Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy , Najlepszy serwer low exp na swiecie jaki kiedykolwiek istnial ^^ kazda z edycji trwa okolo roku pelnego :P serwer jest zawsze online !

marian88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer : MuNoMercy  Sezon 6 Episod 4

Download: http://www.munomercy.com/downloads

Client : https://mega.co.nz/#!DUcnyTwT!MrLtUUd64hEZpLPxlZraQ6EKtzbyD5zt8_lFNWKClsw

(Zalecane pobieranie przez Mozila Firefox ) .

exp:6x

drop:35%

chaos machine:70%

Max LvL : 400 + 200 master lvl

Reset : Brak 

Grand Reset :Brak

Na Wstepie :P Admin to Profesjonalista :)

Okej ^^ teraz troszkę o serwerze :P Ja grałem na 2 edycjach , Pierwsza byla z 7  resami +master lvle , a druga 400 lvl+master lvle . Tak czy tak jest ok , nie jest to ważne ,ponieważ na serwerze głownie chodzi o rywazlizacje miedzy guildiami,a dokladniej o CS :) Na 1 edycji naszej Guild z Polski udało się wygrać 3 pierwsze CSy , czego wcześniej żadna ekipa z europy nie dokonała , wiec maly ( Respect ) dla nas ludzie ! Gdy startowaliśmy tutaj na początku byliśmy gnębieni,bluzgani ,"opluwani" oraz spychani przez innych graczy na dalsza pozycje :) Jednak teraz My Ludzie z polski jesteśmy tam poważani , szanowani,trzeba się z nami liczyć oraz jesteśmy zapraszani na każda edycje serwera, Admini oraz GMowie dbają o nas :) wszystko załatwiane jest na bierzaco .

OK jedziemy dalej , Drop z goldow i Bosow jest dopracowany , drop acientow na lot także . Poza tym dodam ze serwer ten odwiedził Rebbekka którego większość z nas zna  jako osobe która niszczy serwery :P Tutaj także się zjawił gdy serwer rozkwitał i napisze tylko w skrócie ze Admin odprawił go z kwitkiem . 

Nawiązując do Ludzi teraz którzy graja na duzych expach tylko lub na serwach z resami , by do was tez ta publikacja trafila , a wiec glownie chodzi o to ze odpalamy MU i gramy ze soba , exp leci sam, nikt daleko nie ucieknie na takim expie , tu liczy sie ekipa, zgranie, strategia,kolezenstwo :) Gdy to wszystko mamy ruszamy na CS i walczymy ramie w ramie o Zamek dla nas polakow :D

Na koniec dodam jeszcze ze 6 expa chodzac na BC i DSy (pod aniolem 30-40 osob na kazdym z pod sub serwerow ) da sie w miare szybko wbijac .

KS , PK , Walka o Goldy czy Bosy to tutaj codziennosc !

Zapraszam Imperator(Mamed) :) 39450919 moje GG

P.S.Warto zobaczyc !

https://www.youtube.com/watch?v=j1Y99dawi6Q

https://www.youtube.com/watch?v=fPNkCqygKho

https://www.youtube.com/watch?v=9A-42vHCJkY

Start 11.07.2015 ! 

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

on byl w miedzyczasie z expem 5x  i byl wielkim niewypalem ..Mianowicie na expie 5x 1600 online na 1500x bylo 100 online i wkrotce padl .

Opublikowano

no jesli to bedzie mercy z tym ponad 1k online to zawitam tu ponownie

@edit:

tu wiadro, trzeba będzie znów zrobić pl gildie i lać ciapatych :D

Opublikowano

Jeden z lepszych serwerów na jakich grałem :) Fajne ustawienia, dużo graczy i nasza słabiutka polska guild którą król Imperator poprowadził jakims cudem do zwycięstwa na CS :D :D :D

Jak ktoś tu nie grał to polecam :)

Pozdrawiam : Psychol ;)

Opublikowano

Witaj eddls :) nie można kupic setów +15 fo ^^ to nie serwer dla nobow :D Jedyna sprawa jak można zapłacić to za kase kupujesz wcoiny . Nie pamiętam jaki byl przelicznik wcoinow za kasę ale podam przykład dla jasności .. np.100 wc za 20 zl tyle ze nie placac za gre takze można wcoiny zdobyć poprzez handel :) mianowicie dropisz jakiś itemek  dobry , wystawiasz go za 50 wcoinow , znajduje sie chetny na niego i takze masz wcoiny bez placenia :) 

Wiec jeśli mowie ze serwer jest profesjonalny to jest ;p nie odstrasza ludzi którzy nie płaca za grę :)

Dodam jeszcze ze tutaj grali najwięksi " smakosze " Mu Online także jest okazja zagrać na czymś naprawdę godnym uwagi :)

W razie pytan pisac ! Postaram sie jak najszybciej odp :)

Opublikowano

Nie no serw byl genialny. Dzialaly wszystkie czity. A licznik online mnozyli przez 4 czy 8? Po 2 miesiacach prawie nikt juz nie gral. Serwer miodzio.

Na fatalu na siege bylo 10 razy wiecej osob xD

https://www.youtube.com/watch?v=JdxIGQoKm7c

Przecież na fatalu też wszystko działa xD. Wszędzie działają cheaty :D - nawet na Globalu i nie problem je dostać więc nie wiem czy jest się czym szczycić. Co do licznika online na nomercy, to nie wiem jak było ale na fatalu jest też ostro podkręcony i nawet Bruno przyznał się na skype, że to robi. 

@Topic: wbijam. 

iHacks  <3

Opublikowano

na fatalu sa zablokowane. Dziala tylko speed. Ale tam juz nikt nei gra. Dzialaly przez pierwszy miesiac. Pisanie, ze to najlepszy server ever jest mocno przesadzone.

Opublikowano

dobra ;p wrocilem z pracy to moge sie odniesc do tego co napisales :) Jak juz Miracle zauwazyl to czity dzialaja wszedzie ;p zawsze sie jakis znajdzie ,ale trzeba sie zastanowic czy wpadles tam na chwile czy na dluzej , zatem jesli to drugie czyli na dluzej to zastanow sie czy oplaca ci sie kilka tygodni czy miesiecy gry stracic w 1 sekunde :P Bo admin wreszcie sprawdzi twoja postac i dostaniesz bana nie tylko na konto ale na IP . Ja w przeciwienstwie do inncyh gralem na tym serwerze caly czas i pamietam Amure ktory wbil na 1 edycji 7 resow chcial zaczynac master lvle a tu zdziwil sie nagle za co ban^^ wiec potrafisz zapraszam tylko pamietaj ze Admin ma czas i przyjdzie kolej na sprawdzenie ciebie takze :) a im dluzej grasz i poswiecisz swoj czas bedzie bolec bardziej ;p Nastepnie co do online , jesli kazdy spot  od lorenci do kanturu czy wyzej jest obstawiony glownie w  4-5 osobowe party to ile jest online ? uznaj to jako rownanie matematyczne i przelicz :D dodam ze czasem zeby znalesc spota ( chodz jest ich od zajebania ) trzeba sie poprostu o niego bic :)

I ostatnia kwestia o pisaniu ze to najlepszy serwer . Wiec argumentuje to tym :

-Przez 10 lat gram w MU , na lepszym nie gralem

-Moja cala guild czyli okolo 30 osob jest tego samego zdania (wiec nie pisze tego jako 1 osoba i nie przesadzam)

-90% serwerow niszczy rebekka ,ten stoi 

-Admin i GMowie Dbaja o Obcokrajowcow jak nigdzie indziej (Miedzy innymi o polakow)

-Jak pisalem wyzej ludzi jest wszedzie mnóstwo zawsze , chodzby sam start serwera Noria,Lorencia,Elveland cale zapchane ludzmi 

(Nigdy nie widzialem czegos takiego , takiej masy ludzi w kupie na dodatek w kilku mistach)

-Balans PvP tak zrobiony ze na kazda postac znajdzie sie jakas ktora jest Katem ,przyklad : (BK nie ma szans z RF, RF nie ma szans z DL ,DL nie ma szans z BK , Su nie ma szans z SM itd . chodz wiele tez zalezy od sprzetu jaki nosimy jak i buildu postaci)

- Kolejny dowod na to ze na serwerze jest masa ludzi, wyslalem kilka filmikow na nich pokazane jest ile na samym cs ludzi walczy (tylko nie mow mi ze 1 osoba walczy 5 kontami^^ 

-nastepnie alternatywa dla ludzi ktorzy nie placa za gre :P jak juz wczesniej wyjasnialem glowna waluta sa Wcoiny w x-shopie jak i w sklepach na serwerze . Czy ktos sobie zaplaci 20 zl za 100 wc np. czy ktos dropnie item i sprzeda go za 100wc . Wszyscy sa szczesliwi :) Serwer ma kase na wszystko,a ludzie nie sa pokrzywdzeniu przez innych w jakims duzym stopniu :) Jeden zaplaci kase bo mu sie nie chce dropic czegos na sprzedaz i ma duzo kasy z ktora nie ma co robic,a drugi nie ma kasy ,lub nie wydaje jej bo woli sobie wydropic lub tez nie uznaje w ogole placenia za gre bo mu to umniejsza bycia dobrym graczem (kazdy jest inny i lubi co innego) > Lepsze zlo niz na wiekszosci serwerach :P

ok to tyle czekam na dalsze pytania i ataki^^

Opublikowano

(BK nie ma szans z RF, RF nie ma szans z DL ,DL nie ma szans z BK , Su nie ma szans z SM itd . chodz wiele tez zalezy od sprzetu jaki nosimy jak i buildu postaci)

A w tej bajce byly smoki?

-90% serwerow niszczy rebekka ,ten stoi

ale argumenty xD

Kolejny dowod na to ze na serwerze jest masa ludzi, wyslalem kilka filmikow na nich pokazane jest ile na samym cs ludzi walczy (tylko nie mow mi ze 1 osoba walczy 5 kontami^^

Mało serwerow widziales, na niektrych nie ma gdzie palca wcisnac

I to nie sa ataki. Polaczki nakrecaja sie na serwer, po miesiacu szukaja nowego.... Admini kupuja te same syfiaste pliki, wszedzie sa te same bugi, ten sam syf. Sa serwery ktore stoja 2x dluzej, a ludzie na nich graja. Ciekawe czemu ten umarl tak szybko?

Opublikowano

O jaka ci Bajke chodzi ze smokami bo nie wiem^^ Pisze jak jest z PVP , bo widze ze ty przyszedles sie tu sprobowac dowartosciowac^^ ja jednak jestem tu po to by zebrac wieksza mase ludzi  , a dokladniej polakow do walki na cs . Ty znow sobie pewnie pomyslales ze ja zapraszam na serwer dla liczby online^^ wiec napisze ci dostadnie bo moze nie rozumiesz o co chodzi :D Serwer Online ma dosyc i wiecej mu nie potrzeba , to ja zapraszam ludzi na ten serwer by 1 ally czyli 2 guild , jako MY SAMI POLACY wygrac CS  . Czy teraz Ty ROZUMIC ?

Opublikowano

siema Kobcon tu imp ;p wjezdzasz na NoMercy ?

Siema, gram na innym s6 50x.

NoMercy ma za mało expa, nie będę się aż tak męczyć...

Do 11 jeszcze dużo czasu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...