Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kto pamięta te czasy ?

siewkaPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ją pamiętam że chciałem do tej aury wrócić ale jak zmieniali ją to doszły czarne stalki i nie widziałem ludzi :/

Opublikowano

Nie grali by i daruj sobie już ten temat.

Nie masz o tym pojęcia to się nie wypowiadaj.

ten co k***a ma pojęcie frajer który robił server rok hulał za hajs z is za itemy na 30 dni co jest kpiną żeby ten czas spadał podczas gry to rozumiem ale nie 30 dni i c**j picolo z kolegami sie skończyło to server trzeba było zamknąć smiać mi sie chce jak cie widze na tym forum które już zresztą i tak jest dnem 

A ty k***a durniu Naid pojeb co na mapke wielkości swojej w kure ogromnej pustki w tym pustym kaczym łbie wywalasz 1 metka z respem co 30 min na twoje planowane  3k oso haha śmiech na sali 

Sieroto sie na c**ju znasz a wypowiadasz.

Co do tematu to czasmy pierwszego Lomaxa najlepszego servera na jakim grałem i globalnego chiński server który był wykurwisty nie ma tak dobrego servera wiecej nie bedzie już tak dobrego aż płakać sie chce widząc dzisiejszych durni robiących servery 

Opublikowano

ten co k***a ma pojęcie frajer który robił server rok hulał za hajs z is za itemy na 30 dni co jest kpiną żeby ten czas spadał podczas gry to rozumiem ale nie 30 dni i c**j picolo z kolegami sie skończyło to server trzeba było zamknąć smiać mi sie chce jak cie widze na tym forum które już zresztą i tak jest dnem 

A ty k***a durniu Naid pojeb co na mapke wielkości swojej w kure ogromnej pustki w tym pustym kaczym łbie wywalasz 1 metka z respem co 30 min na twoje planowane  3k oso haha śmiech na sali 

Sieroto sie na c**ju znasz a wypowiadasz.

O czym Ty pierdolisz?

Wyloguj się, internet nie jest miejscem dla Ciebie. Izolatka wita.

0LsM05U.png

Opublikowano

GTS miał brata GM'a z tego co pamiętam. Ahhh ta gildia mortis <3

Nie wydaje mi się. Mamut miał brata z którym grał na koncie i jeszcze jednego kolegę i jeden z nich był GM'em.

Od siebie dodam że Metin był kiedyś trudny bo niczego nie było. Kiedyś nawet DT nie było dopiero potem dodali i to chyba tylko do Kowala.

PS. Jestem ciekaw czy ktoś znajdzie ss-y z pierwszego serwera Metina który nazywał się bodajże Beta Server 01 i był jeszcze przed POLANDEM.

Opublikowano

Jest jeden problem.... Ludzie są wybredni i zmieniają serwery jak skarpetki :/ Jeden jakiś błąd ze strony administracji i odrazu wielkie spiny kiedyś tego nie było.

Opublikowano

A buga z tym trzystronnym ktoś pamięta? Po ja nie kapuje o co w nim chodziło :D

Opublikowano

Nie wydaje mi się. Mamut miał brata z którym grał na koncie i jeszcze jednego kolegę i jeden z nich był GM'em.

Od siebie dodam że Metin był kiedyś trudny bo niczego nie było. Kiedyś nawet DT nie było dopiero potem dodali i to chyba tylko do Kowala.

PS. Jestem ciekaw czy ktoś znajdzie ss-y z pierwszego serwera Metina który nazywał się bodajże Beta Server 01 i był jeszcze przed POLANDEM.

a2152147f59d.jpg

4d8b4e7bbf5c.jpg

00de8db49bab.jpg

data filmu 2006 rok :D
Opublikowano

Pamiętacie filmiki, jak FuBu bił bossy z ręki? :D

Heh a widziałem kiedyś jak jeszcze był fubu normalny :P

Opublikowano

Niestety trochę się zmieniło ;) Juz nie jest taki sam. Teraz jest złodziejem.

Niestety trochę się zmieniło ;) Juz nie jest taki sam. Teraz jest złodziejem.

Nie ma to jak nie znać kogoś, a pierdzielić na jego temat.

To bylo cos pieknego, szkoda ze juz tego nigdy nie bedzie.

Taki serwer mógłby powstać, niekoniecznie od GF, ale prywatny serwer. Z tym, że gracze się od tamtego czasu zmienili i niewiele by ich było na takim serwerze. Zaraz by było "Ostatnia mapka red las? Co za guwno, gdzie exspić do 99lvl? Na pustyni, sohan czu orkach? Jaki rzal" Taka jest teraźniejsza społeczność, większość w wieku 10-13 lat którzy chcą max. 100000lvl, 500 stron w eq, milion badziewnych dodatków i dodatkowo 1000 map, 2000 setów eq i żeby max lvl wbić w dwa dni.

Gdyby powstał taki serwer jak PL z 2007r długo by nie przetrwał niestety.

Opublikowano

Nie wiem czy sie przyznawac czy nie.. Ale ja na pl'u lubilem expic w m2 na polankach z dzikusami. Wyexpilem sie tam az do 40lv w pt na bojowcu.. xD

//Reklama OFF.

Opublikowano

Nie ma to jak nie znać kogoś, a pierdzielić na jego temat.

Taki serwer mógłby powstać, niekoniecznie od GF, ale prywatny serwer. Z tym, że gracze się od tamtego czasu zmienili i niewiele by ich było na takim serwerze. Zaraz by było "Ostatnia mapka red las? Co za guwno, gdzie exspić do 99lvl? Na pustyni, sohan czu orkach? Jaki rzal" Taka jest teraźniejsza społeczność, większość w wieku 10-13 lat którzy chcą max. 100000lvl, 500 stron w eq, milion badziewnych dodatków i dodatkowo 1000 map, 2000 setów eq i żeby max lvl wbić w dwa dni.

Gdyby powstał taki serwer jak PL z 2007r długo by nie przetrwał niestety.

Oświeć mnie. Jaki naprawdę jest fubu? hmm?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...