać na nowo ...
Ale nie wiem Czekajmy ...

Opublikowano

Przed wyłączeniem serwera było jakieś 700-800 online , dziennie przez serwer przechodziło kilka tysięcy osób więc pandora mogła jeszcze stać. Administracja a właściwie to sam admin, nie wprowadzał aktualizacji ani nie uczestniczył w zyciu serwera od ładnych kilku lat więc nawet gdyby chciał to zmienić nie wiedziałby jak się do tego zabrać.

Na Tym serwerze inna osoba zajmowała się aktualizacjami, lecz niestety zrezygnowała. Nie wiem o co poszło, ale jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Podobno (nie potwierdzone info) Ktoś wykupił starą pandorke od Admina za dość ładną sumke prawdopodobnie pod koniec października ma stać na nowo ...

Ale nie wiem Czekajmy ...

Za całe 0 złotych! Zamiast p******** farmazony, spożytkuj wolny czas w lepszy sposób. 

Pandory, Diamondy itd. to przeżytek. Wszelkie 'reworki' mają sens, gdy dotyczą działających serwerów. Przecie komu chciałoby się ponownie robić wszystko od początku tam, gdzie miało się już wszystko?

Opublikowano

Nie jestem za reaktywacja gdyz...

Postawcie sobie pytanie "Po co?"

Na rynku metina macie duzo lepiej dopracowane serwery, nie stworzycie drugiej pandory gdyz nie chodzi tu o pliki chodzi o klimat a tego nie da sie odtworzyc. Pandora miala swoje lata z tego wychodzil jej prestiz miala swoich zapalonych graczy. Robic odgrzewany kotlet na takich plikach to juz nie bedzie to samo i watpie w to czy graloby z 500 graczy.

Opublikowano

Szczerze Ja z tych pierwszych zapalonych graczy z 2010 roku .... Zagram chętnie na serwerze który zostanie wykupiony i będzie na nim to samo co było..

Oczywiście jeżeli będzie ktoś o niego dbał to będzie miało sens w przeciwnym wypadku nie bardzo ...

Opublikowano

Czy ty na pandorce w ogóle grałes ? :) Tam IS był zbędny bo dawał GÓWNO chyba ze go chciales dla szpanu to kupiłeś ;)

Tu masz racje jedyne co tam było z is to fryzy a i tak fryzy raczej kupywało sie dla wyglądu niż dla bonu jaki zawierały ;)

po drugie fryzy były warte 1kkk co sprawiało ze godzina dropu na anty-expie dawała ten 1msc- 2msc spokoju

to samo było z petami dla szpanu bo bez bonów nic nie dawały i w tym była siła pandory...

mówił tu ktoś o wyrzuceniu 6/7 .... otóż to już samo w sobie przystawianiu serwera to lekkie samobójstwo...

6/7 klasowe na pandorze polegały na utrudnieniu zabicia przeciwnika ci co grali wiedza ze tam nawet 36 lvl mógł stanać do walki np z 100 i nawet to wygrać.

powiecie pewnie zaraz o klasach...

klasy nic nie dawały bo dobre wojenne ustało bez problemu z klasa...

i tak naprawde to właśnie 6/7 bony sprawiały ze gra była ciekawa nawet po wbiciu max lvl

bo jak tu sie nie bawic jak np 55 lvl w klasie bije sie z 250 ^^ takie pojedynki pokazywały ze kazdy lvl mógł być dobrze chroniony.

teraźniejsze serwery to smiech na sali...

co z tego ze eq ma powiekszone hp ...

co z tego ze eq w miare łatwo sie ogarnia przez bsy i ulepszanie tez nie wymaga duzo wkładu

na terazniejszych serwerach np 36 lvl nie ma szans z 100 lvl

pandora była zaprzeczeniem praw lvl 

sam miałem do zabawy 36 lvl eq p.p 6/7 3 k pz 250 atak

i spokojnie wiekszosc 100 lvl padała bo miała nie ogarniete eq

na rynku brakuje serwera który złamie zasady.

który wyjdzie na przeciw tym hłamom które są teraz tworzone.

wielu fanów metina rezygnuje z dalszej gry własnie dlatego ze jeden serwer podobny do drugiego...

bs kolejny minus jak dla mnie ( na pandorze ludzie cenili swoje eq jak robili recznie przy walce na wolnym kazdego itemu było szkoda jak wyleciał nie wazne czy perf czy tylko p.p )

balans klas na pandorze był prawie zrównoważony...

wiele nowych serwerów ale i także starych nadal sie z tym problemem boryka

na pandorze wyjsciem byl 6/7 klasowy dzieki któremu gra stala sie o wiele ciekawsza szczególnie pod czas pvp i wojen.

i na bank wiele osób przyzna mi racje w tym co pisze.

powtórze

Brakuje serwera który złamie zasady tak jak pandora to robiła

Nie jestem za reaktywacja gdyz...

Postawcie sobie pytanie "Po co?"

Na rynku metina macie duzo lepiej dopracowane serwery, nie stworzycie drugiej pandory gdyz nie chodzi tu o pliki chodzi o klimat a tego nie da sie odtworzyc. Pandora miala swoje lata z tego wychodzil jej prestiz miala swoich zapalonych graczy. Robic odgrzewany kotlet na takich plikach to juz nie bedzie to samo i watpie w to czy graloby z 500 graczy.

a ty mówisz o dopracowanych serwerach na rynku ta ??

powiedz mi ktry nie ma żadnego bugu ^^

z doświadczenia wiem ze kazdy ma..

a co do reszty wypowiedzi sie zgadzam lecz nie do końca.

tu nie chodzi o serwer na tych samych plikach lecz o serwer lekko zmodernizowany.

lecz w starym stylu pandory.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Za chwilę i tak posypie się multum klonów Pandory, więc na takie coś nie trzeba będzie czekać więcej niż kilka dni... ale to i tak nie wypaliłoby, pandora to już stary serwer założony na starych plikach, zabrakłoby mu w dniach dzisiejszych zbyt wielu nowości które dominują nawet na najsłabszym privie.

Sory ale wole serwer bez nowosci w 90-100% podobny do oryginalu i wlasnie dlatego gracze byli na nim do konca (pisze tu o wytrwalych graczach Pandorki :D) i wedlug mnienowosci nie potrzeba. To byl najlepszy priw ktory przetrwal 5 lat, a w dzisiejszych czasach malo jest stabilnych serwerow takich jak w tym poscie. 10000% za tym zeby powstala PandoraMT2 S2.

Opublikowano

Za całe 0 złotych! Zamiast p******** farmazony, spożytkuj wolny czas w lepszy sposób. 

Pandory, Diamondy itd. to przeżytek. Wszelkie 'reworki' mają sens, gdy dotyczą działających serwerów. Przecie komu chciałoby się ponownie robić wszystko od początku tam, gdzie miało się już wszystko?

Ja mialem wszystko i stracilem ale chce to odzyskac i pograc z starymi kumplami z ktorymi sie fajnie gralo i wgl atmosfera byla zaje**sta. Pomijam fakt ze boty tam szalaly ale to wina admina ale to byl najlepszy serwer w ktory gralem i mi zadne serwery nie pasuja bo maja za duzo nowosci, setow eq i innych dupereli ktore byly zbedne. Wole te starsze serwery na ktorych sie nawzajem pomagalo i mozna bylo siedziec do poznych godzin z ziomkami. Chcialbym zeby takie czasy metina powrocily chociarz sa male szanse na jego spelnienie.

Teraz z tego co widzę jest moda na reworki, więc za jakiś czas pewnie wyjdzie rework pandory od jakiegoś pseudo technika.

Z tym sie zgodze i wolalbym zeby technik ktory bd robic rework powinien miec spore doswiadczenie zeby nie zepsol renomy pandory ktora miala "kiedys". 

Opublikowano

Bez Sensu

Po co ktoś miał by sprzedawać pliki Pandory jeżeli one nic ciekawego w sobie nie mają , pandora miała ludzi bo była to wyrobiona marka i długo stała na rynku metina.

Wartość tych plików za pewnie nie jest proporcjonalna do ilości zarobionych pln przez pare dni.

Wątpię aby ktoś naprawdę zakupił pandore już prędzej stary team zrobi rework i lepiej na tym wyjdą , w koncu na s1 ich wgl nie było w grze a pliki są gotowe do odpalenia więc wydadzą parę setek na maszyne a zarobią parenaście tysięcy

1943571.jpeg

Opublikowano

Jestem pewny, że jak powstanie ta sama Pandora co kiedyś albo chociaż podobna w 90% będę tam grał znowu bez przerwy. Inne serwery są nudne, expi się łatwo, eq jeszcze prościej, a pvp jest bezsensu. Jedyne o co chodzi w pvp to kryt i kto szybciej klika/wciska klawisze, zapomniałem o najważniejszym pety, kostiumy itd.  :DJak powstanie rework Pandorki to na pewno będzie tyle ludzi co kiedyś, wrócę te same osoby co grały kiedyś i wróci ten zaje***** klimat co kiedyś  :yay: Liczę na kogoś, że podejmie się tego zadania. 

Opublikowano

Pandora umarła i musimy sie z tym pogodzić. Trzeba być twardym, wszystko sie kiedyś kończy. I ten czas przyszedł, zabrał nam pandore zostawiając pustke w sercu ale też wiele miłych wspomnień. Puszka pandory w końcu sie zamkneła ..... 

Opublikowano

Na początku listopada startuje coś w stylu Pandory - Tanavis. Na forum aktualnie czeka masa osób z pandory (aktualnie coś koło 400) na start. Aktualnie też trwają beta testy, w których robią od nowa balans, bo nie będzie nowego biologa itd. Forum : http://pandoramt2-rework.pl/. Nie wiadomo jak to ogólnie wyjdzie ale warto póki co poczekać, może nie skończy jak reszta serwerów ;)

Opublikowano

Już to widzę wychodzi rework pandory wszyscy się jarają brudzą klawiatury na widok prezki przychodzi czas kiedy juz mozna wejsc na serwer i jeb masa bugów a potem kolejny rework i kolejny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...