Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tantical2.PL [Dedyk] [4Fun]

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 619
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nareszcie jakaś odskocznia, na to czekałem! Wbijam bankowo, pozostaje odliczać do startu :D. Widzimy się o 19-stej. Ktoś, coś ogarnia jakąś gildię z TSem? Fajnie byłoby pograć w jakimś spoko gronie :D

Opublikowano

Patrzcie ile ludzi w prezce + jeszcze na pewno dojdzie, to ciekawe czy vps wytrzyma, dlatego pytam @Nukey, jaki jest vps? :D 

Opublikowano

Dobra, widzimy się dzisiaj :D 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na pana Nukeya, jest to zlepka Castiosa na który wypieli się dupskiem.

Druga sprawa jest złodziejem, wszystkie dowody poniżej nie pozdrawiam.

Napisałem sobie pod tematem z serwera WoM2, że chciałbym zakupić EQ.

Odpisał do mnie szanowny pan Nukey, 25zł to nie wydatek a EQ by się przydało. Szału z nim nie było, więc też dużo nie opłacało się dawać. Po krótkiej rozmowie na GG, pomyślałem że Nukey to nie okradnie skoro udziela się na forum. Jest dość szanowany i zakłada własne serwery. Lecz nawet i taka osoba połasiła się na jebane 25 złotych, beka troche.

Dowody mało znaczące, kto chce to uwierzy kto nie chce to oleje ten temat.
Nr telefonu na który wysyłałem doładowania nie zostanie zamazany ponieważ nie ma sensu. Możecie mu troche podzwonić o 3 w nocy, chyba że to numer telefonu zrobiony właśnie na takie kradzieże.

Na moim profilu o godzinie 22:17 zagościł Nukey, pierwszą wiadomość na GG [ gdzie nigdzie indziej nie podawałem ] oprócz w profilu a był on jedynym podglądaczem w ostatnich dniach, także dostałem o godzinie 22:17 [ na moim komputerze ] ale mogła być to równie dobrze 22:18 dla osób lubiących czepiać się o szczegóły.

SS:

FBliGud.png

Pierwsza rozmowa z jego strony:

fu2izHT.png

Tak więc SS'y, nie jest ich dużo ale każdy będzie wiedział ocb.

Rozmowa:

ziW5gd9.png
01WZFNV.png
KkE17b4.png
uMkv5XS.png

Noi oczywiście handel podczas gry + rozmowa

RdscHpq.jpg

W taki oto sposób można się przekonać, że nie warto ufać osobą nawet znanym czy mniej znanym.

Każdy frajer będzie frajerem i tyle. Dziękuje za uwagę i proszę wszystkich o nie wchodzenie na serwer CAST***.EU z dobrze wam znanej sytuacji.

­

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na pana Nukeya, jest to zlepka Castiosa na który wypieli się dupskiem.

Odpisał do mnie szanowny pan Nukey, 25zł to nie wydatek a EQ by się przydało. Szału z nim nie było, więc też dużo nie opłacało się dawać. Po krótkiej rozmowie na GG, pomyślałem że Nukey to nie okradnie skoro udziela się na forum. Jest dość szanowany i zakłada własne serwery. Lecz nawet i taka osoba połasiła się na jebane 25 złotych, beka troche.

Nr telefonu na który wysyłałem doładowania nie zostanie zamazany ponieważ nie ma sensu. Możecie mu troche podzwonić o 3 w nocy, chyba że to numer telefonu zrobiony właśnie na takie kradzieże.

Na moim profilu o godzinie 22:17 zagościł Nukey, pierwszą wiadomość na GG [ gdzie nigdzie indziej nie podawałem ] oprócz w profilu a był on jedynym podglądaczem w ostatnich dniach, także dostałem o godzinie 22:17 [ na moim komputerze ] ale mogła być to równie dobrze 22:18 dla osób lubiących czepiać się o szczegóły.

SS:

FBliGud.png

fu2izHT.png

Rozmowa:

ziW5gd9.png
01WZFNV.png
KkE17b4.png
uMkv5XS.png

RdscHpq.jpg

W taki oto sposób można się przekonać, że nie warto ufać osobą nawet znanym czy mniej znanym.

Każdy frajer będzie frajerem i tyle. Dziękuje za uwagę i proszę wszystkich o nie wchodzenie na serwer CAST***.EU z dobrze wam znanej sytuacji.

­

Człowieku ja cię nawet nie znam, a na gg sam sobie dopisałeś mój nick, gz.

PS. Zaraz będzie strona.

Opublikowano

Stronka dalej nie działa :<

Jakaś reklama będzie ?

Nie widzę sensu wydawania hajsu na reklamę, ten serwer przyciągnie więcej graczy niż ci jutuperzy.

SS:

FBliGud.png

fu2izHT.png

Rozmowa:

ziW5gd9.png
01WZFNV.png
KkE17b4.png
uMkv5XS.png

RdscHpq.jpg

­

Z drugiej strony to twoja wina, sam dałeś się okraść  :) 

Tak przy okazji to GG łatwo podrobić  xD 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Nie widzę sensu wydawania hajsu na reklamę, ten serwer przyciągnie więcej graczy niż ci jutuperzy.

Z drugiej strony to twoja wina, sam dałeś się okraść  :) 

Tak przy okazji to GG łatwo podrobić  xD 

­

Takie rzeczy nawet w paincie zrobisz :D

Człowieku ja cię nawet nie znam, a na gg sam sobie dopisałeś mój nick, gz.

PS. Zaraz będzie strona.

Jakie parametry ma vps?

Opublikowano

O 19.00 start po przeoczyłem?

PS. Co dostępne w IS będzie?

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

UWAGA!

Nie ma forum serwera więc piszę tu.

Tworzę gildię zapewne w królestwie Shinsoo o ile jest która zamierza być TOP1.

Pisać pw tutaj, ts3 itd ogarnę więc nie ma się o co bać :)

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Kiedy będzie ta stronka przecież za 2 godziny startujecie a stronki nie ma.

Gdzie ci się tak śpieszy? Start o 19 :) konto zrobisz w minutkę :) A tak wgl to i tak na starcie nie będzie 500 osób żeby po 1h rodzić wojny i wgl ;) wyluzuj :P

Opublikowano

Na starcie bedzie z 150-200 osob tylko jak maszyna wytrzyma 

10596782480748166806.png     

Opublikowano

170 użytkowników czyta ten temat

całkiem przyzwoite zainteresowanie 

Wbijam  i mam nadzieję, ze wszystko wypali

Opublikowano

Na starcie bedzie z 150-200 osob tylko jak maszyna wytrzyma 

została lekko poprawiona ale fakt myślę że 50 graczy to już by było dość dużo

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

została lekko poprawiona ale fakt myślę że 50 graczy to już by było dość dużo

Więcej osób będzie, na 100%, śmierdzi mi tu upadkiem, bo maszyna nie wytrzyma, castios bez reklamy miał 500 + tak samo jak xantis xD

Ciekawe czy się dowiem, na jakim vps stoi serwer, chociaż łącze... :D 

Opublikowano

Maszyna nie wytrzyma na 100%, ale powodzenia życzę z przymrużeniem oka ;P

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...