Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 - jakiś nowy start dziś?

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eldo

doszły mnie słuchy że dzis startuje promt2

Na mpc nie ma żadnej prezentacji mógłby ktoś zarzucić prezke tego serwera?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc ProMT2 powraca? Chętnie wbiję sprawdzić jakie są zmiany względem wcześniejszej wersji :)

300 lv, wilkołak i kilkanaście innych pierdół. Ruszyć ma podobno jutro gdzieś do 15, pozostaje trzymać za nich kciuki bo inne serwy mnie do siebie nie przekonują nawet w 5% tak jak Pro ;)

@1361622928-U485574.pngaver1 ten sam co był przed offem poprawiony i zupgrateowany, a jeżeli chodzi ci o to stare pro to nie masz co liczyć zapewne.

Opublikowano

300 lv, wilkołak i kilkanaście innych pierdół. Ruszyć ma podobno jutro gdzieś do 15, pozostaje trzymać za nich kciuki bo inne serwy mnie do siebie nie przekonują nawet w 5% tak jak Pro ;)

@1361622928-U485574.pngaver1 ten sam co był przed offem poprawiony i zupgrateowany, a jeżeli chodzi ci o to stare pro to nie masz co liczyć zapewne.

Zobaczymy czy da rade obecnej konkurencji, która nie jest wcale taka słaba :D Mam nadzieję, że tak!

Opublikowano

Zobaczymy czy da rade obecnej konkurencji, która nie jest wcale taka słaba :D Mam nadzieję, że tak!

Da nie da, dla mnie i tak będzie najlepszy :) Na FB był niezły odzew, jak by było z 400 osób to by było w sam raz, było by się z kim lać.

Opublikowano

A ja mam nadzieję, że w końcu wyjdzie serwer warty uwagi

Opublikowano

więc dowiem się jak prezentuje się serwer?

może ktoś podeslać jakąś prezentacje? może być ta z przed kilku lat bo podobno dużo zmian nie będzie.

Graczy będzie pewnie syto ponad 1k bo zapewne administracja wyśle maile do wszystkich którzy rejestrowali się na starej odsłonie :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Z tego co się pytałem prezentacja na MPC ma być, ale póki co jeszcze nawet strony nie ma. Jeśli jutro faktycznie ruszy to może Deco wrzuci prezentację :)

Opublikowano

Skąd pobrać klienta? Skoro jutro start a chciałbym pobrać przez noc.

Jakieś problemy mieli najpierw przy odzyskiwaniu kont, potem z serwerownią i w ten sposób ze startu, który miał być wczoraj zrobił się start jutro. Pobrać będziesz mógł zapewne dopiero rano.

Opublikowano

Jak by nie bylo nie ma z nim problemu. Jak masz leb na swoim miejscu to skombinujesz sobie wszystko bez wydawania realnych pieniedzy, a do tego cos byla mowa, ze is bedzie tylko dla niecierpliwych (jak sie komus nie bedzie chcialo dropic).

Opublikowano

Serwer jeszcze nie wystartował a już 1k online  ;)

No ale gdzie tam podkręcony licznik...

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Serwer jeszcze nie wystartował a już 1k online ;)

No ale gdzie tam podkręcony licznik...

­

Z tego co pisali to jak robili strone wpisali jakas przykladowa wartosc ._.

I klient powinien byc lada moment, podobno TS i forum beda troche pozniej.

EDIT: No cóż, coś się to przeciąga :(

Opublikowano

podejrzewam że start przesunąć na 18:00 :)

A 18 dziś czy jutro? :P Deca wcięło i się nie odzywa. Dzieci na fb zaczynają świrować.

Z FB Pro:

Start będzie o godzinie 17, niestety ale przy wrzucaniu klienta padl internet.. więc wrzuci się ok 14 biorąc pod uwagę czas zanim wszyscy go pobiorą myśle że najlepsza godzina to 17.

Pozostaje trzymać kciuki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...