Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu NoMercy , Najlepszy serwer low exp na swiecie jaki kiedykolwiek istnial ^^ kazda z edycji trwa okolo roku pelnego :P serwer jest zawsze online !

marian88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

obojetnie czy dzis czy jutro , rebekka opier.doli klarnet i tyle , adminowi gowno zrobi z serwerem tylko nam robi lipe ze weekend a my se nie  gramy i nie mozemy sie odprezyc przy mu .. Lepiej by przyszedl na serwer i pomogl na cs , a nie klody rzuca^^  smiec j****y^^

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH GRACZY. MAM DO SPRZEDANIA TYSIACE JEWELI NA SERWERZE MUNOMERCY.

WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH OFERTA PROSZE O KANTAKT NA PW.

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH GRACZY. MAM DO SPRZEDANIA TYSIACE JEWELI NA SERWERZE MUNOMERCY. CENNIK:

40 JEWELI (RODZAJ DO WYBORU) = 35 ZŁ PAYPAL

Zielony ile masz kamieni ? - Wszystkie 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH GRACZY. MAM DO SPRZEDANIA TYSIACE JEWELI NA SERWERZE MUNOMERCY. CENNIK:

40 JEWELI (RODZAJ DO WYBORU) = 35 ZŁ PAYPAL

biore!

Opublikowano

dam 35 zl za 400 jaweli :)

OBECNIE NA SERWERZE 15 BLESOW TO KOSZT JAKIS 10$ ( 100 WCOIN ). U MNIE ZA TE PIENIADZE DOSTAJESZ 40 JEWELI ( JOL, B, S , C DO WYBORU ). SA TO JEWELE Z ORYGINALNYMI SERIALAMI ( JAK Z DROPU, CZYLI NIE DO ZNALEZIENIA DLA ADMINA ).

Opublikowano

pytasz ile ma ??? hax ma ile chce 9999999999999999999999.....itd lol

No co ty ? kurde stary dzięki że mi powiedziałeś bo nie wiedziałem.  Ale dla pewności niech przeliczy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

MAM DO SPRZEDANIA JEWELE. CENA DO UZGODNIENIA NA PW. OFERTA NARAZIE DOSTEPNA JEST TYLKO DLA GRACZY Z POLSKI, ALE JEZELI NIE BEDZIE ZAINTERESOWANIA TO NA PEWNO TRAFIA DO ARGENTYNCOW CZY INNYCH BRUDASOW Z PAYPALEM.

DOSTEPNE JEWELE:

bless.png soul.png

jol.png  chaos.png

Opublikowano

Serw dziala? bo tu ani stronka ani Launcher? a chcialbym zaczac tu pykac?

Ok, stronka już działa, posciagalem wszystkie patche, laduje sie Mu, jak pasek dojdzie do konca to okno znika i nic się nie dzieje, o co tu może chodzić?

Opublikowano

Scjagam tego patcha instaluje i error. Moze te paly Admin zrobiliby calego klijenta a nie patcha z tego co widze to nie tylko ja mam klopot z tym i niemoge grac od dluzszego czasu a jak tak dalej bedzie to juz wogule:(

Pozdrawiam szzesliwcow ktozy poradzili se z instalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...