Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy , Najlepszy serwer low exp na swiecie jaki kiedykolwiek istnial ^^ kazda z edycji trwa okolo roku pelnego :P serwer jest zawsze online !

marian88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kijem wieje nic sie nie dzieje :)

to tzw start dla wszystkich ;) moby pojawiły się jakoś godzine po sugerowanym starcie, żeby każdy miał szanse na topke :)

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wlasnie zaczalem grac :)

Mymy jakas polska G?

robin_van_persie_signature_by_jopeczek7-

Glory Glory Man United! Glory Glory Man United! Glory Glory Man United!

Opublikowano

Jak ustawic offtrade za wc? chyba cos zmienili i jest inaczej niz na poprzedniej edycji

/store wcp albo /store wpc , nie pamietam dokladnie. 

co chwile pisze weryfikacja aktualizacji , tak stoi i stoi.. ktos wie o co chodzi?

nie odpalaj przez launchera tylko maina po prostu odpal.

Wbijać ludzie, kozacki serwerek :)

Opublikowano

Też tak macie że nie możecie sie zalogować na stronie serwera? w grze pasy mi działają a jak chcę na stronce się zalogować to wyskakuje zły login lub hasło wtf?

Opublikowano

Też tak macie że nie możecie sie zalogować na stronie serwera? w grze pasy mi działają a jak chcę na stronce się zalogować to wyskakuje zły login lub hasło wtf?

ja tak nie mam ;) loguje sie normalnie ;)

wybierz x6 serwer jak sie będziesz probował logować

Opublikowano

Wbijać wszyscy. Jest już polskie ally. Trzeba gnębić tych capów co mówią o nas ''polaks'' i myślą że są lepsi. Jazda ze ścierwem!!

Opublikowano

Ludzie wbijac i pytac o Imperatora (bick w grze Tyrael) zapraszamy ..Vandal odezwij sie do mnie w grze to cie przyjme . :) serwer jest najlepszy^^ jak w temacie;p tak ze z  20-40 polakow jeszcze moglo by wbic chodz gra nas okolo 80 osob :P moze wiecej

Opublikowano

Tu liczy sie jakie masz itemy, brak donate nie kupisz tu zadnego itemu. Kazde wingi, kazdy set wydropiony. Pvp wymiata, super rozrywka osobiscie z 1k expa przesiadlem sie na low i nie zaluje!! 80 Polakow to malo poowiedziane. Tyle to w gildach na razie jest, a co chwile widuje kogos bez 

Pozdrawiam

Opublikowano

Fajne, fajne, ale exp za maly.

Ogrom ludzi tutaj gra gdzie nie znajdziesz na innych serwerach tylu. Obecnie status online pokazuje 937. Gorąco zapraszam

Ludzie wbijac i pytac o Imperatora (bick w grze Tyrael) zapraszamy ..Vandal odezwij sie do mnie w grze to cie przyjme . :) serwer jest najlepszy^^ jak w temacie;p tak ze z  20-40 polakow jeszcze moglo by wbic chodz gra nas okolo 80 osob :P moze wiecej

Już jestem w jakieś PL guild :P

Opublikowano

Zapraszamy do gildii OldLordS (Konrad) ally z DreamerS (Ruchacz).

Gorąco zapraszamy na Team Speaka którego posiadamy oczywiście po dołączeniu do gildii.

Nie ma żadnych wymogów do gildii, jeśli czegoś nie wiesz odpowiemy, coś potrzebujesz? coś się znajdzie.

Także zapraszamy do wspólnej gry ;)

Opublikowano

TAK JAK POPRZEDNIK, ZACHECAM DO DOLACZENIA DO NAJLEPIEJ PROSPERUJACEJ POLSKIEJ EKIPY Z NAJBARDZIEJ UTALENTOWANYMI GRACZAMI KTORYCH CODZIENNOSCIA JEST PONIZANIE CIAPACKICH DONATOROW NA DUELACH.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...