Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy , Najlepszy serwer low exp na swiecie jaki kiedykolwiek istnial ^^ kazda z edycji trwa okolo roku pelnego :P serwer jest zawsze online !

marian88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok sluchaj wydaje mi sie ze :P to problem  z visualem cos tam sluchaj;p

wejdz w panel sterowania >>>>system >>>>zaawansowane>>>wydajnosc i tam wchodzisz w ustawienia i masz tam zapobieganie wykonywaniu danych >>> i tam masz 2 opcje wlaczysz ta wlaczx funcje DEP  itd i tam wybierzesz maina z mu i powinno wejsc

Dzięki wielkie marian, pomogło, od rana się DL expi juz 220lvl.

P.S. Ma ktoś miejsce w guild??? Nick w grze: DriveR

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Done, dalej to samo :/ plus dodałem Cię na GG, Raven here... wczoraj normalnie mi chodziło jeszcze, a dzisial odpalam i ten błąd, nie mam pojęcia co się stało ...

Opublikowano

ogolnie dla nowych graczy jest wymarzony moment na dolaczenie . od wczoraj wbilem 300 lvl z darmowymi sealamai i buffami. wiec nic tylko wbijac

Opublikowano

rozwalacz mozliwe ze masz cos co nie puszcza ci MU , nowe zabezpieczenia sa ale dziwne bo wszystkim chodzi ;p reinstalacja tylko bo nic nowego admin nie robil

Opublikowano

OK zalatwione udalo mi sie pomoc Vaszce i rozwalaczowi ;p zapraszam Ludzi na serwer z 10-15 nowych jeszcze by sie przydalo;p

w miare mozliwosci  pomoge jesli ktos ma z czyms klopot;p  pozdrawiam

Opublikowano

Dla tych co nie wiedzą, to w x-shopie można kupić niektóre rzeczy za 0 wcoin mimo, że cena mówi co innego. Uwaga tylko jeżeli ktoś ma jakieś wcoin'y to mu je odliczy zgodnie z wpisaną ceną. Z tego co mi powiedziano to kilkudniowa promocja.

Marian czy mógłbyś dopytać admina dlaczego nie mogę zalogować się na stronie mimo, że w grze jest ok? I czy da się to jakoś naprawić?

Opublikowano

Wbijac ludziska czym wiecej tym lepiej dla nas wieksze szanse na wygranie Castle Siega. Teraz jest najlepsza okazja by zaczac jest bonus do expa plus wszystkie bufki mozna za darmo odpalic wiec spory boost na starcie.

Opublikowano

Wciskasz 'x' w safe MPCforum i otwiera Ci się sklep.

Jak ktoś nie może zalogować się przez stronę to niech wpisze tylko 10 pierwszych znaków hasła i powinno zadziałać (u mnie tak poszło).

Opublikowano

Zainstalowałem wszystko jak trzeba, wyskakuje okienko z Launcherem i na białym tle jest napisane: "Error Controller slow not found"..

Opublikowano

pytanie czy kolejny Polak jest potrzebny??;p jeśli tak to jakie postacie mogą się przydać w polskiej guild?? skoro można od 1 lvlu wszystkie postacie.

Opublikowano

nie grałem ze 3 lata w ta gre ale wiem ze kiedyś mozna bylo odpalic bota co jest w grze i robić sobie co sie chce na kompie minimalizując gre czy teraz jest to tez możliwe?? 

Opublikowano

nie wchodze przez launchera bo nie moge tylko przez maina, ale rozumiem ze w launcherze mam zmienic na gre w oknie tak? w jakims dziwnym jezyku to tam jest jesli dobrze pamietam;p sa jakies polskie guildie? jest szansa walczyc o CS?

a i jeszcze jedno pamietam ze kiedys  można było grać na np 2 konta, jest tu taka możliwość??

Opublikowano

Czy można grać na 2 konta to nie wiem . Bo będę dopiero kolo 21 w domu i pobiorę ten serwer. Musiałbyś sprawdzić,ale pewnie sie da . Tak w laucherze zaznacz Windows mode lub w resolutions jeżeli jest taki folder.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...