Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kto pamięta te czasy ?

siewkaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Cziter03

Człowieku, takie sprawy załatwia się na policji, a nie pierdoli "ODKRYWAMY PRAWDĘ O .... " - i tutaj po kolei każdy serwer. Jesteś idiotą wierząc w takie bzdury. Isamu też nie lepszy, oczernia człowieka po tym jak spierdolił z pieniędzmi z swojego pierwszego "POMPAMT2" serwera. 

Prawda jest taka, że cały czas gadał o jakimś Bielu, że jest rudy, ale to nie przynosiło efektów to przerzucił się na Jarka - udało mi się. Teraz siedzi na tym YT i zarabia marne grosze u FullScreena.

A chciałbym, przypomnieć, że kiedyś szał minie na te debilne filmiki i obudzi się z ręką w nocniku...

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Cziter03

Człowieku, takie sprawy załatwia się na policji, a nie pierdoli "ODKRYWAMY PRAWDĘ O .... " - i tutaj po kolei każdy serwer. Jesteś idiotą wierząc w takie bzdury. Isamu też nie lepszy, oczernia człowieka po tym jak spierdolił z pieniędzmi z swojego pierwszego "POMPAMT2" serwera. 

Prawda jest taka, że cały czas gadał o jakimś Bielu, że jest rudy, ale to nie przynosiło efektów to przerzucił się na Jarka - udało mi się. Teraz siedzi na tym YT i zarabia marne grosze u FullScreena.

A chciałbym, przypomnieć, że kiedyś szał minie na te debilne filmiki i obudzi się z ręką w nocniku...

Ludzie zwyczajnie twierdzą że dawanie mniejszych opłat za pracę na serwerze to jest oszustwo i kradzież. Małysz powiedział kilka swoich zdań i na tym się skończyło, ale we większości to było zwyczajna gadanina o handel baryłkami...

Ale też nie masz o co się tak denerwować w tej sprawie, nawet jak jesteś w pewnym stopniu z tym związany.

Opublikowano

@Cziter03

Łatwiej kogoś nazwać złodziejem, niż mu samemu udowodnić winę, ludzie szukają kozła ofiarnego... Tylko dlatego, że chcą być bardziej popularni, chyba wiesz o co mi chodzi. :>

Nie mam zamiaru nikogo wyzywać, ale każdy, który mówi, że "FuBu to złodziej", całe to "Łubu dubu..." to ludzie, którzy nic nie osiągnęli i szukają kolegów w "wspólnej sprawie" :D

Polecam poczytać o psychologii tłumu, właściwie to przeczytać książkę o tym samym tytule, przynajmniej się wyedukujecie. 

@Bambus3k™ 

Miło widzieć taki sposób pisania u ludzi "z metina" :P

@Cziter03

nie rozumiem po co wstawiasz te filmiki, jak wierzysz w to to gratuluję indywidualności, jesteś bardzo silną personą, która wcale nie podąża za tłumem.  xD

Jakbyś trochę pomyślał i po prostu nie wypowiadał się na temat FuBu to byś był "normalnym" człowiekiem.

Podaj jakieś twarde dowody, które zostały przedstawione na policji i został podjęte w tej sprawie postępowania. :>

Proszę, miejcie mózgi. >_<

@topic Pamiętacie białą Aurę? :D

Albo  bicie w 8 metków Jeon-Un?(wraz z tymi bossami ze spowolnienia)

Zwiedzanie map, bo nie ogarniało się co tu się robi? 

Ja osobiście na 12 lvl'u poszedłem do lasu, ale Duch Drzewa zabił mnie na hita i wyszedłem z Metina na jakieś 3 godziny. 

­

pEGDqjY.png­

Opublikowano

Przecież sam Małysz mówił w którymś z filmików że serwer był na czarno i jakby się zgłosił na policje, to by miał więcej złego niż fubu go okradł  :DxD .

W takim razie sprawa z Małyszem i oszukanie go, a później wrabianie go w rozdawanie bryłek to jest ściema? W takim razie dlaczego w jednym z filmików Fubu daje naszyjnik, daje bryłki itp? 

Ja nie idę na głosem ludu, idę za dowodami które są na filmach, a żadnej obrony po stronie oskarżonego nie ma. Przeglądałem filmiki Fubu dodam że niezbyt przypadły mi do gustu, za dużo stawiał siebie w centrum, a resztę traktował jak plebs. Sam wnioskuję że te filmiki to prawda, inaczej po co miałyby zostać nagrywane? Nikt bez powodu nie wyzywa "szarego Jasia Kowalskiego". Każdy sobie sam wyrabia opinie na swój temat, więc nie możecie do mnie mieć zażaleń że moja opinia jest taka, a nie inna. Mam twarde argumenty, to tak sądzę. 

imetin_logo.png

Opublikowano

­

Przecież sam Małysz mówił w którymś z filmików że serwer był na czarno i jakby się zgłosił na policje, to by miał więcej złego niż fubu go okradł  :DxD .

W takim razie sprawa z Małyszem i oszukanie go, a później wrabianie go w rozdawanie bryłek to jest ściema? W takim razie dlaczego w jednym z filmików Fubu daje naszyjnik, daje bryłki itp? 

Ja nie idę na głosem ludu, idę za dowodami które są na filmach, a żadnej obrony po stronie oskarżonego nie ma. Przeglądałem filmiki Fubu dodam że niezbyt przypadły mi do gustu, za dużo stawiał siebie w centrum, a resztę traktował jak plebs. Sam wnioskuję że te filmiki to prawda, inaczej po co miałyby zostać nagrywane? Nikt bez powodu nie wyzywa "szarego Jasia Kowalskiego". Każdy sobie sam wyrabia opinie na swój temat, więc nie możecie do mnie mieć zażaleń że moja opinia jest taka, a nie inna. Mam twarde argumenty, to tak sądzę. 

I właśnie znowu napisałeś, że idziesz za głosem ludu.  o.O (przeczytaj pierwsze zdanie)

Filmiki - to jest czarno na białym? SS'y, które łatwo da się przerobić? Czemu nick [GA]FuBu na 4# Odkrywamy nie jest na złoto? Jak dobrze pamiętam Bambus3k tego nie edytował i nick FuBu powinien być na złoto, potwierdzi Ci to nie jeden nawet pseudo technik, że da się nazwać każdy serwer "Balmora".  xD

Żyj w swoim świecie. Pozdrawiam...

@topic

Kiedyś wyczynem było ubicie Skalistej Małpy, chodziło się dropić medale w trzech itd. 

Expienie w red lesie...

Albo jeszcze wcześniej na golemach. :D

pEGDqjY.png­

Opublikowano

GoToSleep, SirMamutPOL - kto by ich nie pamiętał z Monastyru {najlepszy serwer}. Bardzo fajne czasy Metina, gdzie egzekwowano obelgi, poznawało się świat tej gry. Pandemia, jaka radocha była, gdy się dostało do tej gildii. Pewno gdzieś mam jakieś stare screeny z globala, aż poszukam jutro, tzn... Dziś ;x

Opublikowano

Pamiętam. Kiedyś było tak: "HEJ ! Pomożesz mi ubić metina? Okey nie ma sprawy :) " a teraz ... "Ty Kur** po ch** mi ksujesz! Mam zrobić ss'y ? Zaraz przyjdę wojem 250 level i będziesz miał przeje**** "

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

@Cziter03

Masz rację, isamu wybił się na FuBu. 

Topic. 

Tak pamiętam te czasy.

Opublikowano

Tak na prawdę to przez większość z was przemawia tylko sentyment. Te wspomnienia są zamazane, a gdybyście teraz odpalili takiego Metina z 2007/2008 roku to zapewne po 10 minutach byście się poddali. Ludzie bardziej tęsknią do wspomnień, które się z tamtym okresem kojarzą, np. że nie trzeba było chodzić do pracy i można było pogrywać w Metina w każdej wolnej chwili. Wszystko idzie do przodu, tak samo jest z Metinem. Gdyby ta gra zatrzymała się w rozwoju na tamtym okresie to gwarantuje wam, że byłaby już martwa.

PS. Pozdrowienia dla niektórych, którzy mają po 15 lat, a robią się za Metinowych weteranów. :D Za moich czasów to... Aura była biała, a obok nicku nie było lv i w ogóle to skille się dawało po równo. Zwykle tyle tylko potrafią powiedzieć. Te wspomnienia zapewne mieszają im się z tymi z poznawania liter. :)

CdJ7h.gif

Opublikowano

@Cziter03

Ale ty jesteś debilem to jest nie realne.

Fajnie że wierzysz Małyszowi który na Plu też nie jednego okradł. Ten kto nie gra od 2013 pamięta akcje jak Małysz ojebał POSIXA i zwalił wszystko na SEKIO a jak pojechali do Małysza do chaty do jego ojciec otworzył drzwi i powiedział że nie ma go w domu. Małysz i ten drugi turbo zjeb isamu wybili się na nagonce na fubu. Jak można brać wgl za autorytet tego idiotę isamu który zostawił swoją żonę i dzieciaka bo ważniejsza była kariera na YT XDDDDDDDDD

Głupota ludzka nie zna granic. Jeszcze oglądacie te jego debilne filmiki napychacie mu kieszenie hajsem. Uważam że wszystkich urodzonych po roku 1998/7 powinni unicestwić.

#POPIERAM_ABORCJĘ

Opublikowano
http://wiki.metin2.pl/index.php/Aktualizacja_15.01.2009

Kiedyś to były aktualizacje, jedna na miesiąc i to opisana w jednym, maksymalnie dwóch zdaniach. :D

Bez lvla było lepiej, pamiętam jak na moim żałosnym 30 lvlu zakładałem mnisią i miecz i spamowałem "kto pvp mam 15 lvl?" xD

Tak na prawdę to przez większość z was przemawia tylko sentyment. Te wspomnienia są zamazane, a gdybyście teraz odpalili takiego Metina z 2007/2008 roku to zapewne po 10 minutach byście się poddali. Ludzie bardziej tęsknią do wspomnień, które się z tamtym okresem kojarzą, np. że nie trzeba było chodzić do pracy i można było pogrywać w Metina w każdej wolnej chwili. Wszystko idzie do przodu, tak samo jest z Metinem. Gdyby ta gra zatrzymała się w rozwoju na tamtym okresie to gwarantuje wam, że byłaby już martwa.

PS. Pozdrowienia dla niektórych, którzy mają po 15 lat, a robią się za Metinowych weteranów. :D Za moich czasów to... Aura była biała, a obok nicku nie było lv i w ogóle to skille się dawało po równo. Zwykle tyle tylko potrafią powiedzieć. Te wspomnienia zapewne mieszają im się z tymi z poznawania liter. :)

Lvl obok nicku pojawił się 1,5 roku po starcie monastyra, przed tym był jeszcze serwer POLAND. Jeśli ktoś to pamięta to raczej nie uczył się liter wtedy. Ale jeśli Ty w wieku 7/8 lat dopiero litery poznałeś to gratuluję.

@Cziter03

Ale ty jesteś debilem to jest nie realne.

Fajnie że wierzysz Małyszowi który na Plu też nie jednego okradł. Ten kto nie gra od 2013 pamięta akcje jak Małysz ojebał POSIXA i zwalił wszystko na SEKIO a jak pojechali do Małysza do chaty do jego ojciec otworzył drzwi i powiedział że nie ma go w domu. Małysz i ten drugi turbo zjeb isamu wybili się na nagonce na fubu. Jak można brać wgl za autorytet tego idiotę isamu który zostawił swoją żonę i dzieciaka bo ważniejsza była kariera na YT XDDDDDDDDD

Głupota ludzka nie zna granic. Jeszcze oglądacie te jego debilne filmiki napychacie mu kieszenie hajsem. Uważam że wszystkich urodzonych po roku 1998/7 powinni unicestwić.

#POPIERAM_ABORCJĘ

Ja tam najchętniej usunąłbym mu konto na yt i patrzył co wtedy zrobi :v

­

tenor.gif

Opublikowano

Przemyślałem sobie tę sprawę i gdybym stworzył serwer Metin2 z 2007 roku z tak wygolonym interfejsem, to serwer by definitywnie nie przetrwał długo. Technologia idzie naprzód, co zresztą widać. 3/4 graczy na Windows XP grało, także na słabych sprzętach - nie poddawali się. Ciekawe było kłamanie, jaki ma się level i wyzywanie na pojedynek. A ekwipunek - nie wspomnę. Jedyne co zapomniałem, to jak admini zajmowali się serwerem, chciałbym to sobie przypomnieć.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ciekawi mnie co sie stalo z GoToSleep iz o nim sluch zaginal po tym jak SirMAMUT wbil max poziom to on zupelnie znikl z rankingu. I do tej pory nie wiem czemu

Opublikowano

Ciekawi mnie co sie stalo z GoToSleep iz o nim sluch zaginal po tym jak SirMAMUT wbil max poziom to on zupelnie znikl z rankingu. I do tej pory nie wiem czemu

postaci znikają albo po tym jak zostały zbanowane, albo po 30 dniach braku aktywności, czy tam 14 dniach? Nie pamiętam.

Hard work is adversary of adversity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...