Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 - jakiś nowy start dziś?

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę olewka wobec graczy ;) jak się coś mówi to się tego dokonuje.

po prostu mają problemy techniczne, nie możecie tego zrozumieć? wyjdź na dwór, pograj w piłkę, pobiegaj i wróć nawet jutro. tak jak mówi lb, obserwuj nieustannie fb jesli nie potrafisz wytrzymac i wszystkiego sie dowiesz, co i jak i dlaczego.

Nie w temacie, ale strona nie działa, klikam i nic się nie dzieje

bo serwer jest off....

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po prostu mają problemy techniczne, nie możecie tego zrozumieć? wyjdź na dwór, pograj w piłkę, pobiegaj i wróć nawet jutro. tak jak mówi lb, obserwuj nieustannie fb jesli nie potrafisz wytrzymac i wszystkiego sie dowiesz, co i jak i dlaczego.

bo serwer jest off....

Problemy techniczne? Chłopie oni są na zakupie jakiegoś laptopa i chyba nie mogą wrócić do domu ;).  Skończ pisać wyjdź na dwór pograj w piłkę, bo ja nie jestem noł lajfem, żebyś mi takieś proponował, w dodatku jest 21;54, jest ciemno, więc jak mam iść "grać w piłkę"? Po prostu ja nie mówię czegoś, czego nie dokonam, a oni tak, więc nie gadaj głupot. 

imetin_logo.png

Opublikowano

Problemy techniczne? Chłopie oni są na zakupie jakiegoś laptopa i chyba nie mogą wrócić do domu ;). Skończ pisać wyjdź na dwór pograj w piłkę, bo ja nie jestem noł lajfem, żebyś mi takieś proponował, w dodatku jest 21;54, jest ciemno, więc jak mam iść "grać w piłkę"? Po prostu ja nie mówię czegoś, czego nie dokonam, a oni tak, więc nie gadaj głupot.

Złamał im się pantograf w samochodzie i nie mogą dojechać. I do gry w piłkę o też porze polecam kupić noktowizor :)

Czas nie był i nie będzie mocna stroną technika tego serwa niestety, przynajmniej można się pocieszyć tym, że o wiele bardziej od nieterminowości znany jest z tego, że ogarnia metina od strony technicznej ;)

EDIT

Nowe info: Rejestracja juz dziala na stronie promt2.com.pl, oczywiscie w zakladce rejestracja :)

Serwer ruszy nie wiadomo o ktorej godzinie bo juz jie beda sie bawili w robienie ludzi w trabe, tylko powiedza 15 minut przed planowanym startem. Za oczekiwanie i inne pierdoly przez ktore sie to przeciagnelo przewiduja jakas nagrode pocieszenia :)

Opublikowano

Rejestracja podobno dziala bez pronlemu. O co konkretnie chodzi?

Serwer juz online, jednak wywala bledy w kliencie

I ze strony odnosnie nowosci:

Po długiej przerwie gdy serwer był offline wprowadziłem na serwer trochę zmian, oto lista:

Usunięto limit Yang w ekwipunku

Powiększono ekwipunek z 9x5 na 10x5

Naprawiono działanie klienta na systemach XP

Poprawiono stabilność serwera

Zoptymalizowano działanie klienta

Usunięto całkowicie efekt smyczy z serwera

Zwiększono maksymalny poziom do 300 dodając również większy stopień trudności od 255 do 300

Dodano sklepy offline

Naprawiono ustawianie ikon gildii

Dodano nielimitowane mikstury na PŻ I PE

Poprawiono filtr wulgaryzmów na chat i w prywatnych wiadomościach

Dodano sprawdzanie przedmiotów przechowywanych w magazynie czy istnieją jakieś "nietypowe"

Ulepszono dynamiczną aktualizacje klienta

Dodano nową postać Wilkołak

Dodano system podarków (Podarki będą rozdawane podczas eventów)

Ulepszono Blokadę konta, od teraz hasło musimy wpisać tylko przy logowaniu

Poprawiono rozdawanie statystyk (gdy mamy mniej niż 10 dodajemy normalnie klikając +, gdy mamy +10 statystyk otwiera się okno do wpisania ilości)

Zmieniono wygląd interfejsu w grze jak i przy logowaniu/wyborze postaci/królestwa

Zmieniono muzykę podczas logowania/wyboru postaci

Dodano zmianę CH w grze

Ulepszono interfejs ItemShop'u

Ulepszono interfejs Teleportacji

Dodano możliwość doładowywania SM w grze

Dodano nową mapę "Wyspa lemurów" wbicia 300 poziomu

Rzeczy które zostaną dodane w godzinach wierczornych (Nie do końca zostały przerzucone z serwera testowego)

Dodano możliwość ulepszania zbroi z IS na serwerze nowymi ulepszaczami

Dodano Arenę PvP oraz punktację walk

Dodano szybką zmianę EQ

Dodano nowy rodzaj kont VIP

Dodano nowy system udoskonaleń zbroi i broni (Dodaje nowe swiecenie)

Również zaznaczam że mogą wystąpić jakieś niedociągniecia ale obiecujemy że znikną wszystkie w ciagu paru dni.

W związku z nie wgraniem wszystkiego ItemShop jest wyłączony

:)

Opublikowano

to wgl działa ? grałem na starym promt2 jeszcze jak startował i chętnie bym obczaił.

Fake czy nie ? Da się grać czy nie ?

Opublikowano

Tak, to był dokładnie ten serwer. Teraz zarejestrowałem się za darmo więc chyba już nie :)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Rejestracja darmowa, mozna sciagac klienta poki co, ale walcza z jakims bledem co wszystkimmzaczelo wywalac przy probie wejscia na serwer. Jak dobrze pojdzie to moze dzis sie w koncu uda wejsc do gry. Dobre i tyle, ze w koncu serer w ogole jest online :)

Opublikowano

Ta a zarejestrować się nie można ;). Mówiłeś że administracja dobra od strony technicznej :D? Dla mnie to jest patologia, a nie podejście do graczy. :) 

imetin_logo.png

Opublikowano

Raczej zamiast patlologii stawialym na zostaianie wszystkiego na ostatnia chwile ;)

I cos slabo z toba, wlasnie dla tesu zrobilem sobie nastego dropka i go zrobilo bez problemu ;)

Opublikowano

To w końcu juz wszystko simga czy jeszcze nie ?

Trzeba czekac az sie pozbeda jakiegos bledu + beda jeszcze cos dodawac, wiec klient bedzie w pelni funkcjonalny za pare dni, jednak bedzie grywlny mam nadzieje juz za pare godzin/minut :)

Opublikowano

Hmm jaka przegladarka? U mnie na pewno zalozylo bo teraz wyskakuje, ze nick zajety wiec dziala na 100% :)

Opublikowano

chrome

Z pomoca chrome na kompie zrobilem kolejne konto ;_; we wszystkich rubrykach cos wpisales? Niemozliwe zeby cos takiego sie dzialo, wybranym osobom :)

Opublikowano

czm nie ma prezki?

Najprawdopodobniej bedzie jak juz wszystko bedzie unormowane :)

I skoro robisz wszystko i nie dziala to wyslij mi na pw jakie chcesz miec pasy etc to Ci zaloze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...