Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamykam, bo nie umiecie dyskutować

Dragon33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Valze, do cholery jasnej, jesteś właścicielem tego forum?! Nie, jesteś zwykłym moderatorem. Powiem Ci tak, w necie to czujesz się zaszczycony dawać warny, to pójdź do tego Pana wer ist sie, tam gdzie on mieszka, nie wiem, na mieście się spotkajcie... Powiedz mu prosto w twarz, że czujesz się zaszczycony dawać warny za nic... Nie zrobisz tego. Czemu? Strach i tyle.

co ty kminisz xD

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Wziąść się do roboty. Nie będziesz cały czas siedział przed komputerem i grał w jakieś tam "strzelanki" czy "klocki".

Osiągniesz 30 lat i będziesz chciał dalej żyć ze swoją matką? Jeśli tak, to powodzenia w życiu.

Szanuje Ciebie, spoko. Byłeś kiedyś Moderatorem, znasz doskonale regulamin, no ale co poradzisz. Są tacy ludzie, którzy nie umieją się zachować i gadają takie bzdety.

Po 1.

To ty grasz w klocki.

Po 2.

Chodzę do roboty.

Po 3.

Żal mi Cię gościu.

Kiszka

"Valze, do cholery jasnej, jesteś właścicielem tego forum?! Nie, jesteś zwykłym moderatorem. Powiem Ci tak, w necie to czujesz się zaszczycony dawać warny, to pójdź do tego Pana wer ist sie, tam gdzie on mieszka, nie wiem, na mieście się spotkajcie... Powiedz mu prosto w twarz, że czujesz się zaszczycony dawać warny za nic... Nie zrobisz tego. Czemu? Strach i tyle.

Ty to już wgl masz nierówno pod sufitem

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jakie nie? Raz nawet Dekoder dał warna w ,, czym jeździsz '' powód - ktoś wkleił zdjęcie drogiego auta, ale pomijając to, że były tam zdjęcia samolotów, hulajnóg i wielu innych ,, absurdalnych '' środkach transportów i one są spoko, bo (UWAGA)... nie pokazują auta, którego nawet nie testowano. Nie wiem co o tym sądzić, ale to może być jakieś leczenie kompleksów.

Zamiast ich upominać to daj im bana, albo warna - proste. Wolisz jednak pół-środki i jesteś na tyle leniwy, by nie zbanować kilku userów (bo przecież ich tam jest tak dużo!) - jak, by były co chwile głupie komentarze i nie możecie wyrobić to rozumiem, ale nie przy każdej większej dyskusji.

Słaba prowokacja.

Co do redaktorów to sami jesteście nie lepsi.

Ale co do tego mają redaktorzy? xD Ja nwet nie piszę artykułów, jestem grafikiem redakcyjnym i do żadnych spraw się nie mieszam. Poza tym redaktorzy nie mogą rozdawać warnów "za darmo", więc nie mają żadnej władzy na forum.
Opublikowano

­

Wziąść się do roboty. Nie będziesz cały czas siedział przed komputerem i grał w jakieś tam "strzelanki" czy "klocki".

Osiągniesz 30 lat i będziesz chciał dalej żyć ze swoją matką? Jeśli tak, to powodzenia w życiu.

Szanuje Ciebie, spoko. Byłeś kiedyś Moderatorem, znasz doskonale regulamin, no ale co poradzisz. Są tacy ludzie, którzy nie umieją się zachować i gadają takie bzdety.

Kolego Marku, porównaj zachowanie moderatorów Minecraft, np. Blezura, Tiestooo, LeeSin'a, którzy nie są w ogóle widziani na forum od złej strony, a zobacz takiego Valze, Miszczu, oraz większość globali, którzy są non stop pod jakimiś spinami. W tym temacie jak i pogaduszkach, każdy regulaminowo ciśnie po Valze, On nic z tym nie zrobi, bo nie może, jedyne co to naciągnie warna pod spam, ale np. w moich postach, nie ma spamu, bo wypowiadam się co do dyskusji. Nie chodzi tu o poziom działu minecraft, metin, lol, wow, wot i inne tego typu... Chodzi tu o pogaduszki, gdzie większość moderatorów się wypowiada. Valze jest dobrym moderatorem Combat Arms, nie mam zarzutów do jego pracy w tamtym dziale, ale jako pogaduszki, to najchętniej jak by awansował na globalnego, to by każdemu dał po 5% by się zsumowało do 100%, a nie daj by zabrakło, to dociśnie, do 10%... Dam przykład sprzed paru lat. Zapytałem Marselo, jeszcze wtedy Globalnego Moda, o to czemu dał mi warna za spam, skoro refy były dozwolone, a On w zemście dał mi tego samego dnia z 10 ostrzeżeń. Z nim jednak idzie się dogadać, osobiście do Marselo nic już nie mam, jakiś czas temu dogadaliśmy się, przeprosiliśmy oboje i po sprawie. Ale zobacz, miszczu pisze, że sam by mi dał chętnie ostrzeżenie. Jak mam cokolwiek tu pisać skoro mam strach przed warnem?

No rzeczywiście nie mam co robić tylko prosić kogoś, żeby dał Ci warna. Ofc. sam mogłem to zrobić, więc dziwne spekulacje.

Tobie się już chyba miesza świat wirtualny z rzeczywistym, ja tylko pilnuję tutaj porządku. Mam do niego iść i powiedzieć mu w twarz "dostałeś 5% za spam", no chyba by mnie wyśmiał xDD

Nie rozumiem pierwszej wypowiedzi, ale druga... Nie dałeś 5% za spam, tylko dałeś idiotyczny komentarz do tego warna. Czy podejdziesz w realu do 2 razy większego od Ciebie i powiesz mu "Nie podoba mi się Twój styl" i strzelisz mu z piątki w łeb? Nie, bo potem byś się posrał. Nie pilnujesz porządku tylko mścisz się na tych co Ci "podpadli" pisząc prawdę.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Kolego Marku, porównaj zachowanie moderatorów Minecraft, np. Blezura, Tiestooo, LeeSin'a, którzy nie są w ogóle widziani na forum od złej strony, a zobacz takiego Valze, Miszczu, oraz większość globali, którzy są non stop pod jakimiś spinami. W tym temacie jak i pogaduszkach, każdy regulaminowo ciśnie po Valze, On nic z tym nie zrobi, bo nie może, jedyne co to naciągnie warna pod spam, ale np. w moich postach, nie ma spamu, bo wypowiadam się co do dyskusji. Nie chodzi tu o poziom działu minecraft, metin, lol, wow, wot i inne tego typu... Chodzi tu o pogaduszki, gdzie większość moderatorów się wypowiada. Valze jest dobrym moderatorem Combat Arms, nie mam zarzutów do jego pracy w tamtym dziale, ale jako pogaduszki, to najchętniej jak by awansował na globalnego, to by każdemu dał po 5% by się zsumowało do 100%, a nie daj by zabrakło, to dociśnie, do 10%... Dam przykład sprzed paru lat. Zapytałem Marselo, jeszcze wtedy Globalnego Moda, o to czemu dał mi warna za spam, skoro refy były dozwolone, a On w zemście dał mi tego samego dnia z 10 ostrzeżeń. Z nim jednak idzie się dogadać, osobiście do Marselo nic już nie mam, jakiś czas temu dogadaliśmy się, przeprosiliśmy oboje i po sprawie. Ale zobacz, miszczu pisze, że sam by mi dał chętnie ostrzeżenie. Jak mam cokolwiek tu pisać skoro mam strach przed warnem?

Nie rozumiem pierwszej wypowiedzi, ale druga... Nie dałeś 5% za spam, tylko dałeś idiotyczny komentarz do tego warna. Czy podejdziesz w realu do 2 razy większego od Ciebie i powiesz mu "Nie podoba mi się Twój styl" i strzelisz mu z piątki w łeb? Nie, bo potem byś się posrał. Nie pilnujesz porządku tylko mścisz się na tych co Ci "podpadli" pisząc prawdę.

Naćpałeś się? Lepiej zmniejsz dawkę albo w ogóle przestań brać, źle to na Ciebie wpływa. Porównujesz jakieś żałosne forum z życiem realnym. 5% to dla Ciebie strzał w łeb?

Opublikowano

W ZEMSĆIE XDDDD

ta, wlepił Ci 10 warnów bo spytałeś dlaczego dostałeś ostrzeżenie. Serio, ziomek zmień dilera. 

i jeszcze te porównywanie prywatnego życia z forum xD beka z ciebie

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Jak to nie rozumiesz pierwszej wypowiedzi? Napisałeś, że niby ja poprosiłem Zaraxa, żeby dał Ci warna, nic takiego nie miało miejsca, bo równie dobrze sam mógłbym Ci go dać, a tej drugiej części wypowiedzi już nie skomentuję, brakuje Ci argumentów do dyskusji, więc spekulujesz o moim życiu? Może pora zając się swoim i żyć własnym życiem, nie cudzym. Każdego respektuje tak samo, pora to zrozumieć.

Opublikowano

wszystko wina prowokatorów bo gdyby nie robili swojego prowo to nie wylatywał bym z banem, a tematy nie byłyby zamykane.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

mam nowe 10 lajkow, wiec postujcie cos tu bo musze je rozdac

jak mowilem wczesniej, winny najwiecej sie tlumaczy

Opublikowano

wszystko wina prowokatorów bo gdyby nie robili swojego prowo to nie wylatywał bym z banem, a tematy nie byłyby zamykane.

Bo na dziecinne komentarze trolli się nie odpowiada, tylko używa się na nich opcji zgłoś lub jeszcze lepiej - jest ich zignorować.

Opublikowano

Nie dziwię się czemu niektóre tematy są zamykane. Niektóre osoby potrafią takie głupoty w nich wypisywać, że aż szkoda na to patrzeć.

Opublikowano

Po 1. nie kłam, że nie prosiłeś zaraxa by dał mi warna

Po co miałbym to robić?

Opublikowano

I z kim ja tutaj dyskutuje...

Wiesz, ja na twoim miejscu będąc moderatorem nie marnowałbym czasu na pisanie z taką społecznością jaka jest tutaj, w tym temacie. Hejty za rzekomo niesłuszne warny/skasowane tematy to już część roboty. Szkoda czasu i nerwów. Dyskusja z niektórymi ludźmi zwyczajnie nie ma sensu.

Opublikowano

Jak to nie rozumiesz pierwszej wypowiedzi? Napisałeś, że niby ja poprosiłem Zaraxa, żeby dał Ci warna, nic takiego nie miało miejsca, bo równie dobrze sam mógłbym Ci go dać, a tej drugiej części wypowiedzi już nie skomentuję, brakuje Ci argumentów do dyskusji, więc spekulujesz o moim życiu? Może pora zając się swoim i żyć własnym życiem, nie cudzym. Każdego respektuje tak samo, pora to zrozumieć.

Nie, że Ty prosiłeś tylko Miszczu prosił.

Naćpałeś się? Lepiej zmniejsz dawkę albo w ogóle przestań brać, źle to na Ciebie wpływa. Porównujesz jakieś żałosne forum z życiem realnym. 5% to dla Ciebie strzał w łeb?

Naćpałem się...

hqRTx47.png

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Naćpałem się...

hqRTx47.png

Po co w ogóle wchodzisz na to forum? Przecież jest tyle różnych for na necie, że któreś na pewno przyjmie twoje płacze i żale - polecam samosię.

ps. godzinę prosiłem mamę, żeby mi w końcu dała wejść na ten komputer ;//

Opublikowano

Naćpałem się...

hqRTx47.png

zauważ że już od 2k13 całe forum ciśnie z ciebie bekę i nikt cię tutaj nie bierze na poważnie, dostajesz warny a ty traktujesz to jakby bili ci matkę, skoro tak ci tu źle to przecież możesz wypierdalać, każdy się ucieszy z tego powodu

Opublikowano

Problem leży pośrodku......

Na moderatora powinny być przyjmowane osoby dojrzale emocjonalnie nie chodzi Mi tutaj o wiek bo On znaczenia nie ma ale o sposób bycia.

Przykładowo gość 14 letni bardziej poważniej podejdzie do pracy niżeli 19 latek.

Z drugiej strony winić za ten stan rzeczy trzeba też użytkowników którzy Sobie jaja robią tekstami ''dobrze, że zdechł itd, itd''

Tak potem wrzuca się wszystkich do jednego wora i tak samo traktuje.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Kiszka Ciebie to akurat powinni pierwszego wypierdolić z tego forum ofiaro losu. Idź się użalać gdzie indziej nad swoim brakiem życia i zamartwiaj się internetowymi warnami

Opublikowano

Każdy z Was był zwykłym userem, który z pasją startował na kida combat arms, kida mc czy inne.

Nie bądź bezpieczny, poeta pamięta.

Możesz go zabić- narodzi się nowy.

Spisane będą czyny i rozmowy.

Opublikowano

Skargi i zażalenia dotyczące mojej pracy i innych możecie kierować do GMów/Adminów, takie tematy nie będą tolerowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...