Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 - jakiś nowy start dziś?

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko czemu nikt nie zadbał o żadną prezke na forum o.O ?

No nic... oby client do 14 się wrzucił to wbije ;)

Pytałem się, prezentacja miała być z tym co nowe. Jeśli ruszy gra, forum i strona w 100% i nie będzie dalej to im przypomnę. A jak chcesz zobaczyć ogólnie co i jak to przeglądnij facebooka pro sporo w tył :)

Opublikowano

Drodzy gracze, możecie już pobierać clienta. Nie przejmujcie się wyskakującym błędem podczas włączania go - serwer nie został jeszcze uruchomiony. Poczekajcie spokojnie, my ciągle pracujemy mimo przeciwności, które nas spotykają nawet teraz (problemy z komputerem, internetem itd). Terminy nie są naszą mocną stroną, ale wiemy, że w końcu wykonamy całą pracę dobrze, dlatego prosimy Was o wyrozumiałość. Gdy tylko będziemy uruchamiać rejestrację, od razu Was o tym poinformujemy. Prosimy o nie przesyłanie ciągle wiadomości co ze startem, o której godzinie. Wszystko będziemy pisać na bieżąco, a wysyłając coraz to większą ilość wiadomości, nasza praca zostaje zachwiana. Pozdrawiamy/ Team ProMT2

Client: https://mega.co.nz/#!es4RyRBB!bKDyf7HXM1d9UCTfnX3bMNfJzH8gvqycqI4ozbQAP-M

Scan: http://scr.hu/2x8s/5whzj

/ Takie info widnieje na FB :)

Opublikowano

Tekst 'Terminy nie są naszą najmocniejszą stroną' to najprawdziwsza prawda (po ledwym roku na serwie nawet mnie za bardzo nie ruszały te przesuwane starty etc) :D Ma ruszać za parę minut, zobaczymy jak to wypali ^_^

Opublikowano

mam problem poniewaz po pobraniu wypakowalem clienta, ale jakies bledy byly i jak probuje odpalic patcher to wyskakuje blad ze nie jest on prawidlowa aplikacja systemu win32, pomoze ktos? :D

Opublikowano

Pewnie wszystkim to wyskakuje, klienta w ogole nie da sie wlaczyc, podobno dlatego, ze ser jeszcze nie wlaczony.

Opublikowano

Pewnie wszystkim to wyskakuje, klienta w ogole nie da sie wlaczyc, podobno dlatego, ze ser jeszcze nie wlaczony.

jak to ser jest nie wlaczony? to co ja zjem dzisiaj na kolację :C:C:C

Opublikowano

jak to ser jest nie wlaczony? to co ja zjem dzisiaj na kolację :C:C:C

Zostal ser bo zjadlo w :v

Mógłby ktos opowiedzieć jaki to serwer i wgl?

Easy/4Fun/pvp

Wbijasz w moment max lv robisz eq i lejesz sie z kom popadnie/gadasz i odpierdzielasz dziwne rzeczy :)

Opublikowano

"Kupujemy nowego laptopa.. kwestia czy czekacie do 21:00 na start (może wcześniej) czy nie? Bo jeśli mamy stracić graczy to mija się z celem nasza robota i pieniądze. Tylko prosze o normalne odpowiedzi 'czekamy' inne będą usuwane."

// info z facebook'a

Więc start chyba o 21:00 :D

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

"Kupujemy nowego laptopa.. kwestia czy czekacie do 21:00 na start (może wcześniej) czy nie? Bo jeśli mamy stracić graczy to mija się z celem nasza robota i pieniądze. Tylko prosze o normalne odpowiedzi 'czekamy' inne będą usuwane."

// info z facebook'a

Więc start chyba o 21:00 :D

Niestety nieszczęścia chodzą stadami. Zwłaszcza jeśli chodzi o Pro ;)

Opublikowano

Niestety nieszczęścia chodzą stadami. Zwłaszcza jeśli chodzi o Pro ;)

I tak maja 2 dni poślizgu wiec te kilka godzin więcej nie robi, oby było warto ^ ^

Opublikowano

I tak maja 2 dni poślizgu wiec te kilka godzin więcej nie robi, oby było warto ^ ^

Jak dla mnie warto, jedyny serwer na którym chce mi się grać (kilkadziesiąt jak nie set za mną, a tylko na pro chciało, chce i będzie chcieć mi się grać :) Serwer dla leniwców i tych, którzy od nudnego expienia i robienia eq wolą siedzieć w mieście i lać się z innymi :)

Opublikowano

ma ktoś link do strony bo promt2.pl przenosi na globalnego?

promt2.com.pl 

na stronie póki co nic nie ma, nawet zarejestrować się nie da. Mieli mówić co i jak z rejestracją, ale się spierniczył laptop i poszło wszystko w las. Pewnie za ok. Godzinę będzie wiadomo.

Opublikowano

Rejestracja off 

Strona obecnie tylko wygląda. Obserwuj facebooka bo tam będzie podane co i jak. Niby przesunęli start na 21, więc za chwile powinno być, ale nic nie obiecuję :)

Opublikowano

21:03 nadal nic :/

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

21:03 nadal nic :/

Nie patrz na czas i to co oni piszą, bo z czasem to Deco ma ogromny problem. Jak napisał, że będzie serwer to będzie, a kiedy będzie to już nikt nie wyczuje. Wdech, wydech. Trzeba czekać i nic się nie poradzi :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...