Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy , Najlepszy serwer low exp na swiecie jaki kiedykolwiek istnial ^^ kazda z edycji trwa okolo roku pelnego :P serwer jest zawsze online !

marian88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nigdy problemow nie bylo , teraz sie zrobily ale mamy nadzieje ze admin ogarnie jak zwykle ;p

tak ze zapraszam ;p nick w grze Tyrael jestem GM polskiego ally :) jakbys szukal rodakow ;p

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nigdy problemow nie bylo , teraz sie zrobily ale mamy nadzieje ze admin ogarnie jak zwykle ;p

tak ze zapraszam ;p nick w grze Tyrael jestem GM polskiego ally :) jakbys szukal rodakow ;p

Warte zapamiętania, okay ściągam klienta. Napisz mi prosze na PW jak serwer bedzie działał :)

P.s jednak stronka nie działa ;p

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Rozmawialem z adminem :P do 8 serwer powinien byc online :P kupili najnowsze zabezpieczenia,  rolback bedzie do soboty z tego co pisal admin , ma byc extra exp i drop or kazy 120 wc dostanie ;p wiec warto dla nowych teraz ruszyc^^

Opublikowano

pisal mi o 7  ze za godzine :D oby byl off do 17 bo zaraz do pracy wchodze hahahaha ^^

oj przepraszam nie doczytalem moj blad ;p serwer ma ruszyc o 8 naszego czasu jutro^^ a wiec spokojnie ide do pracy :P 3majcie sie :D

Opublikowano

Rozmawialem z adminem ok.6-7h do startu przewiduje.
Dzisiaj wystartują.
Mieli poważne problemy z jakimis hakerami cos tam im napsocili jebane ch.ujki.
Czekamy na start :)

Opublikowano

nom rano ja zle odczytalem pisal ze start po 20 naszego czasu^^ a ja napisalem 8 jutro rano^^ hahah :D

P.S. mam tez nadzieje ze wbijamy i pododaje was nowych do guild;p i jedziemy z ciapakami i innymi ^^

w razie jakichkolwiek pytac moje GG jest widoczne ;p

Opublikowano

wyczytalem ze 18 godz w Argentynie, czyli u nas chyba 23 jednak nie 22 ;p

GMT -3, czyli u nas 22

Ciekawe na ile ostała się baza danych.

Rollback 7 dni

iHacks  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...